Ezzel a cikkel görbe tükröt szeretnénk tartani azoknak a társkeresőknek, akik hűbelebalázs módjára csajoznak az interneten! Ők azok, akik „hasznos” tanácsokkal látnak el másokat is arról, hogyan kell interneten csajozni.

Figyelem!

Az itt leírtakat NE alkalmazd, kérlek. A teljes tartalom inverzen értendő (a leírtak szöges ellentétje javasolt!) Az egyes pontok arra kívánnak kis túlzással rámutatni, mennyire rosszul is csinálják sokan az online ismerkedést.

Jó szórakozást!

A lépések tehát:

1. Regisztrálj mindenhová álnévvel!

Adjál meg hamis adatokat. A lényeg, hogy sehol ne add magadat, a nőknek úgyis teljesen más kell, mint amit az interneten belőled látnak.

2. Töltsd le valaki más fotóját!

Következő lépésként pedig állítsd be a saját profilképedként. A legjobb, ha rossz felbontásban, sőt még valami vízjel vagy írás is van rajta – ami utal rá, hogy a képet máshonnan loptad.

3. Ne tölts fel több képet magadról!

Ha nincs több fotó rólad, nincs mit elrontanod. Ez ilyen egyszerű! Hadd képzeljenek oda a csajok bármit, amit szeretnének rólad.

4. Tölts ki minden adatot!

Válogatás nélkül mindenhová írj szó szerint bármit. Fontos, hogy nagyon humoros legyél.

Javaslatok:

  • Munkahely: rozsdás rákolló vagy Facebook. De adjál meg előző munkahelyeket is: Apple, pénzügyminisztérium. Minél elitebb, annál jobb.
  • Végzettség: az élet iskolája – ez a legmenőbb manapság. De ha inteligensebbnek akarsz tűnni, akkor egyértelműen a Harvardot írd be. Ezt mindenki ismeri, nem lőhetsz mellé vele.
  • Lakhely: minimum Florida, Miami vagy akár Dubai is lehet.

Menj el a végletekig, mutasd meg mennyire menő vagy.

5. Spammelj szét mindent!

Ne keresgélj csajokat, ne szánj rá időt és energiát, hogy információkat gyűjts. Egyszerűen csak vágj bele és minden csajnak válogatás nélkül küldj üzenetet!

6. Küldj sablon üzeneteket!

Nem érdemes sokat tökölni a szöveggel. Mindenkinek írd ugyanazt.

Menő szövegek:

  • Mizu?
  • Tetszel nekem, írunk?
  • Szia, ismerkedünk?
  • Szép vagy!

Vagy csináld az ellentetjét és írj kilóméteres ódát, ami miatt 40 percig tart legörgetni a chatsávot. Ebben az esetben fontos, hogy az előző 3 életedre visszamenően leírd az életed.

Fontos!

Ne vesztegesd az időd a helyesírás ellenőrzésével. Minél helytelenebbül írsz, annál inkább lássa majd, mennyire igyekeztél.

Ez lenne, tehát az az 5 elengedhetetlen pont, amivel tarolni fogsz az interneten. NEM!

Dehogyis, kérlek nehogy ezt csináld! Éppen az ilyen spammelő internetes csajozók miatt van nehezebb dolguk a magunkfajtának. Ezért ignorál a legtöbb nő. Ugyanakkor kis utánajárással és szorgalommal pont ezért tudsz kitűnni a tömegből interneten!

Legyél igényes, legyél egyedi és legyél férfi. Hidd el, kifizetődik!