Legyünk őszinték! Ki ne szeretne a vonzalomkeltés mestere lenni? Mely férfi ne szeretné, hogy a nők egy buliban csábos tekintettel illessék, kuncogva összesúgjanak a háta mögött? Ki ne szeretné azt az érzést, amikor elmegy mellette egy gyönyörű, fullos nő és a haját dobálja, igazgatja, keresi a tekintetét (a jelei, hogy vonzónak talál téged)? Mindez pusztán fikció lenne, vagy mindössze egy maréknyi alfahím kiváltsága? Hát egyáltalán nem!

Minden férfinak megvan a lehetősége, hogy elővarázsolja magából azt az énjét, aki automatikusan vonzó a nők egy nagy hányadának. Nem minden férfinak van „veleszületett” karizmája, ami azonnal leveszi a nőket a lábukról. De minden egyes férfinak megadatott a lehetőség, hogy előhozza magából még ebben az életében. Én maximálisan hiszek ebben.

A férfi-női dinamika rendkívül izgalmas téma és a vonzalomkeltés szempontjából nem árt, ha tisztávan vagyunk bizonyos fogalmakkal és tényekkel, ha szeretnénk hatást gyakorolni a körülöttünk élő nőkre!

A vonzalomkeltés legfontosabb 5 szabálya:

1. Legyél értékes az emberiség számára!

Ha csak a nők számára, vagy csak ő miattuk akarsz értéket prezentálni, az már valahol bűzlik. És a nők radarja azonnal riadót fúj. A nőknek van egyfajta hatodik érzékük arra, ha valaki trükközik és bizonyos dolgokat csak azért csinál, hogy imponáljon a nőnek.

Én amellett vagyok, hogy eleve törekedni kell jobb embernek lenni és a társadalom szempontjából felelőségteljes és hasznos szerepet vállalni az életben. Ez az, ami igazán vonzóvá és karizmatikussá tud tenni egy férfit szinte automatikusan anélkül, hogy bűzlene az erőlködéstől.

Paradox módon tehát, de végül is ígyis-úgyis fejlesztened kell magadat és megtalálnod azt a területet az életedben, amiben akkor is segítesz másokon, ha nem kapsz cserébe semmit.

2. Tartsd a markodban az irányítást!

Egy igazi férfi nem panaszkodik. Na jó időnként megeshet, ha még annyira nincs szokva ahhoz az állapothoz, ahol már teljes egészében vállalja a felelősséget a tetteiért.

Elutasított egy nő? Persze teljesen automatikus – legalábbis a legtöbb férfinál a reakció, hogy mérgelődünk, meg úgy általában teljesen elmegy a kedvük a csajozástól. Főleg, ha negatív spirálba kerülünk és a további próbálkozások utn egyre rosszabbul érezzük magunkat.

Ilyen esetben nem feltétlenül kell tovább erőltetni a dolgot. Azonban amit okosan megtehetünk, hogy picit hátrébb lépünk és kielemezzük a dolgokat. Megfutamodni egy rövid időre nem feltétlenül férfiatlan dolog! De lehet egy győztes stratégia szerves része.

3. Legyen célod mindig, mindenben!

Ha csajozni akarsz, legyen is abban célod. Hol? Hogyan? Mikor? Számtalan lehetőség van. Sokan panaszkodnak, hogy folyton ugyanolyan típusú nőt vonzanak az életükbe. Nos én tapasztalatból mondhatom, hogy a Nagy változás Nagyon más nőt fog az életedbe hozni. Ehhez viszont kell, hogy megcélozd, mit is szeretnél igazából elérni a párkereséssel! Aztán pedig készíts tervet, amivel a vonzalomkeltés meg is valósul!

Az élet más területén is célokkal lehet előrehaladni. És bármennyire is kényelmesebb az átlagos mederben tovább hömpölyögni az árral, az igazi sikerek mindig célokkal kezdődnek. Ehhez viszint nem árt, ha kidolgozod a stratégiát és konzisztensen tartod is magad a megvalósításához.

4. Nem emeli piadesztárra a csajokat!

Az ősi béta hibák legfőbbike. Az a férfi, aki minden nő fején glóriát és a szűzies tisztaságot látja, el van veszve.

