Ha azt gondolod, hogy vannak tuti facebook csajozós szövegek, amik minden helyzetben maradéktalanul működnek, ki kell, hogy ábrándítsalak. Az online csajozás sem működik copy-paste módjára. Akár hiszed, akár nem, épp úgy leveszi bármely csaj a chaten, ha automata üzemmódban kezdeményezel kommunikációt vele.

Ennek ellenére vannak jól működő sémák a facebook csajozós szövegekre. Ez nem jelenti azt, hogy egy az egyben kell átvenned ezeket!

Chaten mások a szabályok

Míg élőben face to face történik a kommunikáció és real time tudsz reagálni, addig chaten nem látsz bele, mi történik a kommunikációs csatorna másik végén.

Nem látod, mi zajlik az írott szöveg mögött

Az írást sosem fogja úgy venni egy csaj, mint a valós időben történő beszélgetést. Kivéve, ha nagyon izzik a levegő kettőtök közt, de az biztosan nem az első üzenetváltásnál lesz. És nem is a másodiknál.

Milyen eredményekre számíthatsz a facebook csajozós szövegekkel?

Senki sem tudja garantálni neked, hogy félig-meddig sablon szövegekkel tartós és biztos eredményeket fogsz tudni realizálni a csajoknál. Ebben az esetben sokkal inkább a nagy számok törvénye működik. De legalábbis az elején kellő mennyiségű nőt kell megszólítanod és kellő rendszerességgel. Ráadásul lehetőleg a megfelelő hozzáállással.

Milyen hozzáállás szükséges a facebook csajozós szövegekhez?

Ha facebookon akarsz csajozni, nem árt észben tartani, hogy a facebook az nem közvetlen társkereső oldal. Arra ott van a már nálunk is aktív és működő facebook társkereső funkció, a facebook dating.

Mi az előnye a facebook dating-nek?

A facebook dating óriási előnye a többi klasszikus online társkereső oldallal szemben két tényező: az egyik az az embertömeg, amely semmilyen más platformon nincs egyidejűleg jelen, nem csak online, de offline sem. Semely más módon nem lehet annyi embert gyakorlatilag egy kattintással elérni, mint a facebookon.

A másik nagy előnye az oldalba vetett bizalom, ami ráadásul a facebook esetében teljesen megalapozott. A facebook 2005-ös indulása óta bizonyított, dollármilliárdokat költöttek olyan funkciók kifejlesztésére, amik könnyebbé, átláthatóbbá és biztonságosabbá teszik a világ jelenlegi legnagyobb és leghatékonyabb közösségi portálját.

Mi a hátránya a facebook dating-nek?


A facebook a legnagyobb létező online ember-adatbázis. De alapvetően a szociális kapcsolatok platformja és az is marad valószínűleg. Sokan anélkül is használták csajozásra, hogy a dating funkció akár szóba is került volna. A dating is csak segít a csajozásban, hiszen eleve a facebook profilodra épít lényegében.

A másik hátránya az, hogy a legtöbb csajt eddig is elárasztották üzenetekkel facebookon. Így nem feltétlenül fogják igénybe venni a dating funkciót. Akkor sem, ha épp társat keresnek. Ez viszont neked rossz hír, mert ha csak a facebook dating funkcióra építesz, rengeteg potenciális párjelöltről maradhatsz le.

Tudsz-e dating nékül érvényesülni facebook csajozós szövegekkel?

Határozottan igen. Mondok egy példát, amit a reális életből veszek. Tegyük fel, hogy kint sétálsz az utcán. Szingli vagy, de jól érzed magad, nyitott vagy egy kapcsolatra. Nem félsz, tudod, ha adódik egy lehetőség, megragadod. Elmegye melletted egy gyönyörű nő. Pomt a te ízlésednek való. Megfordulsz, utánamész és természetes módon megszólítod, váltotok pár szót és elkéred az elérhetőségét. Bumm, van egy randid egy olyan csajjal, aki ténylegesen tetszik és el tudod képzelni magad mellett.

Ugyanez a facebook csajozás szempontjából

A facebook gyakorlatilag olyan, mint egy virtuális valóság. Épp csak még nem 3D-s. Az emberek mára már annyi időt töltenek rajta, hogy az vetekszik a való világban töltött interakcióikkal. Ott írnak, csevegnek, az számít ismerősüknek, akivel facebookon is ismerősök. Messengeren intézik a személyes ügyeiket, ott beszélgetnek, képeket osztanak meg, üzennek egymásnak. Szóval ott van a mindennapi életünkben.

