Nem jutnak eszedbe tuti instagram csajozós szövegek? Van megoldás! Megmutatom neked, hogyan rakd össze a szöveget, hogy az működjön és reakciót váltson ki a csajból.

Rengeteg cuki és ciki instagram csajozós szöveget találni a neten. A baj ezekkel az, hogy egyáltalán nem működnek. Ha te azt gondolod, hogy valami frappánsat találtál az interneten, amivel mások biztosan nem próbálkoztak még a csajnál, nagyobbat nem is tévedhetnél.

Tele van a postaládájuk olvasatlan üzenetekkel

Egy átlagos csajnak is naponta akár 10-15 levél simán betalál az instagramon vagy a messengeren. Ezek egy jó része szerencsére a legbénább kategória: Szia, blabla… Egy másik része pedig pont az a kategória, amivel lehet épp te is be szeretnél vágódni.

Ha nincs benned semmi egyediség, inkább ne erőltesd

Hidd el, azok a szövegek, amiket a keresőben te is találsz, rengetegen használtál már és a csajok sem teljesen hülyék szerencsére. Amit te be szeretnél neki írni a chatsávba copy paste módon, már több, mint valószínű, hogy megkapta valakitől. Elég csak az elejét meglátnia és máris mész a személyes spam mappájába. Aztán meg csodálkozol, hogy na mi történt. Hogyhogy nem működnek ezek a mágikus instagram csajozós szövegek?

Mit díjaznak a csajok üzenetben?

A vizualitás és az érzelmi hatás visz mindent. Amikor meglássa, hogy megint 10 pasi írt neki, még csak rá sem kattint az üzire, ha egy olyan profilfotó köszön vissza, amely nem elég attraktív számára. Szóval, mielőtt üzenetet írnál neki, nem árt ha nem homeless profilod van instán. Esélyed sem lesz egy jó csajnál.

Mi a helyzet a posztok kommentelésével?

Körülbelül én mint kívülálló is ledöbbenek, amikor elolvasom egy szexi csaj fotójához írt költői kommenteket. Képzeld mit gondol a csaj erről. Persze más kérdés az is, hogy egy csajnak mi a szándéka egy olyan profillal, ahol csak pucsítós képek vannak. Nagy valószínűséggel csak arra van, hogy nyálcsorgatás meg egófényezés legyen a reakció. Na meg persze hátha sikerül kifogni valakit, aki eltartsa vagy szponzorálni fogja. De ez most nem téma, remélem nem ezeken a profilokon szeretnél párt keresni.

Kommentben nem működnek az instagram csajozós szövegek

Felejtsd el, hogy „frappáns kommentekkel” fogod elcsábítani a csajt. Egyszerűen nem így működik. Kommentben fel lehet kelteni egy csaj figyelmét, de az érzelmeire és a fantáziájára kell hatni. Közvetlen randielhívást, szexuális megjegyzéseket, sablon szövegeket verd ki a fejedből. Felesleges időpazarlás. Ha eredményeket akarsz, stratégia kell a csajozáshoz is éppúgy, mint bármi máshoz.

Mi működik kommentelésnél egy jó csaj esetében?

Írjál olyan hozzászólást a fotójához, amilyet nagy valószínűséggel senki más nem ír. Pl. észreveszel valamit a fotón, ami érdekes, vagy valamit, amihez kötődik. A lényeg, hogy ne a szemeit, meg a kisugárzását dicsérd. Mindenkitől ezt hallja és olvassa minduntalan. Hidd el immunins rá. Legyél kreatívabb, látni fogja rajtad, hogy nem azért írsz mert egy tuskó vagy.

Írjál olyan kommentet, amivel válaszadásra ösztönzöd őt. Lehet akár kérdés is, vagy olyan észrevétel, amire nagy eséllyel hozzá fog szólni. A lényeg, hogy vegyen téged figyelembe. Ha már válaszol, az egy jó kezdet lehet. Előfordulhat, hogy már le is csekkolja a profilod.

Üzenet küldése a csajnak

Látatlanban nem ajánlok üzenetet küldeni a csajnak instagramon. Mit jelent az, hogy látatlanban? Azt, hogy nem volt még semmilyen interakció kettőtök közt. Nem követted be, nem likeoltad a bejegyzését, nem kommentelted. De a leginkább mérvadó, hogy ő követ-e téged.

