Skip to content
Facebook ismerkedés hatásos trükk

Facebook ismerkedés – egy hatásos trükk!

Most bemutatok egy trükköt, amivel a facebook ismerkedés gyorsítósávra kerül és képes leszel gyorsabban eredményeket elérni viszonylag kevés energiabefektetéssel.

Ha már van facebook fiókod, amit ráadásul régóta használsz, talán kicsit drasztikusnak tűnhet a módszer, ha nincs akkor viszont lényegében semmilyen újdonság nem fog érni ezzel kapcsolatban.

Ez az egy trükk ugyanis nem más, mint az, hogy kezdjél teljesen tiszta lappal. Ha nincs facebookod, akkor nincs is semmi más teendőd, mint regisztrálni és ügyelni rá, hogy már a legelejétől fogva mindnet a lehető legjobban csinálj.

Ha van accountod, amit már egy ideje használsz, akkor viszont egy sokkal drasztikusasbb lépésre kellen elszánnod magad, legalábbis akkor, ha az eddig használt fiókod megítélésén változtatni túl sok időbe és/vagy energiába kerülne.

Eddg is azt javasoltam, hogy mindenképpen végezzél nagytakarítást a facebook profilodon, hiszen a nemkívánatos posztokon, megjelöléseken kívül sok irritáló adat, kedvtelés, fotó és egyebek szerepelhetnek még rólad a facebookon.

A facebook ismerkedés könnyebb egy friss profillal

Egy újonnan indult profilnál ki tudsz zárni mindent és mindenkit, aki szerinted nem illik oda és nem segít az online megítéléseden. Nem kell egyenként végigböngészned, ki mit osztott meg rólad, hol milyen fotókkal és egyebekkel szerepelsz.

Igaz, azt is magával vonja, hogy elölről kell kezdened mindent, új fotókat feltölteni, és sokszor bevállalni a kellemetlenebb részét, pl. ignorálni azokat az ismerősöket, akiket nem szeretnél látni a facebook ismerőseid közt, mert kihatással lehet a megítélésedre.

Egy új profillal egyúttal üzensz az ismerőseidnek is

Méghozzá azt, hogy új lapot kezdesz az életedben, hiszen a régit letörölted. Hacsak nem tetted meg ezt a lépést már párszor ezekelőtt, akkor valószínűleg még komolyan vesznek téged.

Mások életében is előfordul, hogy egy gombnyomással leszámolnak az online lábnyomukkal és újat hoznak létre, mert az új helyzet azt kívánja meg.

Márpedig, ha komolyak az ismerkedős szándékaid, és ki is szeretnéd aknázni a facebookban rejlő hatalmas potenciált csajozásra, akkor ez a lépés extra módon kifizetődik. Igaz munka és időigényes, de ha végül összejösz álmaid nőjével, nem megéri?

Felmerül a facebook dating, mint tiszta lappal kezdés

Igen, csakhogy idővel ígyis-úgyis a profilodra látogatnak a kiszemeltjeid, vagy más módon tudják meg mi fán terem az udvarlójuk. Ugye te sem szeretnél olyan meglepetést, hogy a csaj, akivel randizni mennél, arról egy csomó irritáló dolog derülne ki, miután megláttad a profilját. Aztán meg majd úgy kell lepattintani…

Hogyan tudom törölni a facebook profilomat?

Ezen a linken részletes útmutatót találsz. Egyben választ is azokokra a kérdésekre, amik a törlés kapcsán merülhetnek fel. Lehetséges átmenetileg szüneteltetni a fiókodat, ahhoz így bármikor visszatérhetsz. Ebben az esetben továbbra is tudod használni pl. a messengert.

Mennyi idő, amíg végleg törlődik a facebook fiókom?

30 nap elteltével tekinthető végleg töröltnek a facebook személyi profilod. Ez bizony azt jelenti, hogy 30 napig facebook nélkül fogsz élni. Neked kell eldönteni, hogy menni fog-e és, hogy bevállalod-e egyáltalán.

