Ismerős James Bond karaktere a mozifilmekből? Na abban benne van a válasz, hogyan legyél alfahím. Viccet félretéve, azt leszámítva, hogy valaki „született alfahím”, neked is megvan a lehetőséged, hogy úgy viselkedjél, mint egy igazi sármőr.

Minden férfiban benne van a potenciális alfaférfi. Mégis csak kevesek képesek előcsalogatni magukból az oroszlánt, azt a valakit, aki a mosolyával, humorával és egész egyszerűen a teljes lényével képes nők hadát levenni a lábáról.

Ne nézd le őket és ne kritizáld!

Gyakran látom, hogy a csajozásban kevésbé sikeres férfiak lenézik, kifigurázzák azokat, akiket bálványoznak a nők. Pedig ponthogy őtőlük tudnának a legtöbbet tanulni, Aki nem meri felvállalni a romantikus és sármos oldalát, az bizony sosem lesz teljesen férfi.

Ne menekülj végletekbe az alfahímség elől!

Arra, hogy valaki nem sikeres a csajoknál, nem megoldás, ha igyekszik ezt a hiányosságát valamivel úgymond kompenzálni. Attól, hogy full vadulós metálos, vagy letolt gatyás rapper lesz, esetleg neaggyisten kocka, csak elfut a gondok elől.

A megoldás Te magad vagy!

Kösd fel a nadrágszíjat és kezdj el objektívan nézni a helyzetedre. Milyennek kellene lennem, hogy a nők tiszteljenek, felnézzenek rám? Hogyan legyek vonzó férfi? Mit kell azért tennem, hogy könnyen, erőltetés nélkül menjen nekem a barátnő szerzés?

Ezek azok a kérdések, amik végül elvezetnek téged a nőkkel kapcsolatos abszolút sikerhez. Az nem, ha extremitásokba menekülünk, vagy elmerülünk valami tevékenységbe.

Nem csak a csajozás alfahímség!

Attól még nem lesz valaki teljes jogú alfahím, hogy könnyen megy neki a csajozás. Ebbe a témakörbe ennél sokkal többminden tartozik. Egy alfahím, ahogyan az állatvilágban is természetes módon megfigyelhető – védelmező, biztonságot nyújt a körülötte élőknek, és főként vezető.

Egy igazi alfaférfi a munkahelyén, a családja körében is vállalja a vezető szerepet. De nem utolsó sorban az is megfiygelhető, hogy sokszor egy baráti társaság előremozdító tagja. Az ő ötleteire, meglátásaira úgy tekintenek a többiek, mint ami megszívlelendő.

Nem is annyira az a kérdés, hogyan legyél alfahím

Sokaknak talán fura, de nem azzal kellene konkrétan foglalkozni, hogy te legyél a falkában a vezér. Inkább az a kérdés, hogyan tudod kiaknázni az életed területein adódó lehetőségeidet és képes vagy-e megtalálni az utadat és persze végigjárni azt. Ez az igazán embert próbáló.

Aki ezt vállalja, az magától értetődően az alfa férfi útját választja és járja. Hogy ez az út sokszor nem könnyű, azt már sokan tapasztaljuk, akik ezt választottuk. De vesztes csak akkor leszel, ha feladod.

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

Bullshit szöveg helyett

Motiváció helyett magadba kellene tekintened és feltenni a kérdést, hogy szeretnék-e fejlődeni, és ennek a fejlődésnek a melléktermékét – adott esetben az alfahímséget felvállalom-e?

Mert amíg erre a kérdésre a válasz egyértelmű nem, addig nem igazán van miről beszélni. Igen, közhelyes, hogy ezt a döntést neked kell meghozni, de végül is ez az igazság.

Lehet, hogy még nem éredtél meg az alfahím státuszra

Na és akkor mi van? Az útra akkor is ráléphetsz, ha néha letérsz róla. De ha nem lépsz rá, akkor sohasem fogsz rajta járni. Gyakorlatot csak tapasztalattal lehet szerezni. A te tapasztalatod pedig lehet, hogy eddig a kudarc volt. Ideje akkor sikert tapasztalni.

Lassan járj, tovább érsz…

Egész egyszerűen el kell fogadnod a tényt, hogy nem fog egyik napról a másikra menni. Nem lehetsz azonnal, csettintéssel alfaférfivé válni. Ha évekig egy alá – vagy mellérendelt szerepben léteztél a családodban, munkahelyeden, stb… akkor lehet, hogy az utad hosszabb lesz, mint amire elsőre számítanál.

Az idő ígyis úgyis telik

Egy valamit tudok ehhez fűzni jótanácsként: bárcsak korábban kezdtem volna. Ezt a mondatot pedig nem csak a csajozásra értem, de az életem számos területére, ahol halogattam vagy elbújtam a felelősség elől.

Ha nem is jól csinálsz valamit, a lényeg, hogy csinálod. Hülye példa, de ha elkezdel edzeni, és mindent rosszul csinálsz, az évek alatt akkor is fejlődni fogsz és eredményes leszel, ha totál rosszul csinálod. A vicc viszont az, hogy idővel még mentor nélkül is rá fogsz érezni, mi és hogyan működik. De időközben szinte biztos, hogy akad mentorod, segítséged is. A lényeg, hogy ne görcsölj rá, csak csináld!

Ha elindulsz az úton…

Lehet, hogy sok csalódás, gyötrelem és mellékvágány fog várni. Mégis ki mondhatná meg végül a tutit neked, hogy mitől lehetsz sikeres a nőknél. Én támpontokat tudok adni, javaslatokat tenni, megmutatni, hogyan alakíts ki vonzó férfi viselkedést, adhatok tippeket, hogyan csajozz facebookon. De helyetted senki nem fogja megcsinálni.

Legyél következetes, ez a legfontosabb

Hogy hogyan legyél alfahím, bárki meg tudja mondani. De csak és kizárólag a tapasztalat útján érheted el ezt az állapotot. És még arról nem is beszéltünk, hogy amit elérsz, azt bizony nem árt megtartani is. Láttál már lecsúszott bálványokat? Nos, meglehetősen sok van belőlük. Még egy született sármőr is képes elveszteni a varázsát, ha könnyelműen veszi a dolgokat.

Tekintsd egy életre szóló feladatnak!

Fogadd el a tényt, hogy ez az út olyan, amin vannak buktatók, kátyúk, útjavítások, de végső soron folyamatosan járnod kell rajta. Mindig korrigálnod kell, mint ahogy egy autót is folyamatosan kormányzol attól függően merre akarsz menni vele. Nem beszélve arról, hogy sokszor a látási viszonyok sem tökéletesek.

Hogy hogyan legyél alfahím?

Az én válaszom az, hogy döntsd el, hogy az leszel és tegyél érte! Ja, hogy ezt könnyű mondani. Hát igen, megtenni viszont nem feltétlenül könnyű, de annál szórakoztatóbb lehet. Szóval félre a kifogásokkal és irány a cselekvés!