Milyen a nő számára a vonzó férfi viselkedés? Valyon minden a kinézet és a pénztárca? Vagy van valami, ami ennél mélyebb és nem feltétlenül kézzel fogható?

A szem a lélek tükre

A nők nagyon jól olvasnak a szemekből. Az első és legfontosabb dolog tehát, hogy egyáltalán merd tartani a szemkontatkutst. Ha nem mersz egy nő szemébe nézni és akár hoszabb ideig belemeredni anélkül, hogy zavarba jönnél, máris bizonytalanságot sugallsz. A szemkontatktus kitartását lehet gyakorolni. Ettől már önmagában nőhet az önbizalmad. De ez még nem jelenti azt, hogy ízig-vérig férfi vagy és fel mered vállalni önmagad teljes egészében. Lehet, hogy a szemeddel hódítasz, de van, ami még elárulhat téged…

A testbeszéded sok mindent elárul

A testtartás és a járás már önmagában árulkodó. Egy görnyedt testtartású férfi aki a földet bámulja valószínűleg híján van a magabiztosságnak. Nehezebben veszi az élet nehézségeit, terhet cipel a hátán. Ha valaki lélekben felad valamit, azt a teste jelzi, méghozzá úgy, hogy elereszti magát. Egy magabiztos férfinak ellenben egyenes, magabiztos a testtartása. A járása kiegyensúlyozott, nem dőlöngél jobbra-balra, egyenesen tartsa a fejét és előre tekint.

Milyen belső erővel bír egy férfi?

Lehet, hogy eleve adottak a belső tulajdonságok, mert olyan környezetben nőtt fel, ahol pozitív férfi mintát látott. Például egy határozott, céltudatos, de kedves apa személyében. Ahol a szülők és a barátok is táptalajt biztosítottak egy egészséges férfias viselkedés kifejlődéséhez, ott helyén vannak a férfi értékek.

Nem kell azonban azoknak sem csüggedniük, akik csak most kezdenek rájönni, hogy hiányosságaik vannak ezen a téren. El lehet sajátítani ezeket a tulajdonságokat kellő kitartással, gyakorlással. Ahogyan egy gyermekből felnőtt válik, úgy évek alatt szerzi meg a kellő mennyiségű tapasztalatot. A különbség csak annyi, hogy korábban, és közvetlen példából okulva tette meg az utat, addig neked ez az út most kezdődik. Válassz helyesen mentort!

Miért fontos, hogy jó mentorod legyen?

Ha nem volt erős férfi példa a családban, rokonságban, baráti körben, akkor a legjobb út, ha keresel egy mentort. Ebben is kitartónak kell lenned, mert az eddigi tapasztalataid nem biztos, hogy rögtön a legjobb útra visznek.

Amilyenné neked kell válnod, olyan példát keress!

A vonzó férfi viselkedés 5 alappillére

1. Kimutatja az érzéseit

Egy igazi férfi nem csak attól férfi, hogy minden helyzetben keményen helyt áll. Fel tudja vállalni, ha épp megviselte lelkileg valamilyen trauma, ha megríkatja egy film vagy ha elpirul, mert megajándékozzák. Ahogy a nőknek is van keményebb oldaluk, nekünk férfiaknak is van gyengébb, feminim oldalunk. Ez a természet rendje, így talál egyensúlyt a lélek.

2. Motivált az élet számos területén

A motiváltság létfontosságú egy igazi férfi számára. Talán a leginkább vonzó tulajdonság egy nő számára, amikor látja egy férfit szenvedélyesen menni – küzdeni a céljáért. A férfi erő egyben az alkotó erő is. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy legyen célod. A legtöbb férfinak eleve nincsenek is céljaik. Vagy pedig nem olyanok, amelyek kellően motiválják őket. Ebben az esetben az egyik legvonzóbb tulajdonságukat szabotálják el részben vagy teljesen. Legyen célod és légy kitartó! A nők rajonganak érte.

3. Magabiztos, van önbizalma

A magabiztosság a tapasztalatból és a sikerélményből ered. Ez általában pont a cél és a motiváltság gyermeke. Ha valamiben amire vágysz, kitartasz – megdolgozol érte és végül eléred, lesz sikerélményed. És ha már tudod, hogyn érted el, abban magabiztos leszel. Az életed milyen területén van hiány magabiztosságból? Ez a kulcs kérdés rámutathat arra is, milyen célt kellene magad elé felállítanod.

4. Kimutatja a vágyait

Az igazi férfi, amikor már kellően érett, tudja mit akar, nem rest azt kimondani. Nem csak a családjának, barátainak, de egy nőnek sem. Kiváltképp azt, hogy ha tetszik neki egy nő. Sokan kuncsorognak vagy csak körbejárják a témát. Egy magabiztos férfi viszont a kellő időben megmondja a tutit. És nem csak megmondja, de cselekszik is. Vállalja a cselekedete következményeit, még akkor is ha negatív kimenetele lesz. Mert tudja, hogy nincs mit veszítenie.

Te már tartasz itt gondolkozásmódban? Meg mersz szólítani egy nőt, aki bejön neked és vállalod a következményeket mindenestül?

5. Céltudatos

A számodra legfontosabb, hogy céltudatos legyél. Mert ennek lehet egyenes következménye az összes többi vonzó férfi viselkedés. Lehet az egyik fő célod, hogy igazi férfi legyél. És akkor megtalálod az utat, hogy azzá vállj és egyben elhódítsd álmaid nőjét. Rá lehet fogni a helyzetedet sokmindenre, horoszkópra, körülményekre, anyagi helyzetre, férfiként viszont kötelességed ezen túllépni és megtalálni az utat, amit végig kell járni és tapasztalni.

Az, hogy megteszed ezt az első lépést és vállalod azt minden következményével, már az első vonzó férfi viselkedés. Gratulálok! Hogy hogyan legyél vonzó férfi, még számos dolgot el kell sajátítanod. Kezdd itt