Készítettem neked egy első randi ötletek listát, amelyből bármikor szemezgethetsz, ha épp randi van kilátásban. Az ötletek iránymutatóként szolgálnak, nem kőbe vésett szabályok.

Hová vidd a kiszemelted?

Örök dilemma, hogy az unalmas (nak tűnő) kávézós, mozizós randi helyett végre valami mást próbálj ki és lehet, hogy ezzel a csajnak is jobban fogsz imponálni.

Hogy félreértés ne essen, nem azt fogja díjazni a csaj, hogy überspeciális randit fundáltál ki neki. Sokkal inkább az igyekezetet, hogy feldobtad az első találkozót és azt, hogy alkalomadtán mennyire voltál eredeti a randi lebonyolítása tekintetében.

Ahogy az első randi tippek című bejegyzésben is megírtuk, az első alkalom egyben az első szűrő is. Ezért fontos, hogy fesztelenül és zavartalanul tudjatok beszélgetni kb. egy órán keresztül. Ezt figyelembe véve érdemes megtervezni magát a randit.

Első randi helyszín feldobása

Elegendő egy egyszerű apróság, amin változtatsz és máris a monoton ülő beszélgetés helyett egy mozgalmasabb, de mégis kellemes randi lesz. Ilyen példákat próbálok neked bemutatni. A többi a kreativitáson múlik, a lényeg, ha betartod ezeket a nézőpontokat, biztos lehetsz benne, hogy jó irányból közelíted meg a randihelyszín témáját.

A 7 legklasszabb az első randi ötletek közül

1. Fagyizás sétával egybekötve

Kávézó helyett menjetek fagyira, sétáljatok egy parkban és üljetek le beszélgetni egy padra. Ha olyan helyen vagytok, fel lehet ülni egy lovaskocsira, ott biztosan nyugodtan tudtok beszélgetni és mozgásban lesztek. Fagyi helyett bármilyen édes finomság, amit magatokkal tudtok vinni nyerő lehet, akár vattacukor, törökméz, bármi ami épp az évszaknak, vagy helyzetnek megfelelő.

2. Laza mozgás, sportolás

Tandem bicikli nem jó ötlet, mert egymás mögött ülnétek. Egyes helyeken viszont lehet olyan három vagy négykerekűt bérelni, amit hajtani kell de egymás mellett ültök.

Csónakázást azért nem javaslok, mert első randin tudat alatt jó ha tiszteletben tartod a „menekülési lehetőséget” a csaj számára. Vízen még akkor is csak ketten vagytok, ha körülöttetek mások is csónakáznak vagy vizibicikliznek.

Sportból csak olyat, ami könnyed és tudtok beszélgetni, egymásra figyelni. Ez csak olyan laza sporttevékenység végzése közben lehetséges, mint a pingpong, vagy minigolf. Kültéri társasjáték szintén szórakoztató lehet.

3. Menjetek közösen állatkertbe

Ez lehet picivel hosszabb program is, mint egy óra. Viszont, ha kellően lerövidítitek és letisztázzátok, hogy elsősorban randi céllal mentek oda, nem három órás túrára, akkor tökéletes időtöltés lehet. Fontos, hogy együtt gyertek ki a végén az állatkertből. Így egyikőtök sem fogja azt érezni, hogy a másik nélkülünk szeretne folytatni a programot. Dínópark szintén jó lehet, vagy akár bármilyen tanyasi vadaspark.

4. Piknik a parkban

Piknik kiváló és örökzöld az első randi ötletek közül. Azonban ne feledd, hogy olyan helyre vidd, ahol nem csak kettesben vagytok, hogy biztonságban érezhesse magát. Semmiképp se vidd egy távoli rétre vagy erdőbe, ahol a kutya se jár. Viszont kiváló lehet, egy tópart, amit emberek látogatnak vagy egy park.

Alkoholt nem ajánlok fogyasztani piknik alatt. Első randin legalábbis biztosan nem. Beszéljétek meg, milyen elemózsiát visztek magatokkal, ami mindkettőtöknek megfelel. Fontos, hogy olyasmi legyen, amit mindketten szerettek, ez máris segít feltérképezni, mi is az, ami közös a gasztronómia terén kettőtökben.

5. Őszi séta termosszal

Ősszel, egy kastély parkjában egy termosz teával vagy kávéval kiváló időtöltés lehet első randi alkalmából. A séta eleve felszabadít, a tea/kávé pedig melenget. Nincs is jobb egy meghitt első randira.

6. Kilátó/torony napközben

Meglátogathattok közösen olyan nevezetességet, ami magas helyen fekszik. Akár csillagvizsgáló is jó lehet. A lényeg, hogy legyen lehetőség kicsit elvonulni a tömegtől és valamilyen frissítővel is szolgálnak. Ha esetleg ez hiányzik, akkor jó ha előre bebiztosítod. Vigyél magaddal legalább két flakon vizet, és valami rágcsálnivalót bárhová is készültök, sohasem lehet tudni. Vészhelyzet esetén értékelni fogja, hogy felkészült voltál. Azért nem kell dobozolt csirke-rizzsel készülni természtesen.

7. Gasztro-fesztivál

Ha olyan alkalom van, elmehettek valamilyen street food vagy egyéb gasztro eseményre, vegyetek valamit magatoknak, majd sétáljatok, beszélgessetek egyet. Esztek egy jót mindketten, amit máskor és olyan formában nem feltétlenül tudnátok. Emellett lehet keresni egy nyugis helyet, ahol tudtok beszélgetni.

Mozi/diszkó/pláza felejtős!

Ne vidd olyan helyre, ahol nem tudtok beszélgetni. A pláza vásárlásra való, a mozi akkor jó, ha már alakul a kapcsolat, a diszkó meg szórakozásra – ismerkedésre. Diszkóban meg lehet ejteni egy randielhívást. De ne az legyen a randihelyszín.

Ha komolyan gondolod a párkeresést, akkor ezek az első randi ötletek közt biztosan találsz olyat, ami a helyzetnek megfelel.

Kövess facebookon és instagramon is hasonló ötletekért, tippekért!