A sok eredménytelen próbálkozás után már benned is felmerült a kérdés: Hogyan csajozzak facebookon? Ha már voltak próbálkozásaid, és nem tudod mit csináltál rosszul, akkor ez a cikk pont neked szól.

Most helyre tesszük azokat a dolgokat, amiket a legtöbben rosszul csinálnak, amikor ismeretlenül írnak fűnek-fának, aztán meg csodálkoznak, hogy elküldik őket a búsba, vagy nem válaszolnak.

Ezek a top facebook csajozás bakik

1. Semmitmondó profilfotó

A profilfotóval kapcsolatban általában három hibát szokás elkövetni:

  • Az egyik hiba az, hogy nincs profilfotó.
  • A másik hiba az, hogy egy átlagos, semmitmondó, alacsony önbecsülésű férfi képét tükrözi.
  • A harmadik kategória sem ritka sajnos, ez pedig nem más, mint az, hogy a profilfotó egyenesen visszataszító egy vonzó nő számára. Sajnos még ma is gyakran látok olyat, hogy valaki igénytelenséget mutat a profilfotójával, munkaruhában sörrel a kezében feszít, vagy haverokkal bulin szétcsapva.

Ha a fentiek közül bármelyikre ráismersz, akkor már tudod is az elsődleges okát annak, miért küldenek el facebookon a csajok, mikor rájuk írsz. De akadnak azért olyan esetek is, amikor a profilfotó még csak átmenne a szűrőn, a baj azonban máshol tetőzik.

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

2. Nyilvános adatok rólad

Ha kompromittáló fotók, megjelölések, bejegyzések vannak a profilodon, ne csodálkozz, ha lekoptatnak téged. Minden nő arra a bizonyos szőke hercegre vágyik fehér lovon. És a baj általában nem az, hogy ilyen nincs, hanem az, hogy a férfiak nagy része még csak meg sem próbálja kihozni magából, amit lehetne.

Az igénytelenség jelei pedig megmutatkoznak a profilodon is, ha oda nem illő fotók vannak rólad, ha tele van szexista kedvelésekkel és megosztásokkal a hírfolyamod. Az sem ritka jelenség, ha a sport vagy politika terén viszi túlzásba a megosztó bejegyzések posztolását.

Ne légy megosztó és igénytelen!

A legfontosabb online ismerkedés szabályai 2021-ben
Online ismerkedés szabályai 2021

3. Gyenge szociális háló

Minimális számú ismerősöd van a facebookon? Kevesen likeolták a fotóidat? Süt a profilodról, hogy inkább magadba zárkózó, antiszociális lény vagy? Találd ki!

Bingó! A nők azokat a férfiakat részesítik előnyben, akik kommunikatívak, eljárnak társaságba, vannak ismerőseik. Nem véletlenül. Egy ilyen férfi a gyakorlatban sokkal jobban megállja a helyét az életben.

Ha azt mondod, nem vagy ilyen, oké. Nem kell mindenkinek vezetőnek, vagy a társaság középpontjának lennie. Azonban kell, hogy legyenek barátaid, kapcsolataid, akikre támaszkodhatsz. Ahogyan mások is számíthatnak rád, ha baj van.

4. Hiányos, vagy bugyuta kommunikáció

Ismered a chaten történő ismerkedés szabályait? Ha nem, akkor bizony itt az ideje, hogy elkezdjél gondolkozni rajta, hogyan és miért írtál a kiszemelt csajnak. A szia, szép vagy – meg hasonló típusú ismerkedési szövegek egyszerűen a vesztesek dumája.

Ma már ettől jóval több kell. A jó csajokat elárasztják emailekkel, üzenetekkel, likeokkal. Mindez pedig a csajok részéről seggnyalásnak minősül. Egyszerűen esélyed sincs, ha így állsz a csajozáshoz facebookon.

7 tipp az online ismerkedéshez
Internetes ismerkedési tippek

A facebookon mások a játékszabályok

Alapvetően ugye a facebook nem egy társkereső oldal. A nemrégiben indult facebook dating app tölti be ezt a szerepet. Azonban önmagában a facebookon igenis lehet csajozni, csak épp jó ha ismerünk pár facebook csajozás tippet!

Azt javaslom, menj végig azon lista mentén, amit itt olvashattál. Előszöris tedd rendbe a profilfotódat. Aztán ki kell söpörni az profilodat és vonzó férfi adatlapot varázsolni. Ezután pedig bővíteni a szociális hálódat és pozitív képet festeni magadról. Amint látod, a chatelés, kommunikáció az utolsó pont. Mert az, hogy mit és hogyan írsz neki fontos, de önmagában kevés, ha szar a facebook profilod.

De ez még így is mind kevés, ha csak a technikai oldalával foglalkozol. A személyiségeden is dolgozni kell és a valóságban is egy alfa férfi imidzset kell kidolgozni. Arra is kapsz itt számos hasznos tippet, hogyan legyél vonzó férfi.