Skip to content
Első randi online meghívás

Első randi online ismerkedés után

Az első randi kulcsfontosságú. Jogosan merülhet fel a kérdés, mikor jön el az a mágikus pillanat, amikor az online ismerkedést fizikai randira válthassuk?

Nagyrészt ezen fog múlni, hogy az online ismerkedésbe fektetett munka kielégítő és eredményes volt-e.

Ha profin csináltad az online ismerkedést, akkor az első randin izzani fog a levegő. Ennek feltétele ugyanis pont az, hogy előmelegítsük a terepet és eleve olyan nővel lépjünk fizikai kontaktusba, akivel megvan az összhang minden téren.

Hol van az a pont, amikor elhívhatom randira?

Most mondhatnám azt, hogy amikor érzed, hogy eljött a pillanat. Bizonyos esetekben ez működik is. De ha gyakorlatlan vagy az online ismerkedésben, akkor nem biztos, hogy a hatodik érzékedre kell hagyatkozni.

A két leggyakoribb hiba első randi elhívásra

Két hibát szokás véteni, amikor arra kerül sor, hogy az online ismerkedést végre szemtől szembeni találkára váltsuk.

Túl soká vársz a meghívással

Az egyik az, hogy túl soká várunk a meghívással, így gyakorlatilag online barátzónába esünk. Egyik csaj sem fog komolyan venni, ha még mindig csak kérdezgetünk, tapogatózunk. A tettek mezejére kell lépni minél előbb. Ez a minél előbb viszont nem azt jelenti, hogy fejetlenül.

Túl hamar hívod el a csajt

A másik hiba az, ha valaki hűbelebalázs módjára hív meg csajokat randizni. Nincs meg a közös nevező, a flow kettőtök közt. A csaj nem érzi biztonságban magát és nincs úgymond lefegyverezve. Egyenlőre több a kétely a fejében a személyeddel kapcsolatban, mint a vágy, hogy meg akarjon ismerni téged.

Viszonylag gyorsan el lehet jutni oda, hogy ezeket a gátakat lebontsuk a nő fejében, méghozzá frappánsan és nem tolakodóan. Bármennyire is hihetetlen ez, nem sokban különbözik a marketingtől. El kell tudnod adni a randi lehetőségét a csajnak.

Legyen vonzó számára az első randi lehetősége

Ehhez az kell, hogy a személyed iránt felkeltsd az érdeklődést és egy olyan lehetséges társ képét ültesd el a fejében, aki már megér egy randit. Ehhez persze nem árt, ha valóban olyan is vagy, aki megér egy misét. Én abban hiszek, hogy amit online eladsz, azt a valóságnak is tükröznie kell.

Az ideális első randi elhívás tehát valamikor arra a pontra tehető, amikor már szinte rápuahtolózik a csaj, hogy meg mered vagy meg tudod-e hívni.

Fontos megemlíteni, hogy itt már olyan csajjal írunk, akinek lecsekkoltuk a profilját és beleillik abba a nőideálba, akit el tudunk magunk mellett képzelni. Megtörtént a megszólítás és nem csak egyszavas válaszokat vagy kétnaponta egy langyi üzenetet kapunk. Tehát megy a beszélgetés fürgén, mint a karikacsapás. Az alapokat itt találod

Addig üsd a vasat, míg meleg

Ami azt illeti, 2-3 napnál tovább nem kellene elhúzódnia egy megkezdett csevegésnek, mire megtörténik a randielhívás. Ennyi idő után ugynis már egyre csak hűl a légkör. Ahogy mondani szokás, addig kell ütni a vasat, amíg forró.

Az igazat megvallva egy rutinosabb online csajozó max egy nap alatt, de akár pár üzenetváltás után is lazán meg tud hívni egy csajt első randira.

Ez nem csak azért van, mert vérprofi, hanem azért mert eleve az az attitűdje, hogy nem kell egy csajra támaszkodnia, hiszen gyakorlatilag bármennyit meghívhat és abból x számú el is fog menni. Szóval a kulcs a nó para hozzáállás.

Hová-hová?

Felmerülhet még a kérdés az első randi kapcsán, hogy mégis hova hívjam, ha már első randi? Mindenképp olyan helyet keress, ahol kettesben tudtok leülni egymással beszélgetni, ideális esetben egymás mellé. Ne legyen túl hangos, diszkós hely, inkább kávézó vagy ha az idő engedi, sétálós randi esetleg egybekötve valamilyen finomság elfogyasztásával.

Hogy miért? Mert a fizikai randi a további, szorosabb ismerkedést erősíti. Ehhez pedig az kell, hogy fesztelenül és zavartalanul menjen le az első kommunikáció kettőtök közt. Online ismerkedés utáni randi ugyanis kétféle képpen sülhet el. Vagy oltári csalódás, vagy hatványozott vágy a további ismerkedésre. Ha az előbbi üt be, annak bizony az az oka, hogy kamuztál és/vagy nem tiszták a nővel kapcsolatos céljaid/szándékod. Utóbbi eset éppen ennek az ellenkezője.

Tehát ügyelj rá, hogy meg legyen alapozva a randi és úgy menjetek mindketten, akik már alig várják, hogy megismerhessék egymást. Ez az első randi sikerének a záloga online ismerkedés után.

Legyél résen ha visszamondják az első randit

Előfordulhat, hogy valami közbejön a másiknak, ilyenkor azért nem kell pánikba esni és rágörcsölni, mert azzal saját magadat gáncsolod el. Ha görcsösen kezdesz el neki irkálni, hogy na mikor lesz már jó, akkor átpattansz barázónába és onnan már online nincs menekvés.

Szóval, lehet hogy tényleg le akart pattintani, de az esetek nagy százalékában azért számold bele a pakliba, hogy online ez könnyebben megeshet mint offline. Ezt ugyanis nem feltétlenül érzik „kötelezőnek”, hiszen nem face to face történt a meghívás.

Természtesen erre is van megoldás, amiről ebben a könyvben írtam. Itt egész onnantól kezdjük az egészet, hogyan alakítsd át a profilod, hogy felkeltsd a nő figyelmét, egészen a kapcsolatfelvételen át a kommunokációig és a randielhívásig. Ez az a könyv, amiben minden le van írva, hogyan érj el sikereket online profiloddal.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.