Ezek azok a vonzó férfi tulajdonságok, amelyeknek a legjobb nők sem tudnak ellenállni.

Listába szedtük neked a nők szerint leginkább megnyerő férfi vonásokat. Külsőket és belsőket egyaránt. Instrukciókat kapsz azzal kapcsolatban, hogyan javíthatod fel a megjelenésedet, hogy ezeknek a tulajdonságoknak eleget tudjál tenni és férfiként felhívd magadra a vágyott nő figyelmét.

Vonzó férfi tulajdonságok top 10-es listája:

1. Stílus, öltözködés

Egy vonzó férfinak van stílusa. A stílust a leglátványosabb és leginkább nyilvánvaló módon pedig az öltözködéssel lehet prezentálni. Ezért nem mindegy, hogy mit mutatunk magunkból.

Magától értetődik, hogy egy magabiztos férfi kifinomultabban öltözködik, a nők pedig ezt imádják. Bizonyos ruhadarabok, amiket viselünk, árulkodnak a szociális státuszunkról, ahogy arról is, hogy mennyire vagyunk igényesek.

A ruháink legyenek tiszták, ápoltak

Az egyik legfontosabb dolog, ami még a stílust is megelőzi, hogy a ruháink, amiket viselünk legyenek mindig kivasalva. Figyeljünk oda arra is, hogy kellemes illatuk legyen és ne legyenek túl elhasználtak. Ha valami szakadt vagy kopott, inkább hordjuk otthon vagy egyenesen dobjuk ki.

A ruhaméretekről pár szóban

Mindig a méretednek megfelelő darabokat viseld. Ne legyen túl bő, ahogy túl szűk sem. Olyannak kell lennie, mint amit pont rád szabtak. Testalkattól függően persze lehet variálni, hogy kinek milyen szabású darabok állnak jól, de alapvető, hogy ne a végleteket keressük.

Fontos tudnivalók a cipőviselésről

Meglepő módon a nők által egyik leginkább vizsgált darab a cipő. Mindig tartsd tisztán, nem véletlenül nézik meg rajtad szinte elsőként, milyen lábbelit viselsz. Ha túl redves, azzal azt üzened, hogy igénytelen vagy. Ha túl viseletes, azt, hogy nincs pénzed újra, vagy nem érdekel, mit gondolnak rólad. Mindig tartsd tisztán a cipőidet!

Milyen cipőt viseljek?

A sportcipő sportolásra való. Városba, randira, szórakozásra félcipő kiváló választás. Színben a fekete és a barna árnyalatai nyerők természtesen a szetted függvényében. Bőrcipő mindig igényességet sugall!

Cipő ápolásról pár szóban

Időnként add meg a tiszteletet a cipőidnek és suvickold át őket, a talpát is tisztítsd meg. Ha szakadt a fűző, cseréld le. Amikor hosszabb időre elteszed, tömd ki a belsejét, hogy megtartsa a formáját. Időnként impregnáld, bőrcipőt pedig pasztával keféld fényesre, meg fogja hálálni. Cipőt sosem teszünk el piszkosan!

2. Ruházat – amit viselsz, elárulja ki vagy!

Mindenkinek megvan a maga stílusa – ezt mondják legalábbis. De ez nem jelenti azt, hogy úgy kell öltözködnöd, mint egy bohócnak. Egy rapper is randira oda illően öltözik, a rockszerelést is hagyd meg a fesztiválokra. Egy igényes lezseren elegáns ötlözet, ha megfelelően kombinált darabokból áll, vonzza a női tekinteteket. Nem véletlenül!

Nem kell üzletembernek öltöznöd, ha a városban flangálsz, vagy moziba mész. De mindeképpen öltözhetsz vonzóan. A ruhád nagyon sokat elárul rólad.

Alap darabok, amik vonzóak egy nőnek

Első lépés: Felejtsd el a mackónadrágot!

Farmer – egy méretben hozzád illő minőségi farmer kell, hogy legyen a ruhatáradban.

