Külső és belső tényezők egyaránt befolyásolják, hogy egy nő szerint mitől lesz belőled vonzó férfi. Paradox módon azonban a markánsabb belső tulajdonságok vagy teljesen képesek kompenzálni a külső hiányosságokat, vagy pedig egyenes következményük, hogy abból kihozzák a maximumot. tehát hogyan legyek vonzó férfi?

Ha utánaolvasol kicsit a témának, biztosan találsz többféle megközelítést.

Hogyan legyek vonzó férfi egy TOP nő szemében?

Az egyik szerint statisztikai alapon megmondható, a nők milyen tulajdosnágokat tartanak vonzónak egy férfiban. Például megkérdeznek ötezer nőt, szerintük a szakállas vagy a borotvált arcú férfiak a vonzóbbak. Aztán mutatnak nekik képeket többféle arcszőrzettel, melyket találják a legvonzóbbnak. Egy ilyen szerint például azok a férfiak kapták a legtöbb szavazatot, akiknek 10 napos borostájuk volt a fotón. Szóval, ha vonzó férfi akarsz lenni és van elég szőrzet az arcodon, nyugodtan hagyjál egy kis borostát!

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

Csak a belső számítana?

Van, aki állítja, csak a belső tulajdonságok számítanak. Értem ez alatt, hogy ha megvannak benned egy vonzó férfi belső vonásai, mint pl. a magabiztosság, céltudatosság, humorérzék, akkor ezek téged önmagában képesek vonzóbbá tenni.

A pénztárca visz minden nőt?

És persze van a harmadik csoport, akik szerint csak a pénztárca számít. Mindegy milyen külső és belső tulajdonságaid vannak. Csak az számít, hogy mennyi van a bankszámládon és hogy az életmód, amit egy nőnek tudsz biztosítani, már önmagában elegendő a vonzalomhoz.

Amint látod, a különböző nézetek okozhatnak zűrzavart a fejedben. Pedig mindegyiknek lehet és van is alapja. Én azt mondom, az igazság valahol középen van. Igyekszek nem részrehajló lenni, amikor erről írok.

Ezért egy egészen másféle szemszögből közelítem meg a témát.

Először sorra vesszük, mik azok a külső és belső tulajdonságok, amik a leginkább vonzóak a nők szerint egy férfiban.

Aztán próbálok egy irányelvet átadni, amivel úgymond optimalizálni tudod magadat, hogy a lehető legvonzóbb énedet tudd prezentálni a nőknek. És ez egy a mindennapokban, természetes részedet képezve nyilvánuljon meg. Hiszen a lényeg az, hogy feszengés nélkül, magadat adva egyedi módon legyél vonzó.

Hogyan legyek vonzó férfi külsőleg?

Vannak olyan tényezők, amikre egyáltalán nem lehetsz hatással és vannak olyanok, amikre csak minimálisan. Van olyan is, amit kellő munkával tudsz ellensúlyozni és előnyt faragni belőle.

Van amivel nem tudsz mit kezdeni…

Az egyik, amin biztosan nem tudsz váltzotatni, a testmagasságod. Közvéleménykutatások szerint a nők jobban vonzódnak a magas pasikhoz, 180 cm testmagasság felett. Bizonyára valamilyen szinten biztonságot sugall nekik egy magasabb férfi jelenléte. Lehet evolúciós alapja, a magasabb férfi jóltáplált, túlélő felmenőkkel dicsekedhet, illetve, a jövőben is előreláthatóan jobban kitűnhet a tömegből. Mindenesetre ezzel nem tudsz mit kezdeni.

Másik dolog az életkorod. Mi férfiak szeretnénk örök húszévesek maradni. Azonban biztosan neked is feltűnt, hogy még a legfiatalabb csajok is inkább az idősebb férfiakat keresik társnak. Ez a tendencia csak az idősebb nőknél változik. A 40-50-es korosztály női tagjai már inkább korukbeli vagy fiatalabb férfiak társaságát keresik egyes kutatások szerint.

Mit tehetsz a magasságoddal és a koroddal?

Amit ebben az esetben tenni tudsz az mindössze annyi, hogy egy érett férfi képét mutatod. Nyilván mesterségesen lehet öregíteni, vagy épp fiatalítani magadat. A kérdés csak az, mennyire érdemes ezzel kínlódni. Minden korosztálynak megvan a maga lelki érettsége, és ha az nincs összhangban a külsőddel, kínos szituációt eredményezhet. Minden kornak megvan a maga szépsége és haszna. Éld hát azt a kort, amiben éppen vagy.

Mi a helyzet a hajjal és a testalkatoddal?

