Ahogyan te, úgy én is sokat dilemmáztam azon, mit írjak első üzenetben a csajnak. Ez a frusztráció akkor szűnt meg, amikor elkezdtem használni azokat a sémákat, amelyek az első üzenet megírásának az alapjait képezik.

Sémák, nem sablonok!

Ha eddig már próbálkoztál sablon szövegmintákkal interneten megszólítani csajokat, és elmaradtak a sikerek, akkor mindjárt elmagyarázom, miért is volt ez.

Csajoknak írod az első üzenetet, nem játékbabáknak!

Régen én is elkövettem azt a hibát, hogy csak a válaszadási reakció lebegett a szemem előtt, amikor mikor ráírtam egy csajra társkeresőn vagy facebookon. Akkor kezdtek igazán jönni az eredmények, amikor beláttam, hogy a csaj személyére kell fókuszálni.

Vedd a fáradtságot, hogy megismerd…

Ha már az elején sem veszed a fáradtságot, hogy megnézd, kivel kezdesz ki, akkor milyen eredményekre számítasz a későbbiekben? Hidd el, az elején belefektetett idő és munka később sokszorosan megtérül.

Olykor kudarcnak tűnhet a nyereség

Néha bizony nehezen tudjuk megemészteni az elutasítást, pedig lehet, hogy egy olyan csajtól kaptuk, aki mellett amúgy pokol lenne az életünk. Néhány randi után majd megtapasztalod, a sok kívánatos insta és face csajok nagy részével semmit sem terveznél hoszabb távon.

Írj rá a csajra határozott szándékkal

Egy idő után nem feltétlenül az volt a lényeg, hogy mit írjak a csajnak első üzenetben. Sokkal inkább az, hogy hogyan írjak rá egy csajra – akár facebookon, akár társkeresőn.

Folyamatosan keress, folyamatosan írj rá csajokra

Minél gyakrabban és rendszeresebben írtam csajoknak első üzenetet, annál kevésbé éreztem a terhét, hogy vágyom minden csaj válaszára. Idővel egyre többen reagáltak az üzeneteimre, így fokozatosan megszereztem az íráshoz szükséges önbizalmat és kezdeményezőkészséget.

Jó profillal hatványozottan nőnek az esélyeid

Ha vonzó az online profilod egy nő számára, a munka oroszlán részét már el is végezted. Amikor látatlanban írsz rá egy csajra, csak akkor fog válaszolni, ha kellően vonzónak találja a profilodat. Ha nem elég magas a társadalmi értéked a profilod alapján, kevés esélyed lesz, hogy válaszoljon. Ha pedig válaszol, akkor egyenesen lepattint, vagy elutasít.

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

Felejtsd el a sablont!

Nincs konkrét szöveg, amitől varázsütésre minden csaj eldobja az agyát. Az első üzenetre adott reakció a csajok részéről több komponens függvénye. Ebből csak az egyik a profilod. A másik maga a szöveg. A harmadik pedig:

A metakommunikáció szerepe

Volt már olyan, hogy valakire gondoltál és abban a pillanatban megcsörrent a telefonod? A vonal végén pedig pont az a személy szólalt meg, akire gondoltál. Hasonlóképpen kiérzik a szándékod ha ráírsz valakire. Ne kérdezd miért, de működik. Nem csak én tapasztaltam így.

A folyamatos első üzenet írás arra kell, hogy…

Letisztázd magadban az értékeidet. Idővel pedig majd észreveszed, hogy nem is feltétlenül arra a tutinak gondolt üzenetre reagál a csaj, ráadásul nem is az a csaj, akire először gondoltál volna. Végül mégis valahogyan jól sül el. Ezt teszi a metakommunikáció.

Ezt ne írd semmiképp első üzenetben a csajnak

Ahelyett, hogy mit írjak első üzenetben a csajnak sokkal inkább az a kérdés, hogy mit ne írjak neki. Neked is már átfutott az agyadon, hogy megdicsérd és kinyald a fenekét?

Rossz mintákat kaptunk a csajozásra

Lehet, hogy a szüleid, nagyszüleid azt mondták neked, hogy udvarisanak kell lenni és nyálasan kell beszélni, írni a csajokkal. A baj ezzel csak az, hogy egyszerűen nem működik. Alig működött harminc éve, elvétve húsz éve, 10 éve pedig már egyáltalán nem működik. Különösképp az internet elterjedése óta.

Mindenki ugyanazzal próbálkozik

Ha ugyanúgy tervezel írni egy csajnak, mint amit a nagy többségtől látsz, már kudarcra vagy ítélve. Lehet, hogy egy magára kevéssé adó vagy nagyon fiatal naiv csaj figyelmét még valamilyen szinten fel tudod így kelteni, de egy igényes gyönyörű nő erre egyszerűen immunins. És teljesen érthetően.

Próbálj csak meg az ő fejével gondolkozni

Képzeld csak el, hogy hazajösz munkából, megnyitod a társkereső appodat, vagy facebook profilodat, és szó szerint tizesével, sőt akár százával dobja ki az egykaptafa üzeneteket: Szia, akarsz ismerkedni…, Szia gyönyörű vagy, írnál nekem?…Van kedved írni?…

Kérdezd csak meg bármely csaj ismerősödet, milyen üzenetekkel szokták bombázni interneten, máris megérted miről írok.

Neked ezek közül kellene ugyebár kitűnnöd

Ezért mondom, hogy nem elég az, hogy mit írsz neki. Meg sem nyissa az üzeneted, ha szar a profilfotód. Ha megnyissa és nem tetszik, amit lát, még akkor sem fog válaszolni. Tehát az első két dolog, amit rendbe kell tenned, az a profilod. Én csak ez után kezdtem azzal foglalkozni, hogy mit írjak első üzenetben a csajnak.

Ne várd, hogy bárki megmondja, konkrétan mit írj

Ne légy naiv, és ne dőlj be mindennek, amit az interneten olvasol. Vannak guruk, akik hangoztatják, hogy ilyen meg olyan szövegekkel tuti nyerő leszel. Lehet, hogy lesz valami eredménye, de milyen csajoknál és mennyire lesz az az eredmény tartós?

Léteznek viszont működő sémák

Ahhoz, hogy eredményeid legyenek, viszont valahol el kell kezdeni. Ehhez tudok adni neked működő sémákat.

Előszöris, tanulj meg vonzó férfi adatlapokat készíteni. Ez lesz az első lépcsőfok, hogy ne bukj el mindjárt. Legyen kiemelkedő profilfotód és úgy általában legyen rendben a profilod. Mindegy, hogy társkeresőről, vagy facebook csajozásról van szó, legyen vonzó az online megjelenésed.

Kövesd ezt, hogy visszaírjanak neked:

Mádoszor, olvasd el az online ismerkedés első levél cikkemet. Itt konkrét sémát találsz arra vonatkozóan, mi mentén kell megkomponálnod az első levelet. Ez a séma figyelembe veszi, azt mi módon reagál egy csaj az üzenetre. És válaszra ösztökéli.

Mindez persze még önmagában nem garantálja, hogy automatikusan sikered lesz a csajoknál, és mindeki vissza fog írni. De egy jó kezdéshez kiváló!