Neked is szívás a netes társkeresés? Hidd el, tudom milyen érzés. Jártam ebben a cipőben. Megmutatom neked, mik a legfontosabb online ismerkedés tippek. Ez az a 7 tipp, ami sikerre vitt engem az online ismerkedésben és segíteni fog neked. Időt és energiát fogsz spórolni, nem mellesleg képes leszel megtalálni azt a nőt, aki gyönyörű, intelligens és boldoggá tesz.

Vágjunk hát bele!

Íme a 7 + 1 ajándék bónusz tippem, amiket aztán részletesebben kibontunk:

 1. Határozd meg a célod az ismerkedésbe
 2. Regisztrálj társkeresőre (minél többre)
 3. Készíts ütős profilfotót
 4. Keress közös kedvteléseket
 5. Fotók, fotók, fotók!
 6. Optimailzáld a profilod
 7. Kezdeményezz!

+ 1 kulcs tipp a sikerhez!

1. tipp: Határozd meg a célod az ismerkedésben

Ez az első pont, de igazából a nulladik lépés. Kétféle tulajdonságkategóriát és egy célt kell letisztáznod magadban, hogy minél pontosabban meg tudd határozni, milyen társat is szeretnél.

 • Külső tulajdonságok: kor, magasság, testalkat, szem-hajszín,stb…ezen nincs mit túlmagyaráznom. Neked kell tudnod, mi jön be, milyen nőt tudsz elképzelni magad mellé.

Egy jó tanács: Ne a social media mondja meg neked, hogy milyen legyen az ízlésed nők terén. Ez olyan, mintha én a többi gurutól vettem volna át egy az egyben , mik most a legtutibb online ismerkedés tippek

 • Belső tulajdonságok: okés, hogy szép és top csajt szeretnél, de azért jó lenne, ha nem lenne hisztis, szőrszálhasogató, beképzelt, stb..ugye? Nos, minél speciálisabban meghatározod a belső tulajdonságait ( pl. lojális, törődő ), annál inkább ezen a célon tudod tartani a szemed és nem lősz mellé.

Az online társkeresés előnye egyben a hátránya is. Nem vagy ott személyesen, ezért a jeleket kell figyelni, amit az ismerkedés során az interneten közvetít feléd.

 • Milyen kapcsolatra kell neked társ? Fontos letisztázni már az elején, hogy csak futókalandot, vagy komoly kapcsolatot keresel. Ez a lépés megkímél a későbbi esetleges kudarcoktól.

Figyelmeztetés!

Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fontos a nőideálod és a célod meghatározása. Ha nem tudod, milyen nőt és milyen kapcsolatot szeretnél, vaktában fogsz lövöldözni és ugyanazokat a csajokat ( vagy épp semmilyet sem ) fogsz bevonzani, mint eddig.

2. tipp: Regisztrálj társkeresőkre (minél többre)

Ennél a lépésnél máris fel tudod használni az első tippben olvasottakat. Százával vannak társkeresők, más – más célcsoportnak és korosztálynak.

Online ismerkedés társkerreső appokon keresztül
Sok jó társkereső app van

Példa:

 • Társkereső oldal, ami kifejezetten értelmiségieknek, igényeseknek készült, ilyen az Elittárs
 • Kifejezetten egyedülálló szülőknek kedvez a Padaam
 • Társkereső oldal 50 felettieknek: Kézcsók

Vannak közösségi platform szerűek vagy arra épülők. Ha speciális kategóriában keresel nőt ( pl. eegyedülálló anya, vagy 50 feletti ), akkor érdemes ide (is) regisztrálnod, hiszen itt pontosan a célodnak megfelelő nők keresnek társat.

Amit én erősen ajánlok neked az általános társkeresők közül a teljesség igénye nélkül: Badoo, parom.hu, Randivonal, Cronos

Applikációk közül a Tinder és a Facebook társkereső appja is már elérhető Magyarországon is.

3. tipp: Készíts ütős profilfotót

Sokat dilemmáztam, ezt tegyem-e első pontnak, ezt azért írom le, hogy érezd ennek a súlyát. A jó társkereső fotó a belépőd az online ismerkedni vágyó nők kánaaánjába.

Észrevétel: Vizsgáld magad külsős szemmel. Mit gondolnál a profilfotód alapján saját magadról?

