Skip to content

Alfa férfi küldetés

Ambrúzs Balázs, az alfaferfi.hu alapítója vagyok.

Férfitársaimnak segítek vonzóbb online és offline megjelenést kialakítani.

Akár szociális média megjelenésed (facebook, instagram, stb…), vagy társkereső profilod szeretnéd mágnesesen vonzóvá tenni a nők számára, akár az öltözködésed és stílusod turbóznád fel, a rendelkezésedre állok.

Ma a felnőttek átlagosan napi 4 órát töltenek az interneten, ennek is a nagy részét valamely közösségi hálón.

Ha leszámítjuk a napi 8 órás munkaidőt, utazást és az alvásidőt, ez azt jelenti, hogy a szabadidőnk több, mint felét töltjük „online”. Ráadásul ennek az időnek a nagy részét is az ismerőseink és környezetünkkel való interakció köti le.

Egyszóval mindenki mindenkit figyel, és azt figyelik, aki aktív és úgymond szem előtt van. Szerinted mennyire befolyásolja ez az embereket a rólad alkotott kép kialakításában?

Bingó! Nagyon is. Méghozzá olyan szinten, hogy simán lepattint egy csaj, ha lecsekkol a neten és nem tetszik neki, amit rólad talál. De nem csak a magánéleti törekvéseidet vágja gallyra, a szakmai és karrierbeli előmeneteledet is döntően befolyásolja a rólad alkotott kép. Ma már a komolyabb cégek letapogatnak online is, mielőtt munkatársat vesznek fel, és ha előrébb akarsz jutni, akkor a kollégáid, feletteseid is számba veszik, mi az amit magadról kommunikálsz a neten.

Az, hogy a hétköznapokban, egy randin vagy egy összejövetelen hogyan prezentálod magad, benyomást tesz az emberekre. És általában az első benyomás az, amit nagyon nehezen, vagy aránytalanul sok erőfeszítéssel tudsz csak kompeználni.

Az évek alatt nagyon sokat változott a stílusom és az öltözködésem, és tapasztalatból tudom mondani, mennyivel másképp tekintenek rám az emberek, mióta nagyobb hangsúlyt fektetek a fizikai megjelenésemre.

Azt vettem észre, sokan lusták 5 perccel több időt szánni a külsejükre, mondván, hogy úgyis csak 10 percre ugrok el valahová. Aztán egy sima gyors bevásárláson elszalasztasz egy vonzó nőt aki tetszik, vagy egy állásinterjún derül ki, hogy a felvételi biztos látott már téged. Ekkor már hiába vakarod a fejed, hogy bárcsak… De ami még ennél is lényegesebb, hogy a lelki állapotodra is kihatással van. Mennyire más úgy elmenni valahová, hogy tudod, a legtöbbet hoztad ki magadból.

Miért segítek neked?

Négy évvel ezelőtt kerültem olyan szinten padlóra, hogy a nulláról kellett kezdenem mindent. Szakmailag és magánéletileg egyaránt. Ez idő alatt több körülmény is nehezítette a törekvéseimet. Az időszűke és a környezet, amiben mozogtam, hátráltatott a párkeresésben és a céljaimban is. Időközben ezt csak tetézte a vírus és a karantén.

Ekkor fordultam az online megoldások felé. Hamar rájöttem, hogy a társkereső applikációk és oldalak kevéssé alkalmasak a céljaimra. Az olyan nők, akik gyönyörűek, vonzóak és komoly céljaik vannak, nem küszködnek önbizalomproblémákkal ismerkedés terén. Nem szorulnak rá, hogy online felületeken gagyi üzenetek ezrei közül kelljen szelektálniuk és az egójukat fényeztetniük.

Elkezdődött az az út, aminek eredménye 2 hónap alatt mintegy 800! gyönyörű nőismerős facebookon, üzenetváltások (többet nők kezdeményeztek), majd pedig randik. Mindez köszönhető annak, hogy vonzóvá tettem a profilomat és kidolgoztam egy követhető stratégiát, ami mentén az ismerkedés gördülékenyen ment annak ellenére, hogy nem társkeresőn történt.

 

Miben tudok neked segíteni?

Nem azt tanítom, milyen technikákkal tudsz egy csajt meghódítani, vagy mik a nyerő kommunikációs fogások, amik sikerre visznek bármilyen helyzetben.

Azt mutatom meg, hogyan tudsz többet kihozni magadból vizuálisan és milyen apró finomhangolások szükségesek ahhoz, hogy még azelőtt lehengerezd a kiválasztottad, mielőtt megszólalnál. Akár online, akár offline szeretnél ismerkedni.

A kommunikációban pedig olyan sémákat adok, amik mintegy fogódszkodók abban, hogy felszabadultan tudjál társalogni és felkeltsd egy nő érdeklődését.