Észrevetted, hogy mára kevés feltölteni egy fotót társkeresőre és ráírni pár nőre? Miért jönnek olyan nehezen az eredmények? Mit kell tenned, hogy sikeres legyél az online ismerkedésben? Tudod mik a legfontosabb online ismerkedés szabályai 2021-ben?

A válasz egyszerűbb, mint gondolnád! Vannak íratlan szabályok, amiket most 2021-ben mindenképpen ajánlott betartani, ha vonzó top nőt szeretnél találni társkeresőn.

Íme a legfontosabb online ismerkedés szabályai pontokba szedve:

 1. Legyél ott mindenhol az online térben
 2. Adjál értéket a nőknek
 3. Tedd magasra a lécet az online ismerkedésben!
 4. Használ egyedi módszereket a társkereséshez
 5. Fektess be magadba!
 • +1 szabály, amit használj a sikered érdekében!

1. Legyél ott mindenhol az online térben

 • Használj ki minden lehetőséget az online ismerkedésre. Legyél fent minél több társkereső oldalon és minél több közösségi média felületen.
 • Nyilván, ha huszonéves vagy, nem az 50 felettieknél kell társat keresned. De használj ki minél több lehetőséget.
 • A randi appokon és nagy társkeresőkön kívül keress rá lokális, megyei, akár városi társkeresőkre. Soknak van saját honlapja.
 • Keress rá facebook csoportokra, amikben vannak a lakhelyedhez közel élő nők és aktívak is ezekben a csoportokban.

A lényeg, hogy mutasd meg magad mindenhol, legyél aktív, tudjanak rólad. Annak, hogy elbújsz egy szobába és várod, hogy véletlenül rádtalál álmaid nője, nagyon kicsi az esélye. Tegyél róla, hogy legalább tudjanak a létezésedről.

2. Adjál értéket a nőknek

Ha már fent vagy társkeresőkön, appokon, csoportokban, mutasd meg, milyen pasi vagy! Mutasd meg, hogy a személyiséged értéket képvisel. Ezt többféleképpen is megteheted:

 • Szociális hálód: Ha sok ismerősöd van, megmutathatod fotókon – sportolás közben, üzleti megbeszélésen, stb…
 • Mutasd meg, hogy a szakmádon belül értéket képviselsz. Pl. milyen könyveket olvasol – szakmai könyvek, milyen szakmai képzésekre – konferenciákra jársz,stb…
 • Mutasd meg a vonzó énedet: igényes öltözet, mosoly, ápoltság. A fotók mindent elárulnak különösen a nőknek.
Ellenállhatatlanul vonzó férfi tulajsonságok

Minél feljebb rangsorolnak fejben a nők, annál nagyobb esélyed lesz őket megszólítani. Vedd elő a legjobb, legvonzóbb énedet, mutasd meg a legjobb fotóidat, és azokat az értékeket, amiket mások is tisztelnek, becsülnek benned. Ez lehet az egyik legerősebb ütőkártyád.

3. Tedd magasra a lécet az online ismerkedésben!

Ha ezt a szabályt használtam volna, rengeteg kudarctól és csalódástól kímélhettem volna meg magamat.

Szóval azt javaslom, ne elégedj meg a kompromisszumokkal. Ha tudod, milyen nő kell, derítsd ki, milyen elvárásai vannak a férfiideálját illetően. Általánosságban elmondható, hogy a legkívánatosabb csajok is ugyanazt keresik: a herceget fehér lovon.

 • Nézd meg, mik a kedvtelései, mit szeret és máris kiderítheted, neked miben kell magad szintre hozni, hogy vonzó legyél a számára.

Ez nem nyalizást jelent, csak egy fajta optimalizálást. Szimpla marketinghúzás, amit az üzleti világban használnak az eredmények elérése érdekében. Ugyanez működik a társkeresésben, csajozásban is.

4. Használj egyedi módszereket a társkereséshez

Ahogyan angolul mondják: think outside the box- nem szó szerinti fordítás szerint gondolkozz kreatívan! A jelenlegi speciális helyzet speciális megoldásokat kíván.

Miért? Mert ha képes vagy kitűnni a tömegből, akkor nyert ügyed van. Mondok egy példát:

Amíg idehaza mindenki társkeresőn próbálkozott, én tökélyre fejlesztettem az instagram és facebookon közvetlenül történő ismerkedést és hihetetetlen eredményesen működik Mivel ezen a területen sok a kiaknázatlan lehetőség, ez most egy olyan rés az online ismerkedésben, amilyen az első társkeresők voltak az internet megjelenése után nem sokkal. Legalábbis idehaza biztosan.

Ne feledd, az online ismerkedés nem csak társkereső oldalakon történhet. Rengeteg egyéb hatékony módja van.

5. Fektess be magadba!

Ha komolyan veszed az ismerkedést és elhatározod, hogy mindenképpen eléred a célod, akkor ne sajnálj időt és/vagy pénzt fektetni bele! Ezzel nem csak a társkeresésbe fektetsz pénzt, de ami még ennél is fontosabb saját magadba. Hidd el, hatványozottan meg fog térülni a későbbiekben az életed minden területén.

Rengeteg lehetőséged van, ahol sokkal gyorsabban és eredményesebben haladhatsz, ha pénzt teszel bele.

 • Prémium tagságokkal a társkereső oldalakon top nőket érhetsz el, ráadásul a legígéretesebb profilokat is láthatod és interakcióba léphetsz bárkivel.
 • De pénzért elképesztő minőségű, vonzó fotóportfóliót is készíttethetsz egy profi fotóssal. Ilyen fotók valósággal vonzani fogják a nőket az online profiljaidra.

Ha szűkös a keret, időt és energiát fektethetsz be.

 • Egy kis szorgossággal készíthetsz magadról jobb fotókat. Rengeteg infót találsz róla, hogyan, milyen környezetben fényképezd magad és milyen beállításokkal.
 • Írhatsz jobb bemutatkozó szövegeket magadról.
 • Kontaktusba léphetsz több nővel.
 • Fejlesztheted a kommunikációdat

A lista szinte végtelen. Csak rajtad múlik, hogy kezdesz-e magaddal valamit, vagy beletörődesz a jelenlegi helyzetedbe.

Végül, hogy a saját példámmal éljek:

Éveket vesztegettem el azzal, hogy figyelmen kívül hagytam ezeket a szabályokat. Amikor viszont alkalmazni kezdtem, egyszer csak elkezdtek működni a dolgok. Több párjelöltem lett, top nők jelöltek be, sőt írtak nekem. És a legfontosabb, le tudtam velük egyezni randikat.

Ezek a legfotnosabb online ismerkedés szabályai! Ne becsüld le ezeknek az egyszerű lépéseknek az erejét. Éveket és kudarcokat spórolhatsz, ha betartod. Sok szerencsét és kellő kitartást hozzá 2021-ben!