El kellene érned, hogy kövessen téged

Ha követ téged, már sokkal nagyobb eséllyel fogsz tudni vele kapcsolatba lépni. Látni fogja, hogy nem csak úgy bepróbálkozol nála, mint az insta csajozók 99 százaléka. Legyél következetes, adjál egy kis időt neki, kövesd, időnként likeolj, kommentelj neki valamit.

Akkor érkezik el a legjobb idő, hogy írj neki, ha már esetleg ő is elkezd reagálni a te fotóidra. Ekkor írhatsz neki, de persze egyáltalán nem mindegy, hogy mit.

Felejtsd el az internetről szedett sablon instagram csajozós szövegeket

Ha normális csajt akarsz magadnak, meg egyébként is, ne azt másold, amit a legtöbb oldalon látsz. Lehet, hogy még egyes szövegek működhetnek is ideig óráig, de meddig fogsz velük eljutni és milyen csajjal fogsz végül összejönni? Nem csak az a lényeg, hogy felszedjél egy csajt. Az a lényeg, hogy milyen csajt szedsz fel.

Ilyen sémát kövess instagram csajozós szövegek megszerkesztéséhez

Én személyes tapasztalat alapján azt javaslom, hogy minden esetben első lépésként alaposan csekkold le a csajt. Nézd meg a profilját, a fotóit. Görgesd végig egészen a legelső bejegyzésééig. Ez csak akkor lehet gond, ha több ezer fotója van az instán. Persze jó kérdés, hogy akinek ennyi képe van, annak mire van még ideje azon kívül, hogy az instán lóg. Szóval kell neked ilyen csaj?

Ha alapos vagy, elég hamar rájösz milyen a csaj, és hogy akarsz-e vele egyáltalán kezdeni valamit.

Ragadj ki valamit a profiljáról

Ha kiderült mi a kedvtelése, mi az a különlegesség, ami lejön a fotóiból, akkor keress olyan fotókat, amikben erre tudsz reagálni. Egy-két fotót lehet likeolni, aztán valamit kommentelhetsz is.

Szólítsd nevén

Az első, ami szerintem az egyik legfontosabb, és már írtam róla az online ismerkedés első levél című bejegyzésben, hogy szólítsd nevén. Legyél intelligens és egy sima szia kiséretében biggyeszd oda a keresztnevét. Ennyire egyszerű, mégis azt tükrözi, hogy vetted a fáradtságot, és nem darabszámban méred a nőket ( remélhetőleg ).

Szia, Éva…..

Komponáld meg az első üzenetet

Legyen benne egy sor, ami tényleg csak az ő kedvteléséről, arról szól, amit sugallni akar magáról.

Láttam a profilodon, hogy….

És ide tényleg be tudsz írni bármit, ami egy intelligens, szép nőnek, aki időnként rak fel magáról fotókat instagramra, lejön a profiljáról. Láttam, hogy lovakkal foglalkozol….

Legyen benne egyezés

Azt hittem, elszökött a kutyám – nekem is ilyen van…vagy pl.:Látom, hogy ahhoz a házikóhoz jársz túrázni, ahová én is… Ha találsz egyezést, az nagyon jó, mert valamilyen szinten azt üzened tudat alatt, hogy valamiben van hasonlóság köztetek. Másrészt arra ösztönzöd, hogy csekkolja le a profilodat.

Vigyél bele humort, vagy valamit, ami kizökkenti

Szia Éva! Egy pillanatra azt hittem, elszökött a kutyám és te fogadtad be 🙂 Ebben az esetben lehet, hogy elnézném neked, hogy eltitkoltad, és elmennék érte. 🙂

Zárd le kérdéssel a szöveget

Neked mióta van meg Morzsi?…

Ha már a kérdés nem is ösztönözné válaszra, az több mint valószínű, hogy nem Morzsinak hívják a kutyáját, ezért válaszolna hogy mi is a neve. A lényeg, hogy reagáljon. Mert innentől a te felelősséged, hogy hogyan folytatódik a diskurzus.

Segítség és pédák instagram csajozós szövegekhez

A Mit írjak egy csajnak ha tetszik című bejegyzésben konkrét példákon mutatom be, ez működik instagramon is. A séma a lényeg, nem az hogy sablonosan írjunk, mintha csak valamiféle juhok lennének a nők. Megismerni akarsz valakit, nem használati tárgyat veszel!

Kövess az instagram oldalamon, a tuti csajozós szövegekért, inspirálódj, és használd a tanultakat.