Nekem személy szerint nem kellett ilyen drasztikus lépéshez nyúlnom, de elég sok időt vett igénybe, amíg sikerült rendet rakni a profilomon és felkutatni, kidobni minden oda nem illő dolgot.

Mi az előnye facebook ismerkedés szempontjából egy új profilnak?

A sebesség a legfontosabb ebben az egészben. Sokan látni fognak egy teljesen új arcot, aki pedig régebbről ismer téged, az egy új oldaladat ismerheti meg. Ha komolyan veszed a változást, akkor egy az eddiginél merőben eltérő képet festhetsz magadról hála a facebooknak.

Készülj fel az új ismerősökre is

Itt a kiváló alkalom arra is, hogy a valódi ismerőseidnek kívül egy új, vonzóbb profillal elkezdjél olyanokat is bejelölni, akiket személyesen nem, vagy esetleg csak látásból ismersz. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy csevegni kezdjetek messengeren. Márpedig, ha kommunikáció indul el egy csajjal facebookon, abból már bármi kisülhet, ami nagyrészt rajtad fog múlni.

Itt az ideje kialakítani új szokásokat a facebook ismerkedésben

Ha eddig nem tetted, készíts tervet milyen gyakran és mit fogsz magadról posztolni, amivel egy vonzó életmódot tudsz közvetíteni az emberek és persze elsősorban a hölgyek irányában. Ez egy kulcs a facebook ismerkedés szempontjából.

Tervezd el, mikor és milyen gyakorisággal fogsz új embereket bejelölni és beszélgetést kezdeményezni. Legyél kitartó és következetes abban, amit épp csinálsz. Ne feledd, egy új szokás nem épül be meló és kitartás nélkül a mindennapi rutinodba, ha nem teszed meg még akkor is ha épp semmi kedved hozzá. Különösen egy bizonyos kor után vagyunk hajlamosak már kevéssé rugalmassak lenni. De hidd el, akkor is megéri, ha az a vágyad, hogy párt találj magadnak.

Tekints úgy a profilodra, mint egy társkereső fiókra

Gondolj csak bele, társkereső oldalra is sokan pont azért regisztrálnak, mert ott gyakorlatilag tiszta lappal tudnak indulni. Pont ugyanezt tudod megtenni a facebookon is.

Arra azonban ügyelj, higy ne minden csak ennek a célnak legyen alárendelve. Ugyanúgy használd a barátokkal való kapcsolattartásra, chatelésre, élmények megosztására is. Végül is pont ez az egyik dolog, ami épít téged mások szemében, ezért leszel hiteles.

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

Tartsd be a sorrendet, ha új profilt hozol létre facebookon

  • először legyen meg a profilfotód, legyen a lehető legjobb, amit ki tudsz belőle hozni
  • másodszor tölts fel pár egyéb jellegű fotót, kutyával, családdal, kirándulás, stb…
  • kezdd el minőségi ismerősökkel feltölteni az ismerős-listádat.
  • Lssan, de folyamatosan bővítsd a kedvteléseid, fotóid, élményeid a facebookon
  • Folyamtosan legyél aktív az ismerőseid posztjainál, likeolj, kommentálj, kezdj csevegést
  • Kezdeményezz, ismerkedj, legyél aktív
  • Vezess naplót az eredményekről, tanulj a hibáidból és lépj tovább.

Ha vannak feljegyzések az eredményekről és a hibákról is, akkor fülön tudod csípni, hol követsz el hibát. Ellenben ha csak találomra csinálsz valamit, azt nem tudod nyomon követni. Így az a módszer is elveszhet, ami működött, de nem tudtad, hogy valójában mi volt az a cselekvések összessége, ami sikerre vitt az adott helyzetben.

Minek csajozol Trabanttal, ha Ferrarival is lehet

Márpedig a facebook képes arra, hogy Ferrariként működjön a csajozásban, ahogyan az instagram is. Sőt együtt a kettő a leghatékonyabb véleményem és tapasztalataim alapján. Ez a hatástöbbszöröződés pedig egyre intenzívebb.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.