Az online csajozás könnyebb és egyszerűbb, mint a hagyományos ismerkedés?

Könnyeb biztosan nem, egyszerűbb meg végképp!

Mi akkor az előnye annak, ha online ismerkedik az ember és nem szórakozóhelyen szólít le csajokat, vagy az utcán megy oda vadidegenekhez elkérni az elérhetőségüket?

A válasz egyszerűbb, mint gondolnád: az irányítás

Ha online csajozással szeretnél párt találni magadnak, a párkereséstől egészen a randiig te tudod irányítani a folyamatot, sőt, ha jól csinálod még az után is.

Hogyan lehetséges ez?

Nagyon egyszerűen és tömören fogalmazva úgy, hogy online képes leszel megelőlegezni a szimpátitát és nagy vonalakban megjósolni egy-egy randi kimenetelét.

Mi az, ami miatt olyan nehéz egyeseknek a csajozás?

Akik spontán módon csajoznak, az egy egészen más téma. Meglehet, a cél az, hogy te is eljuss idáig. Amíg azonban félénk vagy és nem vagy a megszólítások mestere, addig nincs más megoldás, mint stratégia mentén csajozni. Ha látatlanban szeretnél olyanokat leutánozni, akiknek ez a vérében van, hamar pofára fogsz esni.

Ezért van az, hogy egyesek oly könnyen feladják. Pedig nem kellene! Az online csajozás kimondottan olyanok számára biztosít lehetőséget az ismerkedésre, akik kevéssé mesterei (még) az ismerkedésnek, csajozásnak. Viszont megvan bennük a vágy, hogy elhódítsák egy gyönyörű, intelligens nő szívét.

Egyszerű lenne azt mondanom, hogy az online ismerkedés sokkal egyszerűbb lesz és könnyen fog menni. Ez azonban nem igaz mindaddig, amíg nem vagy hajlandó feladni az egyes sztereotípiáidat az ismerkedéssel kapcsolatban.

Mit tudsz iránítani az online csajozásban, amit a hagyományos ismerkedésben nem, vagy csak nagyon sok gyakorlás után?

1. Az első benyomás

Azthiszem mindannyiunk számára világos, hogy az első benyomás az egyik, ha épp nem a legfontosabb a csajozásban. Amilyennek meg fog ítélni téged a csaj az első alkalommal, azon csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem fogsz tudni változtatni. Ha az online jelenléted ott van a szeren, akkor az fix és állandó pozitív benyomást fog rólad tükrözni.

Nem kell minden egyes alkalommal partyra készen lenned. Nem kell folyamatosan a legjobb formában, illatosan, kidíszítve, lelkileg a topon csorgatni a nyáladat a csajok után. Mindezt megteszi helyetted a profilod.

2. Az idő a javadra dolgozik

A második legfontosabb előny, ami face to face biztosan nem a javadra dolgozik, az az idő. Miért mondom ezt? Mert amíg, egy éles helyzetben könnyen hülyeséget mond vagy csinál az ember, addig online van ideje higgadt fejjel, racionálisan átgondolni, mit fog válaszolni a kiszemeltjének.

Olyan értelemben nem előny, hogy könnyen halogathatásra adhatjuk a fejünket. Az online ismerkedésben is vannak szabályai annak, milyen időközönként érdemes válaszolni és kérdezni. Azonban mindig behozhatatlan előny marad, hogy összeszedettebb válaszokat tudsz visszadobni, mint ha spontán odatolnál valamit a csaj arcába, ami miatt végül elutasít téged.

3. A terep előkészítése

Eddig felkészületlenül randiztál? Nem volt elég infód a csajról? Online ez sem gond, mert megvannak a módszerei, hogyan derítsünk ki minél több dolgot a csajról. Ha pedig ez megvan, stratégiai előnyben leszel, mert előre fel tudod készíteni őt és magadat is a fizikai találkára, Igen jól hallod!

Ma már annyira nem ciki online csajozni, hogy szinte minden harmadik ember közvetve vagy közvetlen így jön össze. Ha épp nem társkeresőn, akkor is valamilyen social média felületen, többnyire facebookon történik az ismerkedés tetemes része. Csevegés, bókok, videochat, stb… Szóval, mindezt nem kicsit az előnyödre tudod fordítani. Kukkantsd csak meg ezt itt!

Az online csajozás legnagyobb hátránya…

Ugyanakkor az online csajozás a hagyományoshoz képest melósnak nevezhető. Hogy miért? Mert amíg élesben az ember azonnal cselekszik és rögtön kap visszajelzést is, addig online lassabban történnek a dolgok. Már amennyiben hajlamosak vagyunk túlbonyolítani és nem tartsuk be azokat a törvényszerűségeket, amik az online csajozás velejárói.

Hogyan kell helyesen tekinteni az online csajozásra?

Tekintsd úgy, mint egy lehetőség, ahol elkezdel tapasztalatokat gyűjteni, apróbb sikerélményeket szerezni és tanulni. Apránként eljutsz odáig, hogy lazán fogsz tudni chatelni csajokkal. Aztán jön az, hogy elfogadják a randimeghívádoat. És ezek azok a dolgok, amik lassan, de biztosan növelni fogják az önbizalmadat. Hogy végül online, vagy offline fogsz csajt szerezni magadnak, az már egy egyenes következménye annak, hogy elkezdted valahol ezt az utat.

A lényeg, hogy cselekedj. És ha neked épp túl meredek egyből a közepébe ugrani, mert túl félénk vagy, esetleg túl alacsony az önbizalmad, akkor hidd el, ez a te utad!

Mennyi idő kell ahhoz, hogy működjön neked az online csajozás?

Valakinek egy nap, valakinek több hónap. Hidd el itt is van az a szint, amikor pár üzenetváltás után, már a telóján hívod és elfogadja a randielhívásodat. De az is lehet, hogy neked ez még túl merész lépés, és elég ott kezdened, hogy felturbózod a profilod és figyeled a rá érkező csajok reakcióit. Bármely szinten is kezdesz, kezdd el! És ha szintet léptél, célozd meg a következőt.

Online nem fogja tőled senki számon kérni, hogy mikorra szereztál magad barátnőt társkeresőről vagy facebookról. Ha csak nem fogadásból teszed ezt. Ami valljuk be nem rossz dolog, mert legalább képes motiválni, hogy gyorsabban és intenzívebben haladj az úton.