Próbáltad, már milyen a facebook randi aplikációja? Ha nem, akkor sincs még semmi veszve! A facebookon számos módja van az ismerkedésnek. Öveket becsatolni, mert indul a facebook randi vonat!

Egyre szélesebb körben elterjedt és elfogadott az online randizás, köztük pedig a facebookon történő ismerkedés. Hogy ez mennyire igaz, annak nincs is ékesebb bizonyítéka, mint az, hogy a közösségi média óriás saját randiappal rukkolt elő a nem túl távoli múltban.

Amit tudni kell a facebook randi appról!

2020 októberétől több európai országgal egyetemben indult a facebook dating. Fontos tudni, hogy applikációról beszélünk, vagyis egy a facebooktól függetlenül, de annak egyes funkcióit használó felületről.

A kezdeti indulási nehézségek ellenére ma már magyarul is rendesen működik és a beígért funkcióit teljesíti, melyekről itt írtunk bővebben.

Ennek ellenére különösebb népszerűségnek nem örvend. Ez pedig talán annak is köszönhető, hogy idehaza eltérő az online ismerkedési kultúra.

A mágikus formula, amivel akár 3 lépésből képes leszel randit leegyeztetni!

A tinder a fiatalok tere

Talán nem túlzás azt állítani, hogy bizony az ismerkedési felületek is eléggé korosztályfüggőek. Ami a fiatalabb generációt illeti, az ő terepük sokkal inkább a tinder, mintsem a facebook dating. Ennek oka az is, hogy a facebookot önmagában is sokkal inkább a ma már 30-as 40-es korosztály használja, vagyis az akkori y és z generáció tagjai.

A facebook dating lényegében a tindert kívánta leutánozni, ám ez egy az egyben (legalábbis idehaza) nem sikerült. Hogy a külföldi piacokon mekkora népszerűségnek örvend az a mi szempontunkból lényegtelen, mert a facebookot ennek ellenére is kiválóan lehet alkalmazni ismerkedésre és randielhívásra.

Erről már elég sok cikket írtunk, többek között ezt és ezt, ezért nem kívánjuk ismételni önmagunkat.

Van-e esély arra, hogy valaki facebookon találja meg a párját?

A válasz természetesen igen. És, ahogy azt már jó pár cikkünkben kiveséztük, ennek teljesen más útja van, mint egy hagyományosnak mondható randioldalnál. Hogy miért? Mert a facebookot kapcsolattartási oldalként szoktuk meg. Nem véletlenül hívják szociális hálónak. Ez pedig a másik oka, amiért a dating-re sem elsődlegesen társkereső appként tekintünk idehaza. A facebook az facebook, az online társkeresés pedig online társkeresés. Gondolhatnánk!

Azonban van a facebooknak az a hatalmas előnye, ami egyik társkereső oldalnak sincs meg. Ez az előnye pedig pont abból a tulajdonságából fakad, ami miatt az oldalt kedveljük! Nevezetesen, hogy kapcsolatot tarthatunk és betekintést nyerhetünk az ismerőseink és az ismerőseink ismerősei életébe online!

Csajozás facebookon - a profilod női szemmel
Csajozás facebookon – ilyen a profilod női szemmel

Miből lesz a facebook randi?

Ha már randiztál online, biztosan szembesültél már az online randioldalak jellegzetes velejáróival:

Kamuregek, nem olyan csajok érdeklődnek irántad, akik neked tetszenek, ha szép a csaj, akkor idővel kiderül, hogy pszichés gondjai vannak, a top csajok meg szinte elérhetetlenek.

Bármit is csinálsz, ezek a dolgok mindig jelen lesznek a hagyományos online ismerkedésben. Ennek pedig az az oka, hogy a többség pont azért próbálkozik online ismerkedéssel, mert gátlásai vagy önbizalomhiánya van a kulcs területeken. Amiket viszont nem lehet egy az egyben helyettesíteni.

Mit tud a facebook, amit más nem?

Információt nyújt. Az információ pedig önbizalmat ad, hiszen a kezedbe tudod venni az irányítást valamilyen szinten. A társkereső oldalakon sokan pusztán annyi infót osztanak meg, amit éppen gondolnak, hogy meg kell osztaniuk. Ebből viszont nehéz kiindulni. Más közösségi média felületeken pedig az ott kialakult kultúra miatt többnyire fals képet közvetítenek ki magukról a felhasználók, pl. instagram.

Mind közül a facebook mai napig a legközvetlenebb social média felület. Egy olyan felület, amit még mindig többé kevéssé valódi kapcsolattartásra használnak és nem magamutogatásra. Szóval, ha valódi kapcsolatot akarsz teremteni olyan nőkkel, akiket valóban meg szeretnél ismerni, akkor a facebook a te pályád lesz. Játsz rajta okosan!

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!