A férfi-női játék lényege nem az, hogy az egyiket magasabb szintre emeljük, vagy épp lealacsonyítsuk! Egy igazi férfi persze mindent megtesz annak érdekében, hogy az értéke magas legyen, és nem csak a saját szemében! De nem néz le és nem is tart többre bizonyos nőket. Egyszerűen nem ő szelektál. Az egyetlen módja, hogy valóban értékes legyél a nők szemében, hogy teljesen elzárkózol az ilyen jellegű ítélkezéstől és mások véleményétől függetlenül is vállalod a saját utadat. Ez egy rendkívül vonzó viselkedési forma.

5. Legyen olyan életed, amire mindig is vágytál!

Alakíts ki egy olyan életvitelt, amire férfiként büszke lehetsz, amiben van sistergés, élet, kalandvágy. Hogy nehézségekkel jár? Hát igen. Ugyanakkor gondold át: csak átevezni akarsz az életen, vagy inkább motorcsónakkal vágtáznál végig rajta élvezve a szelet, a napot, a hullámokat, gyönyörű nők társaságában, barátokkal, családdal.

Nem biztos, hogy a te utad egy éjjel-nappal csajozó férfié. De lehet, hogy az építészetben, kutatásban, társadalomban vállalt szerepedben találsz olyan kihívásokat, amiért érdemes küzdeni és szokatlan helyzetekbe kerülni, komfortzónát feszegetni. Ez az élet lényege, hogy megtaláljuk, mi a szerepünk benne és azt kimaxolni.

Ha ilyen életet fogsz élni, nem lesz többé kérdés, hogy ugyan mit gondolnak rólad mások. Vagy, hogy fog-e ez tetszeni a nőknek, be fogok-e jönni nekik? Egy ilyen életnek ez automatikus velejárója kell, hogy legyen.

Miért megy mégis oly nehezen a vonzalomkeltés?

Mert mint oly sokmindenre az életben, erre is instant megoldást keresünk. És nem is feltétlenül összetettebb megoldásokban kellene gondolkozni, hanem csak rálátni a probléma igazi okára:

  • Miért akarok vonzalmat kelteni a nőkben?
  • Miért nem keltek automatikusan vonzalmat a nőkben?

Egy erős story a gyerekkoromból

Serdülő koromban rendkívüli módon érdekeltek a technikai dolgok. Sosem voltam rámeredve egyetlen csajra sem ebben az időben, annak ellenére, hogy természetesen érdekeltek a csajok. Annyira le voltam foglalva a saját kis világommal, azokkal a dolgokkal, amiket papírra vetettem és a fejemben megszülettek, hogy szinte el voltam varázsolódva.

És már akkor is észrevettem, de mai fejemmel visszanézve tudom csak igazán elemezni, mennyire odavoltak értem a csajok. Nem mind, de sokan, és akkor nem értettem. Pedig nem voltam a suli fenegyereke.

Szóval, hogy értsd: Ha nem vagy rákattanva a csajokra, megvan az életedben az a szenvedély, ami előre visz, és az életedet önmagaddal szinkronban éled, akkora energiákat szabadít fel, amit a nők már nem tudnak nem észre venni.

Ez már nem magamutogatás, meg önajnározás. Ez az út, ami számodra ki lett jelölve. Ekkor már nem tehernek, hanem lehetősének érzed az életet. És a nők pontosan egy ilyen férfit keresnek az életükbe. Akik pedig nem, vagy csak egy látszatutat választanak, olyan nőkre neked nincs szükséged!

A vonzalomkeltés alapja a jelen pillanatban levés!

Képzeld el, hogy nincsen kérdés, és tudod, érzed a pillanatot, mikor kell megszólalnod, mit kell tenned, kihez kell odamenned, mit kell mondanod. Ez az a helyzet, amikor a jelnben vagy és száz százalékosan te kontrollálod, hogy mi történik. Te döntesz és tudod, mely döntésednek mi lesz a következménye.

Ha a jelenben vagy, nem tudnak téged kizökkenteni. De ha egy éles helyzetben egy nővel a gondolataid folyamatosan a múltban, vagy egy lehetséges jövőben ugrándoznak, akkor el vagy veszve, és nem tudod irányítani a folyamatot.

Hogy miért olyan nehéz elérni erre a szintre? Mert annyira távolinak látszik. De ennél sokkal gyakoribb ok, hogy nem fogadunk el segítséget az úton! Első lépésként, győződj meg róla, hogy kitől fogadsz el információt, aztán döntsd el, érdemes-e követni azt az utat!

Hogyan legyél alfahím?
Így leszel igazából alfahím

Ebben segít az alfaférfi oldal!