A legtöbb férfiban felmerül a kérdés, legyen-e az  első randin csók. De nem csak ezen szoktunk agyalni, hanem azon is, hogy mikor és hogyan csókoljam meg a lányt. Milyen hosszú legyen az a csók, hol értintsem meg közben, mire ügyeljek, stb… Szóval képesek vagyunk rettentően túlgondolni ezt a viszonlyag egyszerűnek és természetesnek tűnő lépést a kiszemeltünk irányában.

Mit jelképez a csók, miért jó ha minél előbb megléped?

A csók egyfajta menedék a pároknak, az összetartozás fizikai jelzése és legfőképp az, hogy beengeditek a másikat az intim szférátokba. Első randin csók azt jelenti, hogy a másik bizalmat szavazott neked, esélyt kaptál egy következő randira és egy lehetséges közös jövőre nyílik lehetőség. Szóval érdemes ezt annak a függvényében komolyan venni, hogy mi is a szándékod a nővel, akit épp randira hívsz el, illetve készülsz lesmárolni.


Első randin csókot ejteni….

Márpedig ha már első randi, akkor fel kell rá készülni, hogy sor kerülhet a csókra. Ebben az esetben azoknak, akik nehezebben ismerkednek, félénkebbek vagy kevesebb tapasztalatuk van nőkkel, jobb ha felkészítik magukat.
Ez azért lesz jó, mert leveszi a stresszt a vállukról és így felszabadultabban, gördülékenyebben fog lezaljalni az első randi. Ha pedig így lesz, a helyzet magát adja és nem lesz kérdés, hogy megcsókold-e. Ahogy az sem, hogy mikor és hogyan. Ehhez adunk itt fogódzkodót.

Ha elmulasztod az első randin

A legideálisabb eset, ha az első randin csók esik. A gond akkor van, ha erre adottak a körülmények, de elbénázod. Ekkor a csaj érezheti azt, hogy nem igazán tudod mit akarsz, nem vagy magabiztos és határozott. Ezt csak többnyire abban az esetben nézi el neked, ha nagyon odavan érted.

Érdemes figyelni a jeleket beszélgetés közben. Azt, hogy bejösz neki és nyitott rá, hogy megcsókold őt jelezni fogja a közeledésével, testbeszédével. Azzal, hogy flörtöl veled. Az egyik legnyilvánvalóbb jel, ha közel ültök egymáshoz és az ajkadat nézi. Ekkor gyakorlatilag arra vár, hogy megcsókold őt. 

Ha túl sokat vársz a csókkal

Ha olyan helyzetben vagy, hogy megvan kettőtök közt a szikra és eljött az ideje a csóknak, akkor már ne várj. Itt már nincs mit elbénázni, egyszerűen meg kell csókolni a csajt. Legjobb, ha lazán magadhoz húzod és a kezeddel megérinted az arcát, mintegy odairányítod magadhoz az ajkát és megcsókolod.

Hogyan csókoljam meg a lányt első randin?

Első csóknál nem kell, hogy nagyon nyálas nyelves csókkal indíts, amúgy is ki kell tapasztalni, hogy neki mi a jó és komfortos. Csókolni is lehet millió féle képpen. Ha egyből ledugod a torkán a nyelved, az nem biztos, hogy kellemes inkább picit tolakodó lesz neki. Szóval annak függvényében játssz a nyelveddel, amennyire érzed, hogy komfortos vagy benne és engedi neked.

Milyen hosszú legyen az első csók?

Jogos a kérdés, mennyire nyúljon hosszúra az első randin a csók, illetve mikor kell abbahagyni. Véleményem szerint az első randin nem szabad mindent odaadni és maximálisan belemerülni az első csókba. Tudom, sokszor nehéz, de ha hosszabb távra tervezel a kiszemelteddel, akkor érdemes türtőztetni magad. 

Eleve az első randit sem érdemes túl hosszúra nyújtani, ahogy azt itt meg is írtuk. Ha a megszabott időhatár közepe – vége felé esik meg a csók, akkor utána már érdemes rákészülni arra, hogy elbúcsúzzunk a csajtól és amikor erre sor kerül, akkor lehet megejteni még egy búcsúcsókot. Itt ezzel jelzed gyakorlatilag, hogy várod a következő alkalmat és ízelítőt adsz neki abból, miből fog még többet kapni.


Ha nem jól időzíted

Remélhetőleg ilyenre nem kerül sor, de előfordulhat, hogy nem akkorra időzíted a csókot, amikorra kellene. Ha még a nő nem áll rá készen (vagy nem tudod vele megfelelően meglepni) akkor rosszul is elsülhet a dolog és akár vége is lehet ezzel a randinak. Innen pedig már nehezen lesz visszaút.

Ne minden esetben erőltesd

Ha nem tudod biztosan, hogy kész-e a csókra, akkor ne erőltesd. Inkább folytassátok lazán az beszélgetést. Nem kell mindenáron az első randin csók. Van, hogy a másodikon vagy a harmadikon fog megesni.

Az is lehet, hogy kiderül, egyáltalán nem működik kettőtök közt a kémia és ebben az esetben egyáltalán nem baj, ha nem zárul csókkal az első (vagy akár második, harmadik) randi.

Az első randi amúgyis arról kellene, hogy szóljon, hogy kiderüljön, mennyire vagytok kompatibilisek. Rengeteg férfi van, aki hajlamos rózsaszín ködbe burkolózni és nem veszi észre az apró jeleket, hogy nem lesz ez jó hosszútávon. Én nem feltétlen vagyok a túlzott óvatosság híve, de azt látom, hogy vannak dolgok, amik ha az értékrendeden kívül esnek azt nem érdemes figyelmen kívül hagyni.

Fel kell tenni a kérdést, hogy minden áron akarsz nőt, vagy társat szeretnél, akivel ha olykor vannak nehézségek és nézeteltérések, a közös hozott alap mégis összekovácsol, összetart benneteket, mint a habarcs a téglát.