A legtöbb cikk, bejegyzés, guru szerint ugyanazok az online társkeresés előnyei: a félénkebbek is tudnak itt ismerkedni, olyan nőt keresthetsz, amilyet szeretnél, stb… Az igazi előnyeiről viszont keveset beszélnek.

Megmutatom neked az a 4 dolgot, ami valóban óriási előnyt jelent az interneten ismerkedők számára. Rizsa nélkül.

1. 0-24-ben tudod hozni a legjobb formádat

Az online profiljaidon gyakorlatilag konstans formát hozol. Ott nem látszik, ha épp rossz a kedved, vagy nem a legjobb formádat hozod. Senki sem lássa a negatív dolgaidat, nem kell mindent leplezned.

Az online profilod olyan, amilyennek beállítod. Ha a legjobb önmagadat adod az interneten, akkor ezt lássák belőled. Persze ez nem jelenti, hogy később titkolni kell a hibáidat.

Vegyük például, ha reggel bal lábbal keltél és a buszon összefutsz egy jó nővel, akit egyébként szívesen megismernél. A rossz kedved miatt nem szólítod meg, vagy elszúrod, mert élőben átmegy, hogy épp negatív vagy. Ez bizony egy kihagyott ziccer ebben az esetben.

De mi történik az interneten?

Tegyük fel, hogy álmaid nője épp felkel reggel. A reggeli rutinja közé tartozik az is, hogy megnézi természetesen a profilját és a társkereső appját. És ott lát egy vonzó férfit a legjobb formájában, akit épp neki ajánlott az applikáció. Vagy, ha jól csinálod, már a te üzeneted várja őt. Érted már? A jó profil neked dolgozik és nem ellened. Itt nem fogod magad elszabotálni, ha kellően vonzó képet alakítasz ki magadról.

2. Ha rendszered van, neked dolgozik

Regisztrálsz társkeresőre, beállítasz paramétereket kiket keresel, feltöltöd a legtutibb fotóidat és még jó szöveget is írsz. Megvannak az alapbeállítások. Ha rászánsz még egy kis időt a profilod optimalizálására, esetleg fizetsz is valamilyen prémium tagságért akkor bizony elég sok nő keresési eredményére megjelenhetsz.

Magyarra fordítva, akár csak az online marketingben, az online társkeresésben is a saját malmodra tudod hajtani a vizet. Ha jól csinálod, nők százai, de akár ezrei is jelezhetik, hogy tetszel nekik vagy akár rád is írhatnak,

Ezt úgy is fel lehet fogni, mint egyfajta passzív társkeresés. Hiszen egy jól elkészített és optimalizált randiprofil 0-24-ben képes vonzani a nőket. Akkor is ha épp alszol, munkában vagy, szórakozol, vagy bármit is csinálsz.

Lényegében létrehozod saját online avatárodat. A babérokat pedig te fogod learatni.

Ez persze munkával jár, mert ma már rengetegen keresnek interneten társat. Valamilyen formában ki kell tűnni a tömegből.

3. Óriási a felhozatal nőkből

Hány nővel találkozol a mindennapokban, akit meg is szólítasz, beszédbe elegyedsz vele, kiderítesz róla ezt-azt, hogy aztán eldönthesd érdemes-e bele energiát fektetni? Hát igen. Lefogadom, hogy kevéssel. Vagy ha találkozol is, időhiány, elutasítás, egyebek is közrejátszanak. Nem is beszélve a mostani helyzetről.

Az interneten szinte végtelen a felhozatal nőkből. Ha csak a facebookot vesszük számba, de ott van az instagram és persze a társkereső oldalak is. A felnőtt lakosság java része fent van online és elérhető. Méghozzá egy kattintásra. Belegondoltál már ebbe úgy igazából?

Egész egyszerűen bárkivel fel tudod venni a kapcsolatot. Nem kell elutaznod külföldre, hogy külföldi csajjal ismerkedj adott esetben. Persze nem biztos, hogy ez most a jó út, pláne ha nem is tudnál egy ilyen kapcsolatot menedzselni.

Azonban egy 30-50 vagy akár 100 kilométeres körben is százszor annyi nővel ismerkedhetsz meg, mint amennyivel az fizikai úton megörténne az életed folyamán. Elég csábító, nem?

4. Előválogatást tarthatsz!

Most jön a legjobb rész: Igen, te válogathatsz. Ha tudod, mik azok a jelek a nők profiljain, amikre figyelni kell, akkor képes leszel a képek és a szöveg mögé látni. Ez pedig azt jelenti, hogy te válogathatsz, kivel szeretnél megismerkedni a jövőben.

Mivel elég nagy a felhozatal, elég nagy természetesen a szórás is. Több nővel kell írnod, soknak a profilját kell kielemezned. Sokmindent figyelembe kell venni, de igenis megéri.

A végén olyanokkal tudsz majd randizni, akik tényleg a te ízlésednek felelnek meg. Olyanokkal fogsz leülni romantikus vacsorára, vagy olyanokat fogsz ágyba vinni, akik gyönyörűek, vonzóak, egyezik az ízlésetek és hasonló az érdeklődési körötök. Nem mellesleg egy csomó időt tudsz így megspórolni.