Van egy csaj facebookon, aki tetszik neked, de nem tudod, hogyan írj rá? Összeszedtünk neked pár tanácsot, amivel magabiztosan és félelem nélkül írhatsz akár ismeretlen csajoknak is facebookon. Íme a Hogy írjak rá egy csajra facebookon checklisted.

A facebookon való ismerkedésnek megvannak a módszerei, nem véletlen, hogy a facebook a társkeresés jövője.

De… Még mielőtt ráírnál bármely csajra facebookon – menj végig ezen a checklisten, hogy biztos legyél benne, nem a profilod miatt ignorál a csaj facebookon. Ugyanis a tények azt mutatják, hogy egy idegen csaj minimum három dolgot fog megvizsgálni a facebook profilodon, mielőtt válaszol neked messengeren: profilfotó, fotók rólad, atadok rólad.

Ha viszont biztosra akarsz menni, tedd nőmágnessé facebook profilodathasználd a csajozási tippeket facebookon és még azelőtt vonzódni fog hozzád a csaj, hogy egy szót is írnál magadról.

Checklist még mielőtt írnál neki:

  1. Tegyél róla, hogy a profilfotód a lehető legjobb legyen
  2. A többi fotó is legyen rendben, lássa rólad, hogy vonzó életet élsz
  3. Úgy add meg az adataidat, hogy tudja kivel van dolga

Ez a három első kapu, amit tutira lecsekkolnak. Ha itt elbuksz, az olyan hiányosság, amit a legjobb csajozós szöveg sem fog áthidalni. Ezért tegyél róla, hogy a facebook profilod a facebook csajozásra legyen kiélezve. Alkalmazd a vonzó férfi adatlapok készítése c. cikkünkben leírt irányelveket, hogy meghatványozd az eredményeket.

Node akkor, hogy írjak rá egy csajra facebookon?

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

Az írásnak nem csak technikai, de érzelmi alapja is van. Teljesen máshogy ír egy magabiztos férfi, mint egy olyan, aki nem igazán tudja mit akar.

Ezért az első lépés a legfontosabb:

1. Ne görcsölj rá a válaszra

Ne úgy állj hozzá, hogy ezen múlik az életed. A csaj úgy fogja venni valószínűleg, hogy csak egy sima beszélgetésnek indul férfi és nő között. Neked is pontosan így kell hozzáállnod.

Úgy írjál neki, mint akinek csak simán megtetszett egy csaj és lesz, ami lesz alapon ráírt egy csajra facebookon. Ne úgy írj, hogy rögtön randira akard hívni. És főleg ne úgy, mintha ez lenne az egyetlen lehetőséged becsajozni.

2. Vedd lazára a témát

Legyél olyan, mint aki simán akar és mer ismerkedni messengeren. Az írásodból pedig a következőknek kellene átmennie:

  • humoros vagy
  • van életcélod
  • van magánéleted
  • vannak hobbijaid
  • nem függsz a csaj válaszától

3. Szólítsd meg egyedi módon

Ne feledd, hogy egy emberhez írsz, aki él, mozog, lélegzik. Ha az első üzit küldöd a csajnak facebook messengeren, köszönj neki és szólítsd keresztnevén.

Írd le neki, mi tetszett meg neked a profilján és, hogy miért írsz neki. Legjobb, ha valami egyedibb dolgot agadsz ki és nem valami általánosat, hogy jajj de szép a szemed. Ilyet bárki írhat neki és ha szép a csaj, akkor hidd el kap is tömegével ilyen üzeneteket. Ne tartozz a birkák közé!

4. Kérdéssel zárd le az első üzenetet

Az első levél, amivel nyitsz messengeren zárd le kérdéssel. Mert akkor valószínűbb lesz, hogy válaszolni fog neked. Ha csak szimplán írsz neki, hogy milyen jók a fotói, nem sarkallod feltétlen válaszra és nem éred el, hogy chatalni kezdjetek.

Olyan mondattal is zárhatsz, ami gondolkodóba ejti, esetleg zavarba hozza és válaszadásra sarkallja.

5. Tudd, hogy mikor írsz a csajnak facebookon

Ne figyeld folyton, hogy mikor fog neked válaszolni. Egyszerűen fogalmazva éld az életed, tedd a dolgod és engedd el a gondolatot, hogy valyon válaszolni fog-e. Ne lógj a messengeren azt lesve, mikor kapsz értesítést a válaszról. Nézd meg este és reggel, vagy amikor szoktad.

Ha nemrég írt, az első pár üzinél ne válaszolj azonnal. Ebből lássa, hogy nem vagy rákattanva a válaszadásra.

Köszönj el te hamarább, amikor teheted. Ne várd meg, hogy ő köszönjön el tőled, mert akkor kiengeded a kezedből az irányítás előnyét. Férfiként neked kell irányítanod. Ez igaz nem csak az ismerkedési szakaszra, de a randikra és később magára a kapcsolatra is.

6. Arasd le a babérokat

Ha megvan a kellő sistergés kettőtök közt, elhívhatod randizni. Mindenkinél változó mennyi időnek kell ehhez eltellnie. Túl soká nem feltétlenül kell várni. Az igazság az, hogy meglepő módon minél hamarább – akár pár üzenetváltás után elhívod, annál valószínűbb, hogy el fog menni veled randira.

A részletekben rejlik a siker!

Legyél türelmes és tegyél meg mindent a siker érdekében. Tanulmányozd mi az online ismerkedés első levél titka.

Az ismerkedés instagramon is nagyszerű lehetőség, nem csak facebookon. Sőt, kifejezetten érdemes használni egyik platformot a másik erősítésére.