Hogyan tudsz vonzó férfi adatlapot készíteni, hogy az sikerre vigyen az online ismerkedésben? Mik azok a kulcs tényezők, amiket ha betartasz, nem fordulnak azonnal sarkon a nők és reagálni fognak az üzeneteidre? Mert a vonzó férfi adatlapok készítése lehet egyszerű is ha érted, mit hogyan kell csinálni:

Tisztázzuk le mindjárt az elején két fontos dolgot!

  1. A vonzó férfi adatlapok készítése nem futószalagon történik. Bele kell vinned némi egyediséget, személyre szabni.
  2. A profilfotó és a többi fotód még mindig az első kapu. Ha ez bukta, akkor hiába írsz brutál nyerő ismerkedős szöveget.

Ennek ellenére a jól megírt adatlap és bemutatkozószöveg sokat dobhat az esélyeiden. Vannak dolgok, amiket jó ha megírsz magadról és vannak, amik tiltott kategória.

Mit keresnek a nők?

Társkereső adatlap kitöltésénél én hasonló elven gondolkodnék, mint amikor a facebook profilodat optimalizálod. Fel kell tudnod tenni őszintén a kérdést: ha én egy vonzó nő lennék, milyen adatlap lenne az, ami megfogna engem?

Hogy ebbe bele tudd magad képzelni, jó ha tisztában vagy vele, hogy mi játszódik le egy ilyen nő fejében. Nagy eséllyel messze nem az, amire te gondolsz. A nők erősen érzelmi lények. Szóval tedd félre a racionalitást.

Amit egy nő keres:

  • kaland
  • szerelem
  • biztonság

Ez csak egy pár dolog, de ezek a legfontosabbak. Ráadásul látszólag ellentmondóak. Ezek a pontok, amiket a fotóknak és a szövegnek is tükrözniük kellene.

Vegyük például a kalandot. Ha túl általánosan írsz, nem fogja rólad feltételezni, hogy számára elég érdekes egyéniség vagy.

Mivel tudsz olyan érzést sugallni, hogy melletted egy nő biztonságban érezze magát? Nem véletlen, hogy fontos a nőknek a társadalmi státusz is. Főleg a gyönyörű, vonzó nőknek, akiket körülrajonganak a férfiak.

Egy vonzó nő ugyanis nagyon jól tudja, hogy versengeni fognak érte az olyan férfiak, akiknek be van biztosítva az anyagi háttere és jó kapcsolati tőkével bír. Így azt kell, hogy mondjam, valamilyen szinten bár visszataszítónak tűnhet, hogy a jó nők a pénzre mennek, azért valljuk be, van benne logika.

Minden nő vágya, sőt ösztöne, hogy bebiztosítsa a leendő vagy jövőbeli gyermekei számára az anyagiakat és a lehető legjobb feltételeket. Gyakorlatilag erről szól az egész.

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

Nem kell milliomosnak lenned!

Nos a jó hír az, hogy nem feltétlenül kell milliomosnak lenned, az viszont fontos, hogy a nő azt érezze, képes vagy megállni a két lábadon, jó társaság vagy, bajban számíthatnak rád. És, hogy képes vagy megkeresni a kenyeret, bebiztosítani a család jövőjét.

Ezért olyan fontos, hogy mit írsz az adatlapodra, és mit sugallsz úgy a szöveggel, mint a fotóiddal. Ez az, amivel ignorálják a legtöbb férfit a társkereső oldalakon. Magyarul: az igénytelenséggel.

Ez viszont már kevés. Bár nagyon sok az igénytelen társkereső, azért bővül már a haladó, kiokosodott férfiak tábora is, hála za ilyen-olyan pua tanácsadóknak.

Ezért kell, hogy ne csak trükköket használj, hanem add bele magad és legyél kitartó. Legyél férfi az interneten is. Ezzel nem lehet mellélőni.

