7 szabály, ami mesterré tesz a facebook csajozásban!

Ettől lesznek hatásos csajozós szövegek facebookra! Instant megoldások helyett csokorba szedtem neked azokat a kulcs pontokat, amikkel magad fogod tudni személyre szabni a csajozós szövegedet facebookra. Ezzel pedig a legjobb hatást tudod majd elérni.

Miért nem működnek az instant csajozós szövegek facebookra?

Ahogy két egyforma csaj sincs, úgy nincs két egyforma megszólítás. Ehelyett létezik az adott helyzetben/pillanatban működő hullámhossz, amire vagy mindketten (te és a csaj is) ráhangolódtok, vagy ellenkező esetben lehet, hogy az elején működik, de hosszútávon eredménytelen lesz a kommunikáció!

Ha ismersz bizonyos alapszabályokat, amik szerint a csajok lereagálnak egy-egy megszólítást, akkor felkészült leszel, és meg tudod kerülni a lepattintást. Sőt, képes leszel érdeklődést kiváltani és elérni, hogy a csaj időt szánjon rád.

Nézzük is akkor azt a négy alapszabályt, amit ha betartasz, nem lesz gond a csajozás facebookon.

A mágikus formula, amivel akár 3 lépésből képes leszel randit leegyezni!

1. szabály: Ne akarj azonnal bevágódni a csajnál!

A legtöbb amatőr itt rontja el. Azt hiszik, egyetlen nyitószövegen múlik, hogy a csaj szóba áll-e velük. Ez egyáltalán nem így van! Olyannyira nem, hogy a szöges ellentétje az igaz. A csajok szeretik, ha egy férfi kiáll magáért és a céljaiért. Ebben az esetben ez azt jelenti, hogy hajlandó törtetni a kiszemelt nőért.

Szóval, ne egy ütős szövegre koncentrálj! Elsőre azt kell kitalálnod, hogyan szólítsd meg úgy, hogy válaszoljon és érdeklődjön irántad. Ugye, hogy mennyire más megközelítés? Ebből pedig egyenesen következik a második szabály:

2. szabály: Közvetíts értéket a csaj felé

És itt nem arra célzok, hogy utalj neki pénzt. 😀 Arra, hogy szavakkal kötvetíts olyan érzelmeket, amik azt sugallják neki, hogy te megláttál benne valami értékeset, és te magad is értékes lehetsz az ő számára.

Ezt máris kezdheted azzal, hogy a keresztnevén szólítod, nem úgy mint a legtöbb alpári gyökér. Ha erőt veszel magadon, és kitapogatod azt az egy pontot, amin kapcsolódhattok egymáshoz, máris nyert ügyed van.

3. szabály: Ne félj a megszólítástól!

Ne riadj vissza attól, hogy direktben megszólíts egy csajt facebookon! Tegyél meg pár lépést előtte, amivel felhívod magadra a figyelmet, de ne azon törd magad, hogy jajj mit fog szólni, hisz nem is ismer!

Lájkold pár képét, kapcsolódj az esetleges közös ismerőseitek posztjain keresztül a csevegéshez, hozzászólásokhoz. Máris kevéssé leszel ismeretlen, és nagyobb eséllyel kérdez rá, honnan ismered, vagy miért szólítottad meg.

Ha viszont örökké a megfelelő pillanatra fogsz várni, soha nem fogsz cselekedni. Ez pedig egy ördögi kör.

Youtube videó a facebook csajozásról, katt a képre:

Facebook csajozás

4. szabály: Hívd el randira, minél előbb!

Igen ez egy picit ellent mond az első pontnak, azonban a cél akkor is az, hogy megismerjétek egymást. Ez facebookon, meg online térben sosem lesz lehetséges. Facebookon informálódni tudsz arról, hogy érdemes-e egymást fizikailag is megismernetek. De ha megmaradtok, vagy túl sokáig húzzátok a chatelést, online is „barátzónába” kerülsz és akkor lőttek az egésznek.

Neked csaj kell, barátnő kell, vagy tudomis én. Nyilván fizikai kontaktus a cél, nem az, hogy a monitoron bámuljátok egymást és ábrándozzatok.

5. szabály: Kapcsold ki a rágörcsölő üzemmódot!

Mire gondolok itt? Nem csak arra, hogy ne agyalj azon, mik a legütősebb csajozós szövegek facebookra. Arra, hogy egyáltalán ne legyen olyan szagod, mint akinek az élete egy csaj szerelmén múlik. Ha még mindig „szűkölködő” üzemmódban működik az agyad, és azt hiszed az első csaj az egyetlen elszalaszthatatlan lehetőség, aki az utadba kerül, akkor bajban vagy.

Ezt csak úgy tudod kijátszani, ha kellő kitartást, időt és munkát teszel az ismerkedésbe. Ez online éppúgy igaz, mint az utcán vagy egy szórakozóhelyen. Sok nőt kell megszólítanod és folyamatosan. Nem mellesleg le kell küdzened azt a gonosz hangot a fejedben, aki majd arra késztet, hogy pár kudarc után feladd. Mert ilyen is lesz és ha erre nem állsz készen, akkor könnyen kedvedet szegheti.

6. szabály: Ne ítélkezz a csajok válaszain!

Előfordul majd hogy nem kapsz választ, vagy egyhangúan érdektelen lesz, amit visszaüzen neked a csaj. Az is lehet, hogy egyenesen és nyíltan le akar koptatni. Mindegy mely eshetőség áll fenn, mert egyik sem a személyednek szól.

Ezek a csaj automatizmusai, amiket az évek során kifejlesztett. Sokkal inkább annak az avatarnak szólnak, amivel megszólítottad őt. Szóval, ha feladadod, pontosan úgy viselkedsz, mint az a tipikus avatar, akinek a válasz érkezett (vagy épp nem érkezett). A megoldás persze nem az, hogy zaklatni fogod, csak az, hogy a tudtára adod, hogy nem az a figura vagy, akit megszokott.

7. szabály: használj érzelmeket kiváltó szavakat a szövegeidben!

A csajok érzelmi lények. Ezen még a horoszkópjuk sem változtat. A szavaknak pedig ilyen szempontból óriási erejük van, mert érzelmeket közvetítenek. Ha egyhangúan és nyersen fogalmazol, azzal azt üzened, hogy nem vagy képes egy hullámhosszra hangolódni a csajokkal.

Dobd el a nyers logikát, és írd ki, amit érzel bizonyos dolokról, ha szóba kerülnek. Nem kell költőnek lenned, de ne félj használni az oda illő szavakat. Ne gondold, hogy csak a macsó oldalad érdeklik a nőket. Szerinted a költők mennyire nyerők a nők körében? Vagy az énekesek, festők, művészek? Pont azért, mert képesek a nők nyelvén (is) beszélni, De ez nem csak a full tehetséges emberek kiváltsága. Ilyesmiket te is megejthetsz a kommunikációdban. Még akkor is, ha azok csajozós szövegek facebookra! 🙂

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!