Szeretnéd tudni, mitől vonzó egy férfi a legjobb csajok szemében? Szeretnéd tudni, hogyan érheted el, hogy rajongjanak érted a nők, felnézzenek rád és valósággal versengjenek a kegyeidért? Nem hiszed, hogy ez lehetséges? Olvass csak tovább…

Kezdjük csak a legelegény!!!

Nem, nem elírás, valóban legyél legény a talpadon, ha ki akarod vívni a nők tiszteletét! Hogy mitől vonzó egy férfi? Hát attól, hogy nem rinyál a helyzetén, hanem cselekszik és ha a fene fenét eszik, akkor is eléri amit akar. Ehhez viszont el kell jutni egy mentális szintre, amikor már megingathatatlan a hited, bármiben, amit csinálsz.

Nem vagyok milliomos, adonisz, híresség, blablabla…

Én sem vagyok az, meg a szomszéd szomszédjának a veje se, aki meg amúgy kétkezi munkás ( én is voltam az ). Mégis én eljutottam oda, hogy jó nőket szólítsak meg, ő meg egyszerűen leszarta, hogy a világ mit gondold róla.

Egy – nem is, kettő felmérés szerint!

Igen, jó pár felmérést végeztek, amiknek az alanyaik nők voltak. Ráadásul nem is akármilyen nők. A felmérés tárgya pedig nem más volt, mint az, hogy mit tartanak vonzónak a férfiakban. Egyes felmérések a külső tulajdonságokat vizsgálták, megint mások a belsőket. Ezekből tudod végül leszűrni, hogyan legyek vonzó férfi.

Rendbetettem a külsőm, oké, hogyan tovább?

A külsődet az adottságaid és a helyzeted függvényében tudod helyretenni. Oké, azért van még ettől is tovább. Például itt jön a képbe az, hogy milyen az anyagi és szociális helyzeted. Szépen meg tudod nézni, hogy mi mindent tudsz most megtenni annak érdekében, hogy ezeken javíts. Hidd el, sokat számít és a nők felnéznek azokra a férfiakra, akik törtetnek egy cél érdekében.

Feszegesd a határaid, de csak fokozatosan!

A kulcs a kommunikáció és a magabiztosság. Képes vagy-e és van-e kitartásod eljutni arra a szintre, ahol már tudod, nem csak egyszerűen hiszed, hogy megérdemled és elfogadod a nők rajongását. Amikor elhiszed, hogy férfiként az értéked az egekben van, akkor a nők vonzónak fognak találni. És ez a hit nem az a hit, amikor önajnározó vagy. Ez a hit akkor alakul ki, amikor megszerzed a magabiztosságot. Ezt pedig munkával lehet megszerezni.

Amikor azt érzed vért izzadtál, de megérte…

Tegyük fel, hogy elkezdel edezni. Eljársz becsületesen hétről hétre, hónapról hónapra. Az elején nem sok hasznát látod. Sokszor izomlázad van, azt a fránya kaját is be kell tartani. Néha nem lesz időd, se akaratod, hogy elmenj a terembe és szenvedjél. Ráadásul önként. Mígnem egyszer csak meg nem jegyzi valaki, hogy milyen jól nézel ki, mennyire megváltoztál… Jön egy kis plusz motiváció.

Ugyanez van a csajozással is

A részeredmények tartsák benned a lelket. És néha, amikor kevésbé vagy motivált, majd eszedbe jut, hogy már eljutottál egy szintre, már történt valami egy nővel, már esetleg kaptam olyan tekinteteket az utcán, hogy talán mégiscsak érdemes egy szinttel tovább lépni. Ha azt kérded hát, hogy mitől lesz vonzó egy férfi – hát attól a pillanattól, amiben benne van az a munka amit beletett az áhított eredmény érdekében.

Ez nem valami hókuszpókusz önfejlesztés

Megszerezni a magabiztosságot, határozottságot és egy alfaférfi jellemzőit igenis lehetséges! És ehhez teljesen mindegy, hogy most nem vagy csúcson anyagilag vagy épp nem úgy nézel ki, mint George Clooney. A nők szerint sem ez a legfontosabb, ha pedig azt mondják, akkor azzal csak tesztelnek téged. Te pedig jó kisfiú módjára bedőlsz neki, hacsak…

Nem, mert én már tudom, hogy

Ha a jelenedben benne van az, hogy mivé leszel, akkor teljesen mindegy, hogy most épp milyenek a körülményeid, mert egyszerűen tudod, hogy képes vagy oda eljutni, ahová szeretnél. Akármi is annak az ára. Tudom, hogy ez ilyen vonzás törvénye bullshit szövegnek hangzik, de akkor is igaz.

Ha visszatekintesz az életed előző 10 éves pediódusára, abban mennyi minden változott? És te mennyire változál ezidő alatt? Ugye? A nagy kérdés pedig: annyi munkát tettél bele, amennyit szerettél volna? Olyan az eredménye, amilyet szerettél volna? És végül: ezután is így lesz, vagy inkább változtatok rajta?

Mitől vonzó egy férfi bármely nő számára?

Olyan nincs, hogy minden nőnek tetszeni fogsz. És ne is akard, hogy ez így legyen. De egy jelentős hányaduk valamilyen szinten fel fog rád nézn, még azok is, akik párjuknak nem tudnak elkézelni. Ez azért van, mert a férfi erő a teremtő erő. És neked ezt a teremtő erőt kell előcsalogatni magadból, hogy megalkothasd azt az életművet, amiért itt vagy.

Meg kell találnod magadban az alfa férfit

Az alfa férfi nem nyugszik, amíg meg nem találja azt az atomrészecskét az életében, ami a fűtőanyagot adja, ami akármilyen pici is, végtelen az energiája ahhoz, hogy bármit elérjen vele. Amikor alfa férfivá vállsz, akkor leszel igazán vonzó férfi a nők szemében.

A kacskaringósnak tűnő út valójában egyenes

Bármilyen kanyargósnak is tűnik a vonzó alfa férfi léthez vezető út, igazából sokkal egyenesebb mint gondolnád. Lehet, hogy egszerűen csak túlbonyolítod, túl sok letérőt teszel és nem mered elhinni, hogy sokkal egyszerűbb is lehet. És ezzel nincs is baj. A lényeg, hogy menj előre, rajzold ki az utad vektorát és bármennyiszer is térsz le róla, mindig jusson eszedbe milyen nemes cél érdekében cselekszel és hozol áldozatokat.

Ez a cikk is egy kitérő ami az egyenes útra mutat

Ha itt jársz és ezt olvasod, akkor biztos lehetsz benne, hogy azért ez a cikk, hogy rámutasson neked erre az útra. Ez egy nagyon is járható út, és te vagy az, aki meghozza azt a döntést, hogy fölveszi a kesztyűt újra és újra, amíg végül meg nem szerzi álmai nőjét és azt mondja a végén, hogy megérte!