Tudod, milyen is a társkereső fotózás? Egy profi fotós készít rólad fotósorozatot, amelyet aztán felhasználhatsz társkereső oldalakon, közösségi média profilokon és saját célra is.

Mi az előnye, ha vannak ilyen fotóid?

Ha olyan készíti rólad a fotókat, aki tudja mit keresnek a nők egy pasiban, akkor a fotók által hatványozottan jobb eredményeid lesznek. Több egyezésed lesz, több nő fog reagálni a leveleidre, esetenként akár nők is kezdeményezhetnek.

Megéri-e az árát a társkereső fotózás?

Amennyiben hozzásegít ahhoz, hogy megtalálda a lelki társad/álomnőd, a válaszom egyértelműen igen. Ma már több fotóstúdió és randiguru is kínál randifotózást a portfóliójában. Az árak 15 000 Ft-tól egész 100 000-ig is terjedhetnek. Sokmindentől függhet az ár:

  • beltéri fotózás
  • kültéri fotózás
  • mennyi retusált képet szeretnél
  • hány szettben szeretnél fotószkodni
  • igénybe veszel-e smink/fodrász szolgáltatást pluszban
  • igénybe veszel-e az ajánlott egyéb szolgáltatásokból valamit

Mikor nem éri meg neked a társkereső fotózás?

Ha nagyon ködösek a céljaid a társkeresésben, akkor előbb tisztázd le, mit szeretnél. Ebben az esetben ugyanis nem biztos, hogy közös nevezőre tudtok majd jutni a fotóssal. Tudni kell, hogy egy jó fotós az alapján tud rólad jó képeket készíteni, hogy tudja mit szeretnél kihozni a sorozatból.

Ha sóher vagy pénzben, és mindenen spórolni akarsz, pl. randioldalon a prémium tagságon, de akár a befektetett időn és türelmen is. Akkor egy jó fotósorozat éppúgy lehet kidobott pénz. Hiszen még benned nem érett meg az elhatározás, hogy akkor társat szeretnél.

Meg tudom ugyanezt csinálni magam?

A válasz igen. Lehet jó fotókat készíteni otthon is. Viszont készülj fel, hogy….

  • kell egy jó kamera…igen telefonnal is lehet egész jó képeket készítenui, de messze nem olyat mint egy tükörreflexes géppel. A telefon objektívje kicsi, akármennyire reklámozzák, sose lesz olyan egy telefonnal készült fotó mint egy legalább félprofi géppel
  • kell egy tiszta háttér, jó fényviszonyok – otthon ezen sokat nem tudsz játszani, esetleg ablak előtt, ahol sok fény van, és legalább egy egyszínű – lehetőség szerint fehér háttér
  • nem szelfizhetsz, szóval önkioldót kell használnod, vagy meg kell kérned valakit, aki fotózni fog téged…
  • ismerned kell azokat a trükköket, beállításokat, pózokat, amik hatnak a nőkre

Nos, nagyjából ennyi… ami azt illeti, igen lehet otthon jó fotókat készíteni, a kérdés, hogy megéri-e annyit kínlódni vele, mint egyszer kifizetni egy profi munkát és élvezni a gyümölcsét?

Milyen a jó társkereső fotós?

Nos ez egy igencsak sarkallatos kérdés. Sok stúdióban készítenek kimondottan társkeresés céljára fotókat. Azonban van három kategória, abból a szempontból, milyen fotóssal a legjobb együttműködni!

1. A profi fotós, aki nem szokott társkereső fotókat készíteni

Egy profi fotós is tud rólad jó képeket készíteni, és nagy eséllyel már ez is mérföldekkel jobb lesz, mint ha otthon kisérletezgetsz.

Azonban! Mivel nem foglalkozik társkereső fotózással, így azok a fotók nem kifejezetten arra a célra fognak készülni. Márpedig a társkereső fotózás egy egészen más kategória. Itt nem csak a beállításokon és az elkapott pillanaton van a hangsúly, hanem azon, hogy olyan pillanatokat kapjon el a fotós rólad, amire ha ránéz egy nő azt mondja, hogy „ahaa, ez a férfi kell nekem”

2. A profi fotós, akinek van a portfóliójában társkereső fotózás

A profi fotós, aki készített és készít társkereső fotókat, már tudja mi a dörgés. Nagy valószínűséggel tud neked referenciákat felmutatni, akár példákat is felhozni, akik az ő fotóival találták meg a nagy Ő-t. Ismer jó beállításokat, jó helyszíneket, sok mindent tud neked javasolni.

Azonban! Nem feltétlenül naprakész a témában, és valószínűleg nem ez a fő bevételi forrása. Ennek ellenére javaslom, mert jó áron fog neked kiemelkedő fotókat készíteni, amikkel sikereket fogsz elérni.

3. A profi fotós, aki társkereső fotókat készít és egyben profi társkereső/tanácsadó

A legjobb, ami szóba jöhet. Miért? Mert az ilyen fotós szó szerint naprakész, szívügye nem csak, hogy jó fotók készüljenek rólad, de az is, hogy párt találj általuk. Tudja minden csínját-bínját a társkereső fotózásnak, szinte ráérez mi kell a nőknek. Eleve a nők szemszögéből nézi az egészet. Az ő fotóival valósággal tarolni fogsz az interneten. Igen, drágább, de a hatásfok is jó eséllyel arányosan nagyobb lesz.

4. A negyedik kategória, akiről idehaza még nem tudok…

A negyedik kategória az a fotós, aki komplett életművet alkot neked. Feltérképezi a segítségeddel milyen az életed, a hobbid, a munkád, javaslatokat tesz és olyan fotókat készít, amelyek profik, és egy olyan életet prezentálnak rólad szó szerint, ami után csorgatják a nyálukat a jobbnál jobb nők.

De mi is ez a 4. kategória?

A társkeresés témában tett legnagyobb felfedezésem a fotók kapcsán az volt, mikor a művi fotók világából átváltottam az életemet bemutató fotókra. Amiben szerepeltek barátokkal, sport, kirándulás…és valamiért még jobban konvertált, mint a mesterségesen beállított fotók. Ne értsd félre, ezek is azok, de mégis téged mutatnak be, természetes környezetedben, a legvonzóbb formádban.

A nők élményeket keresnek, egy olyan férfit, aki minden helyzetben meg tudja állni a helyét, jó kapcsolatai vannak, baráti köre van, szereti a családját, stb… Ha ilyen szemszögből tudod magad prezentálni, az fényévekkel megelőz mindenkit az online társkeresésben. Ez a következő lépcsőfok a társkereső fotózásban.