Ha ezt a cikket olvasod, akkor szerencsére jó helyen jársz. Miért is mondom ezt? Mert akkor még nagy valószínűséggel csak keresgélsz a Facebook ismerkedős csoport kifejezésre. És remélhetőleg nem lettél tagja egyiknek sem, mielőtt eljutottál erre a bejegyzésre.

Ugye te is elgondolkoztál már, hogy belépsz egy ilyenbe?

Kivel ne esett volna meg, aki első alkalommal téved az online ismerkedés laza talajára, hogy megforduljon a kis fejében egy jó kis facebook ismerkedős csoportba történő belépés – hátha majd ott jól becsajozok. Biztosan csurig van jobbnál jobb nőkkel, akik csak arra várnak, hogy jól felszedjék őket (is).

Szóval ha ez fordult meg a fejedben, mielőtt bármit is tennél, kérlek olvasd végig ezt a cikket, mert lehet számtalan kellemetlenségtől és agyhalálhoz közeli szituációtól mentelek meg általa.

Persze általánosítani azért nem akarok, mert elképzelhető, hogy akad olyan csoport, ahol valóban érdemi „társkeresés” történik és nem csak agyzsibbasztó Szia Pisti vagyok 43 éves, keresem a páromat szintű eszmecsere folyik.

Na de mi okom és jogom nekem ahhoz, hogy erről véleményt alkossak?

Nos leginkább az, hogy volt szerencsém jópár ilyen csoporthoz, méghozzá maga az alfaferfi.hu oldal építésének kezdetén. Szóval csatlakoztam az akkor legnépesebb facebook ismerkedős csoportokhoz mintegy teszt jelleggel és azért, hogy azokban a csoportokban ilyen-olyan közvéleménykutatást végezzek online ismerkedés témában.

Szóval, amit itt leírni látsz tőlem, azok az én személyes tapasztalataimat és véleményemet tükrözik a facebook ismerkedős csoportokról. Lehet, hogy pont te ott fogod megtalálni az álomnődet és minden full happy lesz forever. De ha engem kérdezel én erre nem fogadnék.

A facebook ismerkedős csoportok nagy haszna a részemre

Ellenben az egyik hajtórakéta, ami oda vezetett, hogy kidolgozzak egy komplett módszertant arra, hogyan lehet a facebookon intelligensen ismerkedni, nevezetesen pont az a gagyi módszerek halmaza volt, amiket ezekben az ismerkedős csoportokban tapasztaltam.

Bármit, csak kérlek ezt ne! Inkább gyere, adok ingyen is rengeteg hasznos infót, hogyan is kell hatékonyan és jól ismerkedni a facebookon anélkül, hogy felesleges köröket futnál.

Facebook ismerkedős csoportok helyett…

Ha már Facebook ismerkedős csoport, akkor ajánlok inkább inspiratív közösségeket, ahol megtanulhatod a valódi online és offline csajozást, amit nem társkereső oldalakon és/vagy csoportokban végzel, hanem valódi működő módszerekkel.

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

Facebook ismerkedős csoport előnyei


A facebook ismerkedős csoportok egyetlen előnye véleményem szerint az, hogy ingyenesek. Bár azt hozzá kell tenni, hogy a legtöbb társkereső oldal szintén rendelkezik ingyenes regisztrációs lehetőséggel. 


A másik, talán még ennél is lényegesebb előny, hogy a csoporttagok nagy valószínűséggel nem feledkeznek meg olyan könnyen róla, mint egy sima ismerkedős oldalról. Ahová egy pár csalódás után már lehet, hogy soha többé nem jelentkeznek be. Egy rakat inaktív profil – ismerős?


Facebookon erre kevesebb az esély, nagy valószínűséggel inkább kilépnek a csoportból, ha már nem aktuális a párkeresés, hogy ne kapjanak folyamatosan ajánlatokat és értesítéseket. A facebookot ugyanis nagy valószínűséggel napi szinten használják. 


Most pedig jöjjön a mumus: Facebook ismerkedős csoport hátrányai


Az előnyök mellett a hátrányokat is meg kell említeni, amiből sajnos jóval több van. Facebook ismerkedős csoportból ugyanis annyi van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Ahány adminisztrátor, annyi féle feltétel és korlátozás. Túl sok szinten aluli ismerkedési szándék.

Azért valljuk be, facebook ismerkedős csoportban leggyakrabban azok kezdenek ismerkedni, akiknek máshol nem megy. Vagy egyszerűen nem veszik a fáradtságot. 

Szétnéztem az „online húspiacon” és bizony azt kell, hogy mondjam, elég gagyi színvonalú társalgások mennek az ilyen csoportokban. Sokszor csak nagyon fiatal, vagy teljesen kiégett felnőttek játszótere ez. Persze akadhat kivétel is,de a többségre sajnos ez a jellemző.

  • Az egyik kategória jellemzően a fiatal, talán túlságosan sok önbizalommal vagy csak szimplán extrovertált jellemmel áldott meg az ég. Jellemzően olyanok vannak többségében jelen ezekben a csoportokban, akiknek gondot okoz két egymás utáni szót leírni helyesírási hiba nélkül. Sokszor stilisztikailag is értelmezhetetlen fordulatokat alkalmaznak.

Az sem ritka, hogy egész egyszerűen csak önfényezésre használják a csoportot. Megjegyzem, ilyen az instagramon is van ám.

  • A másik réteg a már középkorú egyedülálló, kiéhezett vagy bétahím kategória, akik itt remélik Ámor nyilát magukra irányítani.

Ha egyik csoportba sem tartozol, és gyönyörű, intelligens, igényes nőkkel szeretnél ismerkedni, akkor rá fogsz jönni, hogy az a „szint” máshol kezdődik. A jó hír az, hogy fel lehet nőni ahhoz a szinthez!

alfa férfi alfahím barátnő szerzés chatelés csajozás csajozós szövegek edzés első levél első randi első üzenet facebook facebook csajozás Hasznos tippek instagram csajozás ismerkedés karantén kezdet magabiztosság magányos messenger profil fotó profilfotó párkeresés randi szerelem találka találkozó tesztoszteron táplálkozás társkeresés társkeresés veszélyei vonzalom vonzalomkeltés vonzó férfi