Megvan a kiszemelted!? De hogyan tovább? Merjek neki írni? Egyáltalán mit írjak neki? Milyen hosszú legyen az üzenet? Mikor küldjem? Egyszóval milyen is ez az online ismerkedés első levél?

Férfiként bizony természetes módon bennünk van a visszautasítástól való félelem. Valljuk be, sokszor ez tart vissza.

Sajnos uralkodó téves nézet, hogyha egy szép nő elutasítja vagy ignorálja a leveled, akkor automatikusan értéktelennek, vagy méltatlannak érezed magad. Pedig nincs rá semmi racionális okod. Legtöbbször egészen egyszerű okok húzódnak meg a háttérben, amit nem árt letisztázni.

1. ok, amiért nem válaszol

Egyszerűen nem te vagy a férfiideálja. Ahogy neked sem jön be minden nő, úgy neki is megvan, milyen férfit is szeretne. Egyszerűen mi emberek ilyen sokszínűek vagyunk: mindenkinek más tetszik.

2. ok, amiért nem válaszol

Nem tűnik fel neki a leveled. A legjobb nőknek pasik százai írnak a szó legszorosabb értelmében napi szinten. Szinte már immuninsak közülük sokan a mértéktelen levéláradatra. Egyszerűen csak átfutják a postafiókjukat, és hacsak nem valami nagyon kimagaslót találnak, törlik a tartalmát.

3. ok, amiért nem válaszol

Ugyanolyan üzenettel nyitsz, mint az összes többi férfi. Ehhez nincs mit hozzáfűzni. A Szia, ismerkedünk? szöveg erre egy tipikus példa. Ne csodálkozz, ha nincs reakció.

De mi akkor a megoldás?

Az első esetre csak kevés befolyásunk lehet. Persze óriási mértében növekedhet az esélyed, ha kiemelkedően jó profilod van. Szuper profilfotó, király fotóalbum és ütős bemutatkozó szöveg!

De még ez sem garantálja, hogy minden nő az öledben köt ki azonnal. Amit ebben az esetben meg tudsz tenni, arról itt és itt írtam.

A második és harmadik ok viszont nem lehet indok arra, hogy ne írj üzenetet álmaid nőjének.

A megszólítás

A második okon két dolog segíthet. Kiemelkedő profilfotó (itt olvashatsz róla) és a kiemelkedő megszólítás!

A profilfotód mellett a legfontosabb, ami arra ösztönöz egy nőt, hogy elolvassa az üzeneted, a megszólítás. Ha bénán, vagy ugyanúgy szólítod meg, mint az összes többi férfi, már ütheted is a társkeresési szándékod koporsójára a szöget. Egyszerűen olyan szintű immunitásuk van a nőknek a balek nyitásokra, hogy ne tudd meg.

  • fontos tipp: Felejtsd el a klasszikus helló, mizu, ismerkedünk – vagy szia, Péter vagyok, van kedved ismerkedni leveleleket. Az agyonradicsérős szöveg sem lesz befutó.

Mit tudunk tehát első lépésben tenni? Amit én javaslok az az, hogy legyél előszöris intelligens. Egy sima szia és a hölgy neve az első lépés. Ha látja, hogy nevén szólítod, azzal már azt érzi, legalább valamilyen szinten ő érdekel téged, nem csak a fotója.

Szia Réka – köszönés, megszólítás, ez eddig oké….

No de hogyan tovább?

A következő lépés: Egyezés

Nos, azt javaslom, mielőtt írsz álmaid hölgyének, alaposan nézzél szét a profilján. Keress rajta valami egyedit, valami feltűnőt. De a legjobb, ha olyat keresel, amiben van közös kötődési pont. Pl. olyan kutyája van, mint neked valamely fotón. Vagy ott járt nyaralni, ahol te. Esetleg valamilyen zenét hallgat, amilyet te is. Bármi lehet. A lényeg, hogy lazán kötődj ehhez a kis aprósághoz és úgy közelítsd meg, mint aki ennek kapcsán egy sima, de kicsit pimasz beszélgetést kezdeményez.

Szia Réka, látom a te kezed is mopszeledel esténként. – van egy kötődési pont, de nem csak azt írod, hogy jééé neked is mopszod van – próbálkozz valami frappánssal!

Ösztönzés válaszadára – lezárás

Ha nem úgy fejezed be az üzenetet, hogy válaszra sarkallod, akkor nem jól csinálod. Nem feltétlen kell kérdéssel zárni, de a lényeg, hogy ingert érezzen a válaszadásra.

Fontos!

Az első levél lényege

Az első levél lényege nem a randira hívás. Az a szerepe, hogy legyen rá reakció, hogy elinduljon a kommunikáció a kiszemelt hölggyel. És természetesen, hogy tudja, milyen szándékkal is történik ez a kommunikáció. Nem teheted félénken. Ha társat keresel, akkor társkereső üzemmódban kell írnod. Érezze, hogy férfi vagy és nem kuncsorogni jöttél utána, mint a legtöbb balfék.

Nézzünk tehát egyben egy példát:

Szia Réka! ( megszólítás) Látom a te kezed is mopszeledel esténként ( pimaszság). Nekem is mopszom van ( kötődési pont ). El tudod képzelni, hogy majd valamikor két mopsz legyen otthon + egy gazdi extrákkal? 😀 ( lezárás – frappáns válaszra sarkalló, nem tolakodó és egyedi )

Ez egy példa nyitólevélre. Ezt a szenthármast javaslom nyitó levélnek. Ha egyedire szabod, jobb eredményeid lesznek, minhta sablonszöveget írnál és azzal spamolnád szét az online társkeresőket. Legyél kreatív és mutasd meg, hogy neked igenis tetszik a hölgy és szándékodban áll megismerni.

Sajnos nem tudom a szádba rágni, mit hogyan írjál. Minden hölgy egyedi, minden helyzet egyéni hozzáállást igényel. Ha ebben kérsz tanácsot, tudok online segíteni, az olcsóbb verzió a könyvemben található instrukció – ez kicsit lasabb, de nagyon eredményes, ha kitartó vagy és bevállalod a tanulási folyamattal járó nehézségeket!

A gyorsabb és eredményesebb verzió az online konzultáció. Itt gyakorlatilag élőben segítek neked. Többmindenben tudok segíteni az online profilod kitöltésétől kezdve a fotókon keresztül egészen az üzenetírásig. Kövess be instagramon és írjál üzenetet, megbeszéljük a te helyzetedre vonatkozóan miben tudok segíteni!