Ha idősödöl (de egyre több fiatal közt is látni), valószínűleg kopaszodni is fogsz. Ez a férfi hormonoknak köszönhető, van akinél markánsabb jegyei vannak a kopaszodásnak, van akinél alig vehető észre a hajveszteség. Önbizalomproblémákat is okozhat férfiaknál. Egy dús hajkorona nyilván vonzóbb tud lenni egy nőnek. Azért, hogy a hajadból minél több megmaradjon, érdemes odafigyelni az egészséges életmódra és minél kevesebbet stresszelni.

Bármennyi hajad is van, ha tudsz rajta alakítani, hogy jól mutasson tedd meg. Ha jól áll neked a kopaszság, az is lehet szexi. Ha pedig nagyon zavar, ma már van lehetőség hajbeültetésre, persze nyilván nem olcsón. Alapvetően neked kell tudnod, mit tudsz kihozni a hajadból (ha van), illetve mennyire zavar, ha nem olyan, amilyennek szeretnéd.

A testalkat is egy olyan tényező, amire behatással nem tudsz lenni. Vonzóbb a széles váll, lapos has, markáns mellizomzat – egy nő számára. Ha ektomorf testalkatú vagy, esetleg beesett tyúkmelled van, akkor kevésbé lehetsz vonzó egy nő számára fizikálisan legalábbis. Nem beszélve a másik végletről, az elhízásról. Mindez persze annak a függvénye is, mennyire vagy „odabenn” rendben magaddal.

Bármilyen testalkatod is van, edzéssel és életmódváltással óriásit tudsz javítani a testeden. Ki tudod hangsúlyozni a vállaidat, ha pakolsz rá némi izmot. Ha van felesleg a hasadon, tudsz több kardiót csinálni és minőségi kaját fogyasztani. A beesett melleken segít a fekvenyomás.

Vonzó külső tulajdonságok, amikre hatással lehetsz

1. Arcszőrzet

Ahogy írtam, a nők igenis vonzónak találják, ha egy férfi arcán van szőrzet. Kutatások szerint nem kifejezetten a szakállas férfiak a legvonzóbbak. Sokkal inkább a kellően dús, 10-14 napos borotva. Ha kellő mennyiségű szőrzet nő az arcodon, hogy az jól mutasson, akkor érdemes ilyen szinten tartani. Persze vannak olyan arcvonású férfiak, akiknél már jobban áll ha rövidebb szakállat viselnek, mert az mondjuk kompenzálja a kisebb állcsontot.

2. Sportos, de nem túl kisportolt test

Ez az, amit szintén említettem. Egy sportos test fizikai egészséget tükröz. Azt üzeni egy nőnek, hogy törődesz a testeddel és jó genommal vagy megáldva. Ergo ideális vagy fajfenntartásra. Ha nincs túl jó állapotban a tested, mert elhanyagoltad, vagy eddig nem foglalkoztál vele kellő szinten, akkor itt az ideje.

Ugyanakkor! Nem feltétlenül vonzó a testépítős alkat. Nyilván egy nagyon izmos alkat évek munkája, kitartás, és sokszor kox következménye. A legtöbben életükben nem lesznek „túl izmosak”, ezért annyira ezt nem venném komolyan. Egy alap kisportolt testalkat is éveket, életmódváltást és türelmet igényel. Szóval bátran vágj bele!

3. Erezett alkarok

Ez gyakorlatilag az lőző pont velejárója. De vannak olyan genetikai adottságú emberek, akiknek alapból erezett az alkarjuk. Egy feltűrt ing alatt jól mutat és szintén az egészséget tükrözi, méghozzá azt, hogy alacsony a testzsírszázalékod. Ahogy említettem, ha nem vagy ilyen alkat, alapvetően az edzéssel idővel eresebb leszel. A másik dolog, ami miatt előbukkannak az erek, az ha kellően szálkás vagy.

4. Lapos hasfal

Nem kell feltétlen atomszáraz kockahasra gondolni. Az hosszútávon nehezen fenntartható. De ha nincs a hasadon sok zsír, az szintén azt mutatja, hogy törődsz magaddal. Hidd el, egy nőnek is jobban esik elkézelni egy sportos alkatú férfit az ágyban. Ezt szintén elérheted, ha fordítasz rá időt és energiát.

5. Legyél ápolt

Marginális, mégis olyan dolog, amire egész egyszerűen a legtöbb férfi nem fordít kellő figyelmet. Ha randizol, a nő rögtön lecsekkolja a körmödet és a kezeidet. Ha hosszú a körmöd és piszkos, rögtön egy rossz pont. Ne hagyd kiszáradni a kezeidet, ne legyen töredezett a bőröd.

Ahogy idősödöl, az orr és fül szőrzete is erősebb lehet, azoktól szabadulj meg. Nem árt a szemöldökkel is foglalkozni, az arcszőrzetről nem is beszélve. A rendszeres tisztálkodás, hajmosás szintén alap.