Azért nézzünk pár dolgot, amit megtehetsz, ha jót akarsz magadnak és előnyt akarsz kovácsolni az adatlapodból.

Mi legyen fent az adatlapodon?

Rengeteg -féle társkereső oldal és applikáció van. Ahány oldal, gyakorlatilag annyi -féle dolgot lehet kitölteni. A legtöbb esetben néhány alap adatok kívül opcionálisan lehet megadni, mit szeretnél ha látnának belőled.

Ilyenek a munka/munkahelyi beosztás, hobbi/kedvtelés, érdeklődési kör, vallási nézet, testalkat, szem/hajszín, anyagi körülmény, kivel laksz, van-e gyereked.

Pár jó tanács ezekkel kapcsolatban

Munkahelyet akkor adj meg, ha büszke vagy rá, jó pozícióban vagy és jó a munkahely megítélése is. Minden más esetben sztornó.

Hobbi kedvtelés: ha valami érdekes, sok embert megmozgató, akkor oké. Egyébként annyira a sakk/modellezés vonalt nem erőltetném feltüntetni. Nem azért mert rossz lenne, hanem mert egy magába forduló ember képét sugallhatod vele. Hogy értsd: gondolkozz a nő fejével!

Testalkat – ha mackós vagy, sportolj, bár vannak nők, akik állítólag szeretik. Nem tudom. Ha sportos, azt feltüntetheted.

Ha a szüleiddel laksz, akkor még vagy suliba jársz, vagy ha nem, akkor ne lakj a szüleiddel. De semmi esetben sem tüntesd fel.

Az anyagi körülmény nagyon relatív, kinek mennyi az annyi. Itt nem arra kell gondolni, hogy mennyi van a számládon. Ha van egy lakhelyed, kocsid, munkád, már jónak számít.

Van-e gyereked? Ez egy olyan dolog, ami lehet, hogy egy profillátogatásnál kizáró ok lehet a nő részéről. Viszont eltitkolni meg úgysem tudod, ha randira kerül a sor. Ha nem tünteted fel, chatelés során meg kell említened.

Bemutatkozószöveg

Sok guruval ellentétben én nem javaslom, hogy mindenképp erőltesd a frappáns bemutatkozást. Ha nem tudsz egyedit, a te egyéniségedet tükrözőt írni, amiből sugárzik, hogy belőled fakad, akkor inkább ne írj.

A túl általános írás meg semmitmondó.

Vannak minták állítólag, amiket lehet személyre szabni. De minél több ilyen lesz a társkereső oldalakon, annál immuninsabbak lesznek rá a nők.

Van-e formula bemutatkozószövegre?

Ha egy forumlát akarsz, amiből ki tudsz indulni, akkor gondold át, pontosan milyen nőt is akarsz. Mert akkor fogsz tudni jó bemutatkozó szöveget írni. Minél inkább konkrét vagy a külső és belső tulajdonságokat illetően is, annál könyebb lesz jó szöveget írni.

Pl: Félénk nőfaló keresi barna-okos-dögös-szelíd tanítónéni társát lelki-testi korrepetálásra. Csak szólok, hogy minden órára nem járnék be, mert valakinek tartani kell a dögunalmas céges meetingeket. Cserébe szabadidőmben kompenzálnám és felváltanám az unalmast felfedezősre.

Na velem tartasz?

Valami ilyesmi, amiben vannak ellentmondások, vannak benne horgok, amik éreztetik, hogy nem unatkozna mellette a nő és utalást tesz rá, hogy fontos munkája van.

Figyelmeztetlek, hogy a saját személyiségednek kell benne lenni egy ilyen szövegnek. Ha nem tudsz ilyet írni, keress meg, konzultáció után tudok segíteni neked a megírásában. Sőt, a teljes profilodat tudjuk menedzselni, felturbózni!

Vonzó férfi adatlapok készítése – itt tudok ebben segíteni