Globálisan napi két és fél órát töltünk naponta a facebookon egy 2019-es felmérés alapján, ami ráadásul azóta jócskán növekedett. Ez a két és fél óra sem egyszerre tellik el a facebookon. De nem ám. Átlagosan mintegy 15-ször vesszük elő a telefont – és nyitjuk meg a facebook appot, amiben a reggeli, ebédszüneti és lefekvés előtti időszak is beletartozik. Magyarul, az életünk egy jelentős hányadát töltjük egy olyan internetes oldalon (applikáción), amely az emberi kapcsolatokra épül. Nos, hogy jön ide a facebook csajozás?

Facebook csajozás

Vajon véletlen-e hogy ebben az elhidegülő világban éppen a társaságot keressük?

Ha még ez eddig nem esett volna le, hát nem véletlen, miért indított a facebook saját randiapplikációt. Egy átlagember valós, fizikai kontaktuson alapuló ismerkedési esélyei is eltörpülnek azok mellett, amit az interneten elérhet – idő/befektetett energia arányában társkeresés céljából. Az internetes társkereső oldalak pedig messze elmaradnak attól a felhozataltól, amit a facebook az elmúlt tizen X évben felépített szociális háló néven.

Facebook csajozás – miért olyan jó?

A facebook nem titkolt célja, hogy lesöpörje a konkurenciát és a világ első számú társkereső oldala legyen. Ami persze nem egy rossz dolog a mi szempontunkból legalábbis. Hol találsz annyi potenciális párjelöltet, mint a facebookon? Hol tudsz elérni annyi nőt, mint a facebookon? Hol tudsz annyi adatot, információt letapogatni a nőkről, mint a facebookon. Akár egy dinamikus adatbázis potenciális társjelöltekből. Már csak a kézikönyvre lenne szükség, ami megtanít, hogyan szemezgess az étlapból és léphess akcióba, hogy megtaláld a nőt, akit szeretnél.

A klasszikus értelemben vett ismerkedést nem helyettesíti a facebook, ahogyan semelyk más randiapplikáció vagy társkereső oldal sem. Viszont a kezdeti fázist, a kapcsolatfelvételt egyértelműen és szemmel láthatóan forradalmasítja.

Hányszor fordult már elő veled, hogy ismerősöd eldicsekedett vele, a facebookon ismerkedett meg valakivel? De ha nem is így történt, hol szoktak a leggyakrabban chatelni az ismerkedők, szerelmes párok? Ugye? A facebook messengeren. Szinte mindenki ezt használja. Ha valakit megismersz az utcán, lassan már előbb jelölöd be ismerősnek facebookon, mint elkéred a telefonszámát. És ezt teljesen természetesnek veszik ma már.

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

Milyen is a facebook csajozás a gyakorlatban?

A facebook ráadásul egyfajta kapu is, hiszen általában aki engedi, hogy megnézd a privát fotóit, bejegyzéseit, az valamilyen szinten nyilván beenged a személyes terébe. Vagyis megbízik benned legalább olyan szinten, hogy lásson egy szeletkét az életedből.

A facebook gyakorlatilag olyan, mint egyfajta online lenyomata a valós életünknek. Valakinek jobban, van akinek kevésbé kiszínezve. A társkereső oldalakkal ellentétben itt nem indulsz tiszta lappal, vagyis a többség kevésbé szinezi a múltját. Ennek az a hozománya, hogy kevésbé találnak rólunk irreális vagy elferdített információkat. Nem beszélve arról, hogy az ismerőseid által „letapogatható” leszel. Vagyis könyebb kideríteni, hogy hazudsz-e magadról.

Érdemes-e foglalkozni a facebookkal társkeresés szempontjából?

Abszolút igen. A társkereső applikáció talán még most nem annyira gyakran használt módja idehaza a csajozásnak. De maga a facebook önmagában ezen funkciója nélkül is kiváló ismerkedésre, illetve önmagunk prezentálására. A megjelenésed felturbózása facebook profilodon önmagában meghatványozza az esélyeid. Ha érdekelnek a csajozási tippek facebookon, már most elkezdheted az ismerkedést.

Szerintünk a facebook a legjobb társkereső oldal és jelenleg az egyik legjobb esélyed, hogy párt találj magadnak a világ bármely szegletéből.