Egy külön bekezdést érdemelnek a fogak. Rakd rendbe a fogsorod, ha teheted fehéríttesd ki! Fogkő leszedés, tömések cseréje, fogpótlás, millió dolog van, amivel javíthatsz rajta. Sokat számít, hidd el!

6. Legyen tartásod

Amikor az utcán jársz-kelsz, húzd ki magad. Prezentálj magabiztosságot a testtartásoddal. Nem kell feszengeni, de ne úgy járjál mint kvazimodo. Az összesett test összesett lélekre utal. Milyen nő akar egy magábazuhant férfit?

7. Legyen stílusod!

Gondolok itt elsősorban az öltözködésre és a hajviseletre. Menj fodrászhoz, olvass férfi magazinokat, gyűjtsél információkat, akár itt is. A saját stílusod kialakítása és megtalálása így is időbe tellhet, de kifizetődik az igyekezet.

Sokan nem mernek picit kilógni a sorból, mert a legtöbb férfitól bizony nem épp férfias ruhaviseletet látni. Pedig ez baj. Kísérletezz, találd meg a színeidet és hogy mi áll jól rajtad.

8. Bő gatya effektus

Egy kutatás kimutatta, hogy a nők szeretik a feszesebb alsótáji látványt férfiakon. Ha picit türemkedik, vagy körvonalazódik a szerszám, az nem szégyen, hanem férfias látvány. Ha 3 mérettel nagyobb gatyát hordasz, ez minden bizonnyal nem fog megvalósulni. Próbálj olyan nadrágot viselni, ami jól áll neked, kiemeli az adottságaid.

9. Ha van kutyád

További tény, hogy a nők rajonganak a kutyás pasikért. Ha van kutyád és nem egy ordas nyúzott ketrecharcos, akkor kiviheted gyakran sétálni, eleve egy ok, hogy beszédbe keveredj jobbnál jobb nőkkel. De az se baj, ha feltünteted társkeresőn és a közösségi média fotókon is szerepel. Ha nincs kutyád, szerezz be. Ha nincs hely, akkor nem, esetleg néha sétáltathatod másét 😀

10. Illatfelhő

Ne legyél büdös! Ez is egy alap dolog, ugye az ápoltsághoz tartozik. Vannak külön feromonos illatszerek, amik állítólag még bódítóbb hatással vannak a nőkre. Mindenesetre használj minőségi parfümöt, ne a legolcsóbb pacsulit, de ne is vidd túlzásba!

11. Prezentálj jólétet!

Mutass olyan életstílust, ami vonzó lehet a nők számára. Itt most nem feltétlenül olyan dolgokra kell gondolni, hogy a legújabb BMW-vel kell villantanod a városban. Egy átlag fizetésből viszont ha akarod, megengedhetsz magadnak egy nyaralást, karban tarthatsz egy normális autót, és kis kreativitással egy olcsóbb bérelt lakást is szépen ki lehet rittyenteni. Lássák a nők, hogy tudsz és akarsz jó körülményeket biztosítani a jövendőbelidnek.

Ehhez bizony néha ki kell mozdulni az embernek a komfortzónájából, de mihez nem? Ha tényleg tudni akarod, “hogyan legyek vonzó férfi”, akkor megteszed, amit egy férfinak meg kell tennie az eredmény érdekében.

És akkor most jöjjenek a belső tulajdonságok

Hogyan legyek vonzó férfi belső értékek szempontjából?

1. Magabiztos minden helyzetben

A magabiztosságot a sok gyakrolat teszi. Magabiztos az életed egy bizonyos területén akkor leszel, ha kellő tapasztalattal rendelkezel a témával kapcsolatban és van benne sikerélményed. Ez lehet így a munkád, a hobbid terén, de a csajozás is egy olyan terület, ahová gyakorlatra van szükség. Úgy, hogy beleugrasz a közepébe, csak kudarcélményed lesz, mert nem kis léptekkel haladsz és nem taposod ki a saját utadat.

Le tudsz azonban nyűgözni egy nőt bármilyen területen, amiben kiemelkedően jó vagy. Mert abban magabiztos leszel. Így az élet minél több kulcsterületén vállalod, hogy fejlődsz és tapasztalatokat szerzel, annál magabiztosabb leszel és ezt bizony a nők is megérzik.

2. Humorérzék

Megnevettetni egy nőt fél győzelem. A humorérzék valakinél adottság, akinél nem, annál is lehet fejleszteni. Figyeld meg a környezetedben kik azok a férfiak, akiknek nyerő a humoruk és figyeld meg miért az. A humorérzék is teljes mértékben a magabiztosság függvénye. Ha nem hiszed, hogy meg tudsz nevettetni egy szép és vonzó nőt, valószínűleg ne mis fog menni.

