Neked is működhet a párkeresés interneten! Ha még eddig nem volt hozzá szerencséd, akkor érdemes lehet fontolóra venned, hogy a párkeresés kezdeti fázisait áthelyezed az online térbe! Hogy miért? Azért mert rengeteg időt, csalódást, próbálkozást spórolhatsz meg magadnak, ha pontosan tudod mit kell tenned és elkerülöd a főbb buktatókat.

Miben más a párkeresés interneten?

Alapvetően a séma ugyanaz, mint a hétköznapi fizikai ismerkedésben. Keresel vagy összefutsz potenciális társjelöltekkel és elkezded megismerni a másikat. Ha pedig működik köztetek a kémia, akkor mehet a fizikai találka.

Az olyan dolgok, mint a videochat már olyan közelségbe képesek hozni két egymástól távol élő embert, ami még 25-30 évvel ezelőtt is elképzelhetetlen volt. Vagy épp csak nagyon kiváltságosok számára volt elérhető.

Ma viszont gyakorlatilag real time-ban kapod a választ, nem úgy mint pár évtizede, amikor akár heteket kellett várnod, hogy postán megkapd a választ a leveledre.

Arról nem is beszélve, hogy ha nem mozdultál ki messzebb a lakóhelyedtől, gyakorlatilag megtizedelődtek a lehetőségeid.

Ennek ma az internetnek hála vége, és szinte korlátlan lehetőségeid vannak az ismerkedés terén.

Viszont eléggé szűken tekintenénk a világra, ha csak az előnyeit lántánk ennek a jelenségnek. Sajnos, az ami a legnagyobb előnye, egyben a hátránya is ma az internetes párkeresésnek.

Amilyen egyszerű ma ráírni szinte bárkire, annyira nehéz megfogni egy nő figyelmét. Mindez pont azért, mert akkora a zaj az online térben, hogy egyszerűen elsiklanak feletted, ha nem vagy képes kitűnni a tömegből.

Nem csodaszer a párkeresés interneten

Szerencsére ma már ott tartunk, hogy a dolog eléggé kiforrotta magát, és a sok negatív tapasztalat (is) hozzájárult ahhoz, hogy úton útfélen ne csak „kalandorokkal” fussunk össze. Számtalan sikersztori, házasság, boldog együttélés, családalapítás a példája annak, hogy a dolog igenis működik, ha valaki hajlandó a megfelelő energiát belefektetni.

Viszont nem valamiféle csodaszerről beszélünk, ami helyettesíti azokat a fizikai dologokat, amikben (amennyiben hiányoznak belőlünk) fejlődnünk kell: kommunikáció, empátia, célkitűzések, stb…

A párkeresés interneten akkor lesz igazán szórakoztató és hasznos egyben, amikor úgy fogod fel, mint egy tanulási folyamatot, ahol van lehetőséged korrigálni és tanulni, anélkül, hogy nagyobb hibát ejtenél.

Hogyan is néz ki ez a gyakoratban?

Vegyük akkor sorra, mi mindenben különbözik a párkeresés interneten a fizikai (offline) párkereséshez viszonyítva.

Előszöris, kell hogy valahonnan meríteni tudj. Ha egy szokványos fizikai ismerkedést veszünk alapul, mi jut eszünkbe? Szórakozóhely, kávézó, tömegközlekedés, strand, park, házibuli, munkahely, stb… Többnyire ezek azok a helyszínek/helyzetek, amik lehetőséget teremtenek az ismerkedésre.

Offline azonban van egy bizonyos korlát, hiszen nem te válogatod meg, kivel futsz majd össze, inkább csak úgymond szemezgetsz és kiaknázod a kínálkozó lehetőségeket. Online viszont megvan az az előnyöd, hogy kellő leleményességgel gyakorlatilag válogathatsz a nők közül ( bizonyos kereteken belül természetesen).

Hol vannak a nők az online térben?

A válasz: mindenhol, de leginkább a szociális hálón: facebook, instagram, pinterest, twitter, tiktok, stb… Na és persze a társkereső oldalakon.

