Régen előfordult velem is, hogy nem tudtam, mit írjak egy csajnak ha tetszik. Néhány alapszabály betartásával azonban ez hamar megoldódott. Ha nem tudod, hogyan szólítsd meg a csajt, konkrét példákon keresztül magyarázom el, hogyan érdemes írni.

Az alább leírt megszólítások csak példák, minden esetben egyénre kell szabni. Kérlek ne küldd egy az egyben, a magyarázat a lényeg, hogy miért írunk egyéni első levelet.

8 frappáns megszólítás és a magyarázata

1. „Szia, mit szólnál, ha most azonnal megállnék a házadnál és elvinnélek vacsorázni?”

Előszöris, több mint valószínű, hogy válaszolni fog. Ha másért nem, hát azért, mert annyira megleped ezzel a mondattal. Lehet, hogy hirtelen figyelembe sem veszi, hogy nem tudhatod a lakcímét. A lényeg, hogy elkezdődjön a konverzáció. Egyszerű, mégis nagyszerű kezdőszöveg.

2. „Szia, látom szereted a veszélyes helyzeteket! Ismerkedésben is vállalsz kockázatot?”

Ebben a megszólításban látni fogja a csaj, hogy vetted a fáradtságot és megnézted a profilját, Nem siklottál el a dolgok felett, vagyis komoly érdeklődést tanúsítasz. Kérdéssel zársz, ami mindig jó, mert megnyitja egy csevegés lehetőségét.

3. „Szia, én örülnék ha megismerhetném magam! Hát te megismernél engem? Mert én örülnék, ha megismerkednénk! :)”

Ez már egy kicsit frappánsabb verzió. Lehet, hogy egy picit összezavarja a csajt, legalábbis átmenetileg. Viszont érződik belőle az egyediség, és az hogy nem egy átlagos üzenetet küldesz, hanem próbltál humort csempészni a megszólításba. Szintén kérdéssel zár.

4. „Szia, reggel a tükörbe néztem és azon gondolkoztam…ahh mindegy, mondták már, hogy én lennék az az egy, akivel érdemes írni?”

Megkerülöd a tudatalatti blokjait. A legtöbb nőnek automata lepattintó rendszere van. Ebben benne van az is, hogy százával írnak neki, ezért az átlagos szövegekre gyakorlatilag immuninsak. Itt van viszont egy kijelentés, ami felkelti a figyelmet. Te lehetsz az az egy, aki elhozza neki a megváltást. Végülis miért ne? Annyi átlagos pasi után hátha? Persze jó, ha a továbbiakban is tudsz fogalmazni és férfi vagy a talpadon.

5. „Szia, látom szeretsz olvasni, lehetek a kortárs olvasód? Csak mert írni nem tudok, de szívesen felolvasok neked…egy kávé mellett :)”

Egy újabb példája annak, hogyan lehet kiragadni valamit a csaj profiljából. Humoros, frappáns szöveg – egy kis iróniával megfűszerezve. A végén pedig nem félsz elhívni, nem tolakodó módon persze.

6. „Szia, véletlenül rádtaláltam a neten, amikor téged kerestelek. Ez nem lehet véletlen, nem?”

Újabb ékes példája a megtévesztésnek. Egy olyan megszólítás, amire már csak heccből is válaszol neked a csaj. Persze nem árt ha nem egy kvazimodo vagy a profilképeden. Mert akkor ez sem fog segíteni rajtad. Ehhez viszont nem árt, ha rendben van a profilod.

7. „Ebben a rohanó világban csak egyvalami biztos: hogy most írok neked…megállnál egy pillanatra a rohanásban, hogy egy jót beszélgessünk egy csésze forró kávé mellett?”

Egy őszinte vallomás, intelligens módon tálalva – bevezetőnek elég is, hiszen egy vonzó férfi magabiztosságát sugallja. Merjél írni, merjél kezdeményezni. Ez az írás lényege, még akkor is, ha nem válaszolnak vagy egyenesen elutasítanak.

8. „Tudod, milyen a forró fagyi? Olyan mint a jó kapcsolat: kapsz hideget, meleget, de a végén mégis ízlik neked. Szeretem a fagyit, velem tartanál, ha meghívnálak?”

Ebben a példában sejteted neki, hogy mire számíthat, ha megismer téged. Ez azért jó, mert bizalmat épít. Sokan ódzkodnak az ismerkedéstől, különösen a mostani helyzetben. Ezért jó, ha már az elején hidat kezdel építeni kettőtök közé. Ezen aztán azt fogja érezni a csaj, hogy biztonságban átkelhet rajta, mert szilárdak az alapjai. Középen pedig találkoztok és mindenki happy lesz.

Ne feledd, az írás gyakorlatilag csak a második lépés, ha online ismerkedel. Az első mindenképpen az legyen, hogy rendbe legyen rakva a profilod. Készíts vonzó férfi adatlapot, ha online társkeresel és tartsd be a facebook csajozás szabályait.