Nem tudod, mik a vonzódás jelei egy nő részéről? Mutatjuk!

Vonzódás jelei

1. Szemkontaktus


Folyton a tekintetedet keresi. Ha másokkal beszélget, a radarja akkor is rád van irányítva. Ha összeakad a tekintetetek, rádmosolyog, vagy lesüti a szemét (zavarba jön). Ez a vonzódás jelei közül szó szerint a „legszembetűnőbb”.


2. Érintés


Megérint, amikor beszélgettek. Amikor csak teheti, hozzádér. Ha a combjaidon, az már erősebb vonzódás jele. Vállak, kar megérintése, csipkedés szintén jelzés a csaj részéről.


3. Közeledben akar lenni


Amikor csak teheti, keresi a társaságodat. Nem mond vissza találkát random kifogásokra hivatkozva. Lehet, hogy inkább le is mond amúgy már betervezett programot. Értékesnek tartja a veled töltött időt. 


4. Mosolyog, nevet a vicceiden


Ha hülyülsz, a vicceid tudat alatt is átmennek neki és nem kényszerből nevet rajtuk, hanem mert tényleg jófejnek tart téged. A humor amúgy is az egyik legjobb fegyver egy vonzó férfi tarsolyában, az hogy ez bejön egy csajnak, a tudtodra is adja, ha megvan a vonzódás.


5. Testbeszéd


A testbeszéd sokmindent elárul. Mindannyian így vagy úgy, de tudat alatt a testünkkel jelzéseket küldünk beszélgetőpartnerünk irányába. A csajok többféle módon is a tudtodra adják, hogy több isl lehetne kettőtök közt szimpla csevegésnél.

  • lábtartás ülő helyzetben


Ha ültök és beszélgettek, figyeld meg a lábtartását. Ha össze vannak zárva a bokái, az lehet valamilyen fokú bizalmatlanság jele. Ha viszont szét vannak nyitva ( nem a combjai ), az azt jelenti, közelebb enged az intim szférájába, felszabadultan érzi magát veled.

  • igazgatja a haját


Ha folyton a haját igazgatja, birizgálja – az is a vonzalom jele. Ez többnyire tudat alatt azért van, mert ezzel leplezi azt, hogy zavarban van a közeledben. 

6. FIgyel rád, meghallgat/kérdez tőled

Ha együtt vagytok, mindig őszinte érdeklődést mutat irányodban. Olyasmiket is észrevesz rajtad, ami másnak lehet, hogy elkerüli a figyelmét.

7. Megdicsér/csipkelődik

Ha valamit újítasz a külsődön, azt elsők közt veszi észre rajtad és valószínűleg szóvá is teszi. Lehet, hogy olykor csipkelődik (magyarosan baszogat), de ez is annak a jele, hogy erős érdeklődést mutat – ezért tesztel téged, mennyire állod meg a helyed mellette férfiként. Shit tesztnek is hívják pua berkekben.


8. Talál rád időt 

Ha igazán le akarod tesztelni (és neked is bejön a csaj), hívd el párszor randizni vagy csak szimpla programokra – meglátod, amikor csak módja lesz rá elmegy veled. Ennek pedig az az egyszerű oka, hogy szeretne veled lenni.