Persze itt jön a leglényegesebb kérdés, amire minden társra vadászó férfi keresi a választ. Hogyan ismerkedjek online? Hát igen. Mivel már nem egy új keletű dologról van szó, a párkeresés interneten átesett néhány íratlan szabálymódosításon.

Ezek közül pedig a leglényegesebb, hogy ma már nem elég egy vonzó férfi hatását keltened, de a lehető legnagyobb mértékben azzá is kell vállnod, legkésőbb az ismerkedés folyamán mindenképpen.

https://www.facebook.com/groups/alfaferficlub

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

Sokáig két fő csoporté volt az online terep: az egyik azoké, akik offline nem mertek ismerkedni. A másik pedig a kalandoroké. Mára azonban annyira internet és okostelefonfüggő az emberek többsége, hogy talán már nem is az a kérdés, hogy lehet vagy tudsz-e interneten párt keresni, hanem, hogy miért nem csinálod?

Szóval, amit eddig offline tudtál, annak egy jó kis szelete online is menni fog. Meg tudsz szólítani egy nőt. Tudsz rá pozitív benyomást tenni. Tudsz vele élőben kommunikálni, le tudod nyűgözni, érdeklődést tudsz kiváltani.

És el is értünk ahhoz a ponthoz, ahonnan tovább viszont a párkeresés interneten nem vezet. Mert onnan, hogy elhívtad randira, az online cucc segédeszközzé változik. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a továbbiakban nem kell okosan használnod, ha meg is akarod tartani a „zsákmányt”.

Ha tehát ma online ott akarsz lenni a szeren, és úgy döntesz, hogy interneten fogod megtalálni az igazit, akkor kösd fel a gatyád, mert lehet, hogy komolyabban gatyába kell ráznod az online megjelenésed, mint azt elsőre gondolnád!

Legyél ott mindenhol!

Kiemelten fontos, hogy mindenhol is ott legyél. Nem elég egy társkeresőre felregisztrálni és várni a csodát. Ezzel ma már szinte biztosan semmire sem fogsz menni. Kell, hogy legyen egy jó megjelenésed a lehető legtöbb helyen, nem csak társkereső oldalakon, de a szociális hálón mindenképpen.

Tudnod kell, mikor és hogyan kezdeményezz beszélgetést, ahogy azt is, hogy hogyan folytasd és mivel tedd emlékezetessé magadat a csaj számára!

Ne tévedj el az útvesztőben!

Ugyanakkor kell tudnod szelektálni és résen lenni! Soha nem volt ennyi „üresség” a világhálón. Mármint olyan nők hada az instagramon (főleg) és egyéb felületeken, akiknek az összes életcéljuk a likeok hada, celebstátusz a semmiből való megélés.

Ne hagyad magad megtéveszteni a kerek idomú, több tízezres követőtáborral rendelkező, instant pornóélményt nyújtó oldalak által. A legtöbb csaj messze nem él olyan életet, amilyet magáról közvetít és esze ágában sincs valami értelmesbe fogni az életében. Csak a számok érdeklik, a szponzoráció. Azt már nemigen teszik nyilvánossá kinek a hajóján pózolnak, és mi annak a valódi ára.

A legfontosabb, hogy első lépésben vond ki magad a social média hatásából és ne egy olyan képre alapozd a párkeresést interneten, amely meg akarja neked mondani, hogy milyen az ideális nő és élet, amit vele kellene élned.

Ha erre képes vagy, akkor eszközként kell tekintened az internetre. Az általa kínált lehetőségek innentől valóban izgalmasak és kifogyhatatlanok. Csak ne ess a ló tulsó oldalára. Nem lesz jobb életed, ha jobb testű nőd lesz, nem leszel boldogabb, ha mások azt lássák, hogy kapcsolatban vagy. Ezeket a dolgokat magadban kell lerendezned és letisztáznod, hogy tisztán lásd miért akarsz társat. A többi csak azután jön.