Kérd ki független nők véleményét. Fontos, hogy olyanét, aki elfogulatlan a személyeddel kapcsolatban.

Közeli, éles fotó, ápolt férfi – ilyen a jó profilfotó

Néhány tanács:

 • Add önmagad. Ne akarj másnak tűnni, mint aki vagy
 • Öltözz fel, légy ápolt – kimagaslóan fontos, a profilképeden a legjobbat kell magadból kihozni
 • Magad legyél a fotón – barát, család, kutya, macska, hal kizárva
 • Mosolyogj vagy merengj – mutass valami vonzót
 • Jó minőségű, éles kép legyen – a profilfotód gykaran kicsiben látszódik a társkereső oldalakon, ezért kiemelten fontos, hogy közeli, fényes és éles legyen a kép.

4. tipp: Keress közös kedvteléseket

Keress olyan nőket, akik a célcsoportod. Külső alapján mentsd le őket listába, majd szűkítsd a kört a belső tulajdonságok alapján.

Ha társkeresőn nem találsz kellő mennyiségű infót a hölgyről, próbáld felkutatni facebookon, instán ( ha van )

A kedvtelések adhatnak információt, milyen személyiség lehet. Pl: érzelmes könyveket olvas – szerelmes típus, önfejlesztő idézeteket ír magáról – karrierista/ törtető, sportol – kitartó, fest/énekel – művészlélek.

Az is árulkodó lehet, mennyit oszt meg magáról nyilvánosan – befelé vagy kifelé forduló szeméyiség lehet.

5. tipp: Fotók, fotók, fotók!

Legalább 5-6 fotót kell kivállogatnod vagy készítened magadról, jobb esetben mással készíttetni. A társkereső fotózás külön művészet, de itt nem feltétlenül erre gondolok. Meg kell neki mutatnod az életstílusod!

Milyen fotók legyenek?

 • sportolás közben
 • barátokkal
 • hobbi
 • utazás, stb…

Milyen fotók ne legyenek?

 • alkoholizálás
 • eldurvult buli
 • autóval pózolás
 • magányos fotók

Egyszóval mutasd meg, hogy szociális lény vagy és érdekes, vonzó az életed.

Megjegyzés: ha nem ilyen az életed, el kellene gondolkodni, miért nem az, és hogy a választott ideálodnak te az vagy-e akit ő szeretne. Ergo milyen lépéseket kell tenned neked, hogy vonzó életed legyen a nők számára.

6. tipp: Optimalizáld a profilod

Online ismerkedési tipp 6: optimalizáld a profilod!

Ha már tudod, milyen nőt akarsz és feltérképezted a kínálatot, keresd meg ezekben a nőkben, mik azok a közös dolgok, amiket szeretnek. Ezek alapján találhatnak meg téged és lesznek kapcsolódási pontjaitok.

Pl.: kedvtelések – mit szeretnek, milyen életstílus árad a profiljaikból? Ezekből rakd össze az érdeklődési körödet és lehetőleg a bemutatkozó szövegedet is.

Egyszóval kerülj fel a térképre és tedd magadat eladhatóvá. Tűnj ki az online társkereső tömegből!

7. tipp: Kezdeményezz!

Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Szól a közmondás. Ez különösen igaz az online ismerkedésre.

Férfiként kell hozzáállnod a párkereséshez és nem várni a sült galambra. Csak úgy leszel eredményes, ha mersz a tettek mezejére lépni, és beszélgetést kezdeményezel nőkkel. És itt bizony kőkeményen rá kell menni a mennyiségre, mert nagy a zaj az interneten és óriási a felhozatal ismerkedni vágyó ( de nagyrészt rossz profillal rendelkező ) férfiakból. Pont őmiattuk csak nagy számú nők megszólításával fogsz eredményt elérni.

Ezek a legfontosabb online ismerkedés tippek, amikre szükséged van jelenleg a siker érdekében, és:

+1 kulcs tipp!

Kommunikáció – függetlenítsd magad!

Tanulj meg jól kommunikálni. De ez csak úgy fog jól menni, ha nem fogsz függeni a kommunikáció kimenetelétől. Magyarul, nem görcsölsz rá egyetlenegy csajra ( kettőre sem), mert függeni fogsz tőle és ezt megérzi a nő!