Ahogy normál esetben a csajozás, ha szingli vagy a mindennapjaid része, úgy facebookon is lehet az. És ha jó a profilod az online olyan, mint amikor az utcán mész és a kisugárzásod magához vonzza a női tekinteteket.

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

Az utcán sincs rád írva, hogy társat keresel

Amikor a valóságban keresel társat, akkor sem vagy felcimkézve, mint az online társkereső oldalakon, hogy hé szingli vagyok – csajozni jöttem.

Ugyanez érvényes facebookon is. Sőt ott talán még inkább.

Vedd alapul a valós példákat, ha facebook csajozós szövegek kellenek

Gondolj csak bele, mi minden kell ahhoz, hogy egy neked tetsző csajt leszólíts az utcán. Na igen, bátorság, magabiztosság, stb… Nyilván online ennyire nem kell berezelni, de ha magasabb szinten játszol, akkor ott is komolyan kell venni. Facebook csajozós szövegek instagram példákért katt ide.

Facebookon is gyakorolni kell

Hogy feloldd a gátlásaidat és merészebb legyél, éppúgy folyamatosan csajokat kell megszólítanod facebookon, mintha csak az utcán tennéd ugyanezt. Ráadásul kell, hogy legyen egyfajta online karizmád, kisugárzásod. Kell, hogy legyen valami, amire azt mondja a csaj, hogy wauu. Értem ezt arra, hogy megnézi a profilodat, miután – vagy ha szerencsés vagy, mielőtt – ráírsz.

Ha megnézed, a pua guruk is használnak egyfajta sablonokat utcai vagy szórakozóhelyi leszólításokra. De nem az a cél, hogy gépként írjunk egy csajnak. Hanem az, hogy kifejlesszük a természetes csajozáshoz szükséges magabiztosságot.

Mik tehát ezek a sablonok?

Facebook csajozós szövegek vannak, mint csillag az égen. Azért nem írok még többet, mert a google keresőbe bepötyködve találsz mindenféle jó és kevésbé jó megoldást arra, hogyan írjál rá egy csajra ha tetszik.

Előszöris, olvasd el a blogomon, milyen szabályokat is kellene követni, hogy jól menjen a csajozás messengeren. Nem mindegy ugyanis, hogyan és milyen időzítéssel írsz neki. Ahogy írtam, chaten némileg mások a szabályok, ezért kiemelkedően fontos nem csak az, hogy mikor írsz, de az is hogy a későbbiekben milyen gyakori és milyen hangvételűek lesznek az üzenetváltások.

Másodszor, nézd meg, hogy írj rá egy csajra facebookon. Itt konkrét tanácsokat, iránymutatót olvashatsz róla, hogyan kellene felépíteni az első levelet. Aztán, ha ezzel megvagy, nézd meg példákon keresztül, miért és hogyan működik a facebook csajozás.

Konkrét példák facebook csajozós szövegekre

A legfontosabb a végére maradt, amit miatt valószínűleg eddig eljutottál a cikkben. Azonban, hogy ezt pont a végére hagytam, annak oka az, hogy valós tapasztalatokon alapul, hogy mire is van szükséged a facebook csajozáshoz. Azt pedig, hogy elkezdj nőknek írkálni, egy csomó minden kellene, hogy megelőzze.

Előszöris a profilodat kellene rendbetenni. A vonzó férfi adatlapok című bejegyzésemben részletesebben kifejtem, miért előnyös és rendkívül hatékony, ha rendben van a profilod és kimondottan csajozásra van kihegyezve. Hiszed vagy sem, nagyon sok múlik azon, milyen a facebook profilod. Gyakorlatilag a bizalomépítés nagy részét képes helyetted elvégezni, még mielőtt akár csak egy szót bepötyögnél a kiszemelt csaj chatsávjára.

Minták és magyarázatok csajozós szövegekre

A mit írjak egy csajnak, ha tetszik című bejegyzésben konkrét példákon keresztül magyarázom el neked, hogyan, milyen logika mentén kellene megejteni az első üzenetet. Ezt viszont nem szabad egy az egyben venni, mert ez csak iránymutató. Minden csajnak egyedi módon kell írni. A lényeg, hogy vigyél bele kreativitást és humort. Akkor nem foghatsz mellé.

A másik fontos dolog, hogy ne add fel a kudarcok miatt. Senkinek sem megy mindjárt az elején. Nem kell véresen komolyan venni, ha visszautasítást kapsz, vagy nem reagálnak az üzeneteidre. Alfaférfi módjára kell viselkedned. Mindegy, hogy offline csajozol vagy épp online. Férfi nem a módszerektől leszel, hanem a hozzáállásodtól.