Ing – fehér, kék – ez a két legkönnyebben variálható szín. Ingből mindig hosszú ujjút viselj, nyáron tűrd fel az ujját ha meleged van, az férfias hatást kelt.

Egyszínű póló – színben óriási a választék. A lényeg, hogy ne ilyen gyerekes feliratos pólókat hordj.

Pulcsi, kardigán, kabát – Hidegebb időben pulcsiból szintén egyszínű, akár V kivágású pólóra vagy ingre is jól mutat. Kabátból a pufit kerüld, vannak ettől jobb megoldások is. Posztó máris jobb választás, de legyen egy lazább is, pl. bőrkabát.

Színek, összhatás

Ügyelj rá, hogy legyenek összhangban a színek. Az agyoncsicsázott göncök inkább nevetségesek, mintsem stílusosak. A ruhának pedig kihangsúlyoznia kell az adottságaidat, nem helyettesítenie azt.

3. Ápoltság – maximális igényesség magaddal szemben

Az ápolt arc és test szintén igényes férfiról árulkodik. Az alapvető higiénia kiemelten fontos. Mindig legyél illatos, friss- ápolt küllemű. Te is jobban fogod magad érezni a bőrödben, a nők pedig jól fogják érezni magukat a társaságodban.

Arcszőrzet – tartsd mindig karban

Az egyik, ami rögtön szembetűnik, az az arcszőrzet. Ha van és elegendő van belőle az arcodon, akkor néhány napos borostát nyugodtan hagyhatsz. A nők egyértelműen odavannak érte. Ha szakállat viselsz, az legyen rendszeresen vágva és olajjal ápolva, hogy puha legyen. A formája sem mindegy, ne úgy nézz ki, mint egy hobó.

Haj, bőr, körmök

Hajvágás – A hajadat rendszeresen mosd meg, ne hagyd, hogy bezsírosodjon. Nagyon ápolatlan hatást kelt. Olyanra vágasd, ami előnyös az arcformádhoz. Két-háromhetente menj el fodrászhoz, hogy mindig kellemes legyen az összhatás.

Bőr ápoltsága – Mindenféle bőrtípusra vannak különféle krémek, készítmények. Ha száraz a bőröd, hidratáld, ha zsíros, annak megfelelően ápold. A bőröd állapotától függően tűnhetsz fiatalabbnak, vagy idősebbnek is.

Körmeid állapota – A körmeidet rendszeresen nyírd le, ne legyen rágott, betöredezett és elszineződött. Főleg a körmök alatt ne! Ha fizikai munkát végzel, munkavégzés után mindig suvickold le.

4. Sportos alkat

Magadnak is szivességet teszel azzal, ha elkezdesz sportolni. A nőknek meg pláne. Meglepő módon nem feltétlenül a full kisportolt testért rajonganak a nők. Sokkal inkább a sportos, de nem túl izmos alkatért.

Nők számára vonzó testrészek:

Lapos has – tegyél érte!

Nem az a lényeg, hogy egész évben kockás hasad legyen. De ha nincs nagy beled, az arról árulkodik, hogy ügyelsz az egészségedre és/vagy jó a genetikád. Ezt pedig igenis figyelembe veszik a nők.

Hangsúlyos vállak, mell

Egy trikóban, ingben hagnsúlyt nyer a mell és a váll-öv. Akármilyen testalkatú vagy, ki lehet hangsúlyozni edzéssel. A sportos felsőtesten megakadnak a női szemek.

Alkar – erezettség

Bizonyos szintű szálkásságnál látszik az alkarok erezettsége. Ez szintén egészséges, sportos, jó genomú férfiról árulkodik. Mellesleg erőt sugároz.