3. Gyenge/erős oldal

Egy férfinak kell tudnia prezentálnia és egyáltalán felvállalnia nem csak a maszkulin énjét. Olykor ha kicsit elgyengülsz valamilyen témában, vagy kifejezetten sebezhetőnek tűnsz nem baj. Ez is csak azt az érzetet kelti, hogy nem csak egy gép vagy, hanem egy hús-vér érző ember. A gyenge oldalad lehet egyben az erősséged is.

A romantika is egy gyengének tűnő dolog, ugyanakkor erőt is mutat, hogy mered megmutatni a gyengéd, szerető oldalad. Elengedhetetlen egy kapcsolatban és az udvarlás alatt is.

4. Büszkeség

Egy férfi az életében kell, hogy valamire büszke legyen. Ha ez a munkájában mutatkozik meg, az talán a legjobb eshetőség. De ha abban, amit hobbiként otthon művel, és azzal segít másokon, az is lehet egy ilyen dolog. Ha valaki büszke arra, amit az életében csinál, az azt jelzi, hogy tudja mit akar és biztos benne, hogy azt a valamit jól is csinálja. Ez pedig imponál a nőknek.

5. Problémamegoldó képesség

Legyen akaratod és higgadt fejed megoldani nehéz helyzeteket. Egy kapcsolatban is általában akkor bújik ki a szög a zsákjából, amikor valami nehéz helyzetet gördít elétek az élet. Erre felkészülni nem biztos, hogy tudsz. De magadat betréningezheted, hogy megőrizd a higgadtságod.

Higgadtan az ember aztán sokkal jobb és racionálisabb döntéseket hoz. Ha ezt a képességet fel tudod mutatni, az egy nagy plusz pont a nők szemében.

Oké, de akkor hogyan legyek vonzó férfi?

A fent felsoroltak közül több, mint valószínű, hogy jópárral már rendelkezel. Vagy jók a testi adottságaid, vagy a belső tulajdonságaid erősek. Az is lehet, hogy jó ideje sportolsz, ügyelsz az egészségedre, de van valami, ami a jellemedben még úgymond nincs kiművelve. Az is lehet, hogy van pénzed, de van még mit javítani a modorodon. Millió variáció lehet.

Az én javaslatom neked

Én azt mondom, írd össze, mely területen vagy pluszban és melyek hiányosak. Hozzá is adhatsz a listához, nyilván vannak dolgok, amik hiányoznak innen, vagy neked már olyan szinten tendben vannak, hogy nem mérvadóak számodra.

Közelíts a férfiideálhoz

Első lépésként nézd meg mit tehetsz a külsőddel, ami javításra szorul. Mit tudsz kezdeni a hajaddal, az ápoltságoddal, a ruhászkodásoddal, a fogaiddal és persze a testi megjelenéseddel. Írd össze, mi mindent tudsz most azonnal megtenni, és mi az, amit hosszú távon is teljesíteni tudsz.

Kis léptekkel haladj!

Nem kell óriási léptekben gondolkoznod. De a lehetőségeidhez mérten óriásit fogsz fejlődni mondjuk egy év távlatában. Ha eddig nem sportoltál, kezdd el! Ha eddig nem kajáltál tisztán és egészségtudatosan, fogj hozzá.

Nézd meg, olvass cikkeket, milyen ruhadarabok azok, amik vonzóak a nők számára egy férfiban. Millió cikket találsz róla az interneten, magazinokban.

Ügyelj arra is, hogy egyenlőre ne menj túl messze a jelenlegi ruhászkodási stílusodtól, mert ha nem érzed magad jól a szettedben, az meg fog látszani rajtad. Inkább kisebb változtatásokkal kezdd és meg fogod látni, ha a nők szeme megakad rajtad. Így gyakorlatilag kis lépésekben fokozatosan fogod látni, mire adnak pozitív visszajelzést a nők.

Ugyanezet kell megtenned a belső tulajdonságaiddal is. Nyilván ez egy kicsit nehezebb dió, de ugyancsak fejleszthető. Ha eddig nem ment a randizás terepen, kényelmesebben és egyszerűbben kezdheted az ismerkedést neten és meglátod milyen szövegekre hogyan reagálnak a nők, meddig jutsz el velük a társalgásban és egyáltalán hol vannak elakadásaid.

A jellem fejlődése lasabb lehet, de ez a legkifizetődőbb.

Ezt a folyamatot nevezem én optimalizációnak. Folyamatosan javítasz a külső és belső tulajdonságaidon és a visszajelzések fényében igazítasz rajtuk. Végül egyre vonzóbb és vonzóbb leszel, míg észre sem veszed majd mennyit változtál és mennyire máshogy viszonyulsz a nőkhöz. És természetesen ők is mennyire máshogy néznek majd rád.

Hogyan legyek vonzó férfi
Hogyan legyek vonzó férfi? – youtube csatorna