Tudtad, hogy a facebook kiváló ismerkedésre? Ezek a csajozási tippek facebookon hatékonyak és működnek. Hónapokon át teszteltem, hogyan lehet elérni, hogy ismeretlen nők elfogadják a jelölésemet és csevegésbe kezdhessünk. Ennek eredményeképpen több száz gyönyörű nő lett az ismerősöm.

Ezeket alkalmazva te is el tudod érni, hogy könnyedén ismerkedj a legnagyobb közösségi portálon és randikat tudjál leegyezni.

Megadom azt a 6 legjobb tippet, ami a facebookos csajozáshoz elengedhetetlen!

  1. A profil a minden
  2. Legyen vonzó a megjelenésed
  3. Az ismerőseid a kezdőtőkéd
  4. Tudjál hivatkozni valamire
  5. Készítsd elő, jelöld be

1. A profil a minden

Facebookon épp olyan fontos a megjelenésed, mint társkeresőn. Ha már régóta fenn vagy a közösségi portálon, sok olyan tartalom, fotómegjelölés, komment lehet, ami nem biztos hogy építené a renomédat.

Végezz nagytakarítást

Azt javaslom, próbáld meg letakarítani az oda nem illő dolgokat. Mindent, ami rossz fényben tüntethet fel téged. Ha vonzó és intelligens nőkkel szeretnél ismerkedni, tudni akarják majd kit engednek be a személyes terükbe.

A facebook az emberek online személyes tere

A facebook ismerkedés több időt és energiát igényel, viszont hatékonyabb, mint a klasszikus társkereső profilos. Hogy miért? Mert sokkal inkább egyfajta intim tere ez a profil tulajdonosának. Így ha egy nő beenged ebbe a terébe, akkor már könnyebb dolgod van. Igazság szerint bármilyen társkereső oldalról facebookra kellene minél előbb átterelni az ismerkedést.

2. Legyen vonzó a megjelenésed

A fotóid árulnak el rólad a legtöbbet. Ugyanaz itt is érvényben van, ami a hagyományos randioldalakon. A profilfotód a belépőd. Ha az tetszik, a csaj utánad fog járni. Ezért fontos, hogy a többi fotód is rendben legyenek, és egy vonzó pasi életét prezentálják.

Infók rólad

Ha jót akarsz magadnak, az információkat is megszűröd. Nem kell mindent megadni magadról, ami van, az viszont legyen vonzó. A zene, amit hallgatsz, az oldalak amiket kedvelsz, ezek mind árulkodnak rólad.

Legyél semleges, ha lehet

A semlegesség azt jelenti, hogy legyél pártfüggetlen bizonyom témákban. Gondolok itt főleg a politikára. Nem mondom, hogy ne legyen véleményed, vagy kedvenc politikai pártod, de ennek nem a facebookon van a helye. El lehet veszteni egy komoly randilehetőséget ilyen apróságok miatt.

3. Az ismerőseid a kezdőtőkéd

Könnyebben tudsz ismerkedni olyan nőkkel, akikkel sok közös ismerősötök van. Ez egyfajta szociális biztosítékot ad nekik, hiszen számon kérhetnek téged az ismerőseidtől. Ebből a szempontból persze nem mindegy milyen viszonyt ápolsz/ápoltál az ismerőseiddel, mennyire jó visszajelzést fognak rólad adni, ha kérdeznek felőled.

Az ismerőseid ismerősei

A második frontvonalban általában még viszonylag könnyű ismerkedni. A jó hír, hogy a facebook algoritmusa eleve ebből a körből fog ismerősöket ajánlani neked. Ez már egy hivatkozási pont is, ha csevegésre kerül sor. Például ha rákérdez, miért jelölted be ismeretlenül. Tudod azt mondani, hogy a facebook ajánlott ismerősnek, és véletlenül jelölted be, vagy ismerősnek hitted. Én ezt is továbbvittem és egyenesen azt válaszoltam, hogy egszerűen megtetszett nekem. Ehhez viszont már kell egyfajta magabiztosság.

4. Tudjál hivatkozni valamire

Ha már itt tartunk, mindig legyen hivatkozási pontod. Tudd, hogy mit miért csinálsz. Akkor nem kell magyarászkodnod. Mondd meg, kin keresztül jutottál el hozzá, miért jelölted be. Nem fogják zokon venni, ha őszinte vagy és a szándékaid komolyak, tiszták. Általában pont akkor megy nehezen a facebook ismerkedés, ha próbálsz „kerülőutakat” találni és kimagyarázni magad. A csajozásban online is a magabiztosság a menő.

5. Készítsd elő/jelöld be

A közös ismerősök posztját is ki tudod használni ismerkedésre. Ha nem tolakodóan kommentálsz a bejegyzések/fotók hozzászólásaihoz, akcióba léphetsz. Ilyen lehetőségeket kihasználva tudsz ismerkedni könnyedén, nyomulás nélkül.

Vigyél mindenkit facera

Hányszor előfordul, hogy valakivel beszélgetésbe fogsz várakozás közben, üzletben, bármilyen helyzetben. Sose feledd el ha hazamész vagy még a helyszínen bejelölni facebookon. Igazából ha ezt jelzed neki szóban is, biztosan nem fogja elutasítani.

Az instagram is barátod

Instagramról viszonylag könnyű átvezetni facebookra a kiszemeltedet. Ott sok a vizuális inger. Nem beszélbe arról, hogy nem kell jelölgetni. Elég ha követed az illetőt, tudsz kommentelni, tudsz akcióba lépni. Ha van visszajelzés, vidd át facebookra minél hamarább. A te kezedben az irányítás minden esetben.

A legjobb út, ha teljes körű nagyatakarítást végzel az online profiljaidon, de legfőképp a facebookon. Ha viszont megtanulod kombinálni és együtt használni az instagrammal a facebookos ismerkedést, akkor leszel igazán sikeres.

Nem mindegy milyen fotókat használsz, kikkel, hol és mikor mutatkozol, mit és mikor mutatsz meg magadból. Egy könyvnyi tudásom van az egész témáról, és természetesen személyes tapasztalatom. Már ezzel is el tudod kezdeni, ha van elég kitartásod és törelmed. Sok sikert hozzá!

Facebook csajozás tippek csoport
Csatlakozz te is a facebook csajozás tippek csoporthoz