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

5. Vonzó életmód

A fizikai vonzó férfi tulajdonságok közül érdemes kiemelni, hogy minél inkább sikeresnek tűnsz a nő szemében, annál vonzóbb leszel. Sok férfi ezzel kapcsolatban kiakad, és azzal dobálózik, hogy a nők csak a pénzre hajtanak. De gondolj bele: neked kell a pénzkeresőnek lenni. Annak, aki majd el tudja tartani a családot, jólétet biztosítani a nőnek és a majdani gyermekeiteknek. Egy vonzó nő értelemszerűen olyan férfit fog választani, aki mindezt be tudja számára biztosítani.

Szülőktől külön! – Felejtsd el a mamahotelt. Egy felnőtt férfinak meg kell tudnia állni a saját lábán. Egy albérlet, vagy társbérlés is megteszi az elején. Légy független – ez vonzó a nőknek.

Státuszszimbólumok – Autó, motor, bicikli – mindegy mivel jársz dolgozni, vagy az ügyeidet intézni, ha van akkor bármilyen régi, legyen ápolt és karbantartott.

Életvitel – Járj el edzeni, időnként kikapcsolódni. Legyen hobbid, foglalkozz olyasmikkel is, ami nem kapcsolódik a munkádhoz, de hozzájárul a lelki-testi egészségedhez.

6. Magabiztosság

A magabiztosság sugárzik egy férfiból. Ezt nem tudod színlelni. Paradox módon az elején mégis muszáj leszel, amíg meg nem szerzed a bizonyosságot azzal a dologgal kapcsolatban, amiben haladást szeretnél elérni. Például csajozásban. A nők leolvassák rólad, hogy mennyire tartod magad érdemesnek a társaságukra.

7. Humorérzék

A kommunikatív, szociálisan fejlett férfiak minden helyzetben vonzzák a gyönyörű nőket. Tudndod kell jól társalogni, reagálni és kellő humorral kezelni bizonyos helyzeteket.

Ne erőltesd, ha nem megy – Sok kínos jelenettől óvod meg magad, ha nem próbálsz humorosnak tűnni. A humor a kellő szociális érintkezéssle fejlődik magától is. Ne légy szarkasztikus és bántó az emberekkel. ha belőled űznek viccet, az sokszor nem más mint teszt. Tanuld meg félvállról venni, majd idővel visszavágni.

8. Vezető szerep

Alfaférfi effektus – olyan férfi, aki valamiben kiteljesedik. Legyen szó akár a munkájáról, hobbijáról, azt az utat járja, ami neki rendeltetett. Ha pedig még nem tudja, mi az, keresi és folyamatosan tesz érte.

Lelkesedés az iránt, amit csinálsz

Rendkívüli módon felkelti a nők figyelmét, ha valaki lelkesedik valamiért, amit csinál. Sugárzik belőle az energia. Az ilyen férfiról lesüt, hogy ott van, ahol lennie kell és nem egy panaszkodó gép.

9. Gyengédség

A férfias, de bizonyos dolgokban érzékenységet, gyengédséget sugalló férfi rendkívül vonzó a nők számára.

Hogyan bánsz a gyerekekkel?

Például, ha szereted a gyerekeket és jól tudsz velük bánni, az nagyon vonzó. A nők többsége szeretne gyereket, ha még nincs neki, szóval kiemelten fontos, hogy a férfi, aki mellett leteszik a voksukat, tudjon bánni majd a gyermekükkel és apa példaként szolgáljon.

Tartsál kutyát!

A kutyát sétáltató férfi szintén ide tartozik. Az állatok szeretete tanúskodik a törődésről és a gyengédségről. Ha megteheted, tartsál valamilyen állatot, lehetőleg olyat, ami lelki törődést is igényel.

10. Bátorság

A vonzó férfi tulajdonságok talán legfontosabbika, hogy egy alfa férfi képes döntést hozni és cselekedni. Még akkor is, ha az nem feltétlenül azzal az eredménnyel zárul, amit szeretne. Bátornak lenni nem egyenlő azzal, ha valaki eszetlenül belevág bármibe. Egy bátor férfi számol a cselekedete lehetséges következményeivel.