Társkereső férfiak és nők millióinak húzta keresztül számításait a koronavírus. Ha te is köztük vagy, biztosan csüggedsz, és azon töröd a kobakod, valyon hogyan lehetne mégis ismerkedni ebben a speciális helyzetben. Nyilván senki sem szeretné egyedül leélni az életét és már csak azért sem fog keresztbetenni egy rohadt vírus. Íme tahát a megoldás: Karantén ismerkedés

Karantén ismerkedés

De nézzük csak, mi mindent lehet tenni azért, hogy nyugdíjas éveinkre a koronavírusról ne a magányosan eltöltött hónapok-évek jussanak majd eszünkbe:

1. Kezdjél kommunikálni az ismerőseiddel!

Nyilván leginkább telefonon és interneten fog működni a dolog. Nyugodtan vedd elő a régi kontaktjaidat és keresd fel facebookon, telefonon bárhol őket. Nyilván csajokra gondolok. De régi haverokat, barátokat is itt az ideje elővenni, hiszen sosem lehet tudni, milyen infókat hintenek el pl. egy olyan csajsziról, aki anno tetszett neked. Ebben a helyzetben sokkal fogékonyabbak lehetnek a nők egy régi ismerősre, különösképp, ha vannak frankó közös emlékeitek.

Jó tanács: azért ne úgy keress fel régi nőismerősöket, mintha valamilyen multi level marketing találkozóra akarnád meghívni őket. Tudod, ilyennel már szinte minden, a földön élő lénynél bepróbálkozott valaki legalább egyszer.

2. Legyél fenn társkereső oldalakon

A társkereső oldalakon most különösen nagy a nyüzsgés. Ráadásul képzeld el, hogy pontosan ugyanabban a helyzetben lévő nők keresnek maguknak társat, amiben te is vagy. Kár lenne kihagyni ezt a ziccert. Ha valamikor, akkor most van itt az ideje regisztrálni társkereső oldalakra. Nem csak egyre, többre is.

Tipp: Válassz olyan oldalakat, ahol a korosztályodnak, státuszodnak, hobbidnak leginkább megfelelő találatokra számíthatsz. Tudod, minél közelebb van egy csaj a te világodhoz, annál könyebb lesz az ismerkedés vele.

3. Fektess hangsúlyt az online megjelenésedre

Van facebook, instagram vagy tiktok oldalad? Itt az ideje, hogy elővedd és rendet rakjál a profiljaidon. A sok unatkozó, otthon ülő csaj szinte pásztázza az internetet unalmában. Ma egy átlagos felnőtt akár 5 órát is eltölt csak facebookon. Keresgélnek, nézelődnek, érdeklődnek kivel mi mikor történt. Most könnyen fókuszba kerülhetsz olyan csajoknál, akikkel esetleg szeretnél majd randizni.

Legyenek jó fotóid, ez az első és talán legfontosabb tényező. Alap, hogy a profilfotód ne egy iszákos, magányos, unalmas férfi képe legyen. Sajtold ki magadból amit lehet, van időd kiböngészni, hogyan tudnál jobb fotót lőni magadról.

4. Járj el, ahová lehet

Ez hülye tanácsnak tűnhet, főleg pandémia idején, amikor mindenki azt tanácsolja maradj otthon és nézd a falat. Azzal azonban senki sem szállhat vitába, hogy a sportolás, a kondíció javítása, séta és egyebek használnak az egészségednek. Nem arról van szó, hogy szándékosan keresd a kontaktust nőkkel sportaktivitás közben. Hanem arról, hogy megadod az esélyt magadnak, hogy hátha.

Arról nem beszélve, hogy több legyet is ütsz egy csapásra. Hiszen nem fogsz elhízni, teszel az egészségedért és nem csak punnyadsz benn a négy fal között. Jobb lesz a közérzeted is, hidd el.

De bármi más is ki tud téged mozdítani és esélyt adhat egy futó pillantásnak, rövid beszélgetésnek. Például kutyasétáltatás, bolti vásárlás.

5. Vegyél részt online kurzusokon

Hol máshol, mint internetes kurzusokon, facebook csoportokban lehet most a leginkább ismerkedni. Sokan keresnek vészhelyzeti opciókat a hagyományos kikapcsolódási programjuk helyére. Például online jógaórákra becsatlakozhatsz, de sok más témában is találhatsz érdekes élő közvetítéseket, ahol kommentelhetsz, becsatlakozhatsz akár az arcoddal is: vitafórumok, nyelvoktatás, irodalmi körök, stb…

6. Küldjél levelet!

Egy másik cikkben már említettem milyen ereje lehet most annak, ha levelet írsz egy nőismerősödnek hagyományos úton. Nyilván nem szerelmes levelet kell írni egy olyan nőnek, akivel 10 éve beszélgettél egyszer.

De miért ne küldenél valami vicceset egy régi kedves hölgyismerősödnek. Miért ne kezdenétek el csak heccből levelezni. Lehet, hogy nem válaszol, na és? A lakhelyedtől nem messze lakik? Küldjél neki drónnal valamit. Persze értesítsd róla előtte. Legyél találékony!

7. Önkénteskedj!

Számos helyen keresnek ilyenkor (is) önkéntes segítőket. Lehet, hogy tesztelőpontokra is. Persze nem arra gondolok, hogy maszkban orrturi közben szólítsd le a neked tetsző csajokat. Viszont a veled műszakoló ápolónők/egészségügyi asszisztensek közt is akadhatnak szemrevaló lányok és valószínűleg könnyen szóba tudsz velük elegyedni egy-egy szünetben. Ragadd meg az alkalmat!

Állatmenhely, adománygyűjtés, stb…Sok más önkéntes lehetőség van, ráadásul a csajok látni fogják, hogy nem vagy egy magadnak való tapló és szeretnél másokon segíteni.

8. Hirdessél eladó dolgokat

Lehet, hogy van nálad otthon egy tonna kacat, ami nőknek jól jönne. Ha vannak könyveid, amiktől megszabadulnál, háztartási gépek, bármi. Ha nem kérsz értük pénzt, akkor is meghirdetheted, pl. hogy elvitelért cserébe ingyen odaadod. A lényeg, hogy így is tudsz interakcióba lépni nőkkel. De ha címre is küldesz valami tárgyat, véletlenül bennehagyhatsz valamit, ami alapján megtalálhat téged neten, vagy felveheti veled a kapcsolatot, hogy visszaküldje neked. Ez is már egy lehetőség, amit megragadhatsz, hogy beszédbe elegyedjetek interneten vagy telefonon minimum.

Látod, csak egy kis kreativitás kell és nagyon sok útja – módja van annak, hogyan valósulhat meg a karantén ismerkedés.

És ha már eljutottatok oda, hogy randizzatok, valahogyan nyilván meg is kell oldani a randihelyszínt és annak módját. Ehhez ebben a cikkben találsz hasznos infókat. Látod, kreatívan működhet a karantén ismerkedés!