Skip to content
Ilyen az ismerkedés 50 felett

Ismerkedés 50 felett? – 10 aranyszabály!

Gondolnád, hogy lehet akár izgalmas is az ismerkedés 50 felett? Pedig sokan már végképp feladják a reménynek még a legkisebb sugarát is, hogy 50 felett ismerkedjenek.

Mindegy milyen okból lesz valaki magányos az 50-es éveire, emberi lényként éppúgy vágyunk a társaságra 50 éves kor felett, mint a húszas vagy harmincas éveinkben.

Volt már róla szó, milyen az, amikor a negyvenes korosztály keres párt magának, és mi is az, ami valójában egyedüliként változik ebbe a korba lépve.

Így fogod megtalálni az igazit
Hogyan fogod megtalálni az igazit az életedben?

Azzal kapcsolatban már kevesebben mernek feltételezésekbe bocsájtkozni, hogy mi is történik a bizonyos ötödik x átlépését követően. Legalábbis társkeresés szempontjából. Bevallom, nekem is kihívás, hiszen még a negyedik x-be sem léptem be, mégis megkockáztatom, hogy néhány ide vágó felismerést megosszak veled.

1. Ne akarj másnak tűnni, mint aki vagy!

Ez nem jelenti azt, hogy ne legyél fiatalos, ha annak érzed magad, és aktív életet élsz. Ebben ugyanis semmi kivetni való sincsen. Ellenben, ha úgymond „öregesebben” éled a hétköznapjaid, akkor valószínűleg nem most jött el az ideje, hogy elkezdd megjátszani magadat.

2. Sosincs késő javítani magadon!

Nem kell, hogy hipergyors változásokon essél át, mégis apránként igenis lehet olyan életmódbeli lépcsőfokokat meglépni, amik pozitív irányban hatnak rád és a megítélésedre. Értem ez alatt, hogy sosem késő változtatni a megjelenéseden, javítani az ápoltságodon és esetleg elkezdeni sportolni.

3. Ne legyél makacs!

50 évesen már könnyen megeshet, hogy túlzottan földhöz ragadt elképzeléseid vannak a világ dolgait illetően. Sokan már nagyon nehezen, nagy erőfeszítések árán hajlamosak változtatni és még az sem garantálja, hogy ez a változás tartós lesz. Pedig, ha a célod a sikeres ismerkedés 50 felett, akkor könnyen lehet, hogy a szokottnál többet kell tenned.

4. Adj időt magadnak és ne add fel!

Legyenek reális elképzeléseid és elvárásaid a jövendő párodat illetően. Lehet, hogy meg tudsz fogni egy 20 éves nőt is, de mennyire érted majd meg magad vele? A generációs különbségek sok bosszúságot okozhatnak. De nem minden esetben igaz, hogy baj a nagy korkülönbség. Mindenesetre a legtartósabb kapcsolatok igazoltan max. 2-3 éves korkülönbség esetén alakulnak ki.

5. Társat válassz, ne ékszert!

Gondolj arra, hogy már mennyi mindent átéltél és mennyi tapasztalatod van az élet számos területén. Már nem arra kell koncentrálni, hogy olyan társat találj, akivel felvághatsz a barátaid előtt. Sokkal nagyobb örömet és megelégedést fog viszont okozni egy olyasvalaki, akinek értékei vannak és mindenekelőtt céljai az élete területén. Ez rád is rendkívül pozitívan hathat és nem hagy eltunyulni, elpapásodni.

6. Mutass törődést!

Egy nő persze igényli, hogy törődjenek vele, bármely korban is legyen. Mégis ebben a korban már én legalábbis felrúgnám a huszonéves sztereotípiát a „ne legyünk túl kedvesek egy nővel” témában. Nem ebben a korban van a helye annak, hogy megmutassuk, hogyan váltanánk meg a világot. Ebben a korban már ezt kellene élnünk és ezt megosztani egy társsal.

7. Legyél tisztelettudó a kiszemelteddel!

Vedd figyelembe azt, hogy ahogyan valószínűleg te, úgy a másik is már sok mindent átélt, sokmindenen átment. Így bizonyos dolgokban már kevéssé lesz rugalmas. Ismerkedni 50 felett ennek ellenére nem jelenti azt, hogy nem kell semmiben sem kompromisszumot kötni. Mindennek megvan a maga helye és ideje, bizony ebben a korban éppúgy lehet és kell is alkalmaszkodni.

8. Ne adj fel mindent egy nőért!

Ezt húszévesnek is írhatnám, 50 felett viszont már kifejezetten érvényét nyeri. Inkább legyél önmagad egy nő mellett, mint valaki más egy nőért. Szóban kifejezve alig van különbség, a valóságban viszont egyáltalán nem mindegy, hogy a másikért élünk, vagy a másikkal.

9. Mutass példát a kapcsolatban

Legyél te az, akire a fiatalabbak azt mondják, hogy ők is ilyenek szeretnének majd lenni 50 éves korukra. Hozzál felelőségteljes döntéseket, amikkel példát mutatsz és legyél férfi a talpadon. Ismerkedni 50 felett már példaértékű kell, hogy legyen!

10. Válassz egy életre!

Nem hiszem, hogy itt kellene kiveséznem, miért nem a futókalandokra kellene összpontosítani ebben a korban. Lehet, hogy kihúzhatnál pár dolgot a listádról, azt viszont biztosan nem, hogy leléltem a fél életem egy nővel. Szóval, ha azt gondolod 100 nőt megszerezni kihívás, én azt mondom egyet megtartani sokkal nagyobb kihívás!

Ha elszánt vagy és szeretnéd tudni, milyen online (is) az ismerkedés 50 felett:

Facebook csajozás tippek csoport
Csatlakozz te is a facebook csajozás tippek csoporthoz

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.