A csajozás messengeren nem sokban különbözik a társkereső oldalakon folytatott chateléstől. Lényegében ugyanaz történik, csak a facebook applikációján keresztül.

Mit kell tudni a messenger csajozásról?

A messenger a facebook chatprogramja. Ha ott akarsz megszólítani egy nőt, vagy befűzni őt, nagy valószínűséggel a profilod minősége is be fogja folyásolni a konverzáció végkimenetelét.

Mi a hátránya a hagyományos társkereső oldalaknak a messengerrel szemben?

A facebook szempontjából a csajozás messengeren annyival könnyebb, hogy a társkereső oldalakkal szemben itt lényegében bárkit megszólíthatsz. Amíg a legtöbb online társkereső oldal lényegében a befizetett prémium tagságokból él, addig egy ingyenes profillal silány eredményeket tudsz csak elérni és sokszor a legjobb társjelölteket gyakorlatilag elrejti előled.

A facebookon ezzel szemben végtelenek a lehetőségeid

Facebookon bárkit meg tudsz szólítani, még akkor is ha nem nyilvánosak az adatai. Üzenetet tudsz küldeni, aztán hogy azt ignorálja-e, már egy másik kérdés. Nyilván ezért nem mindegy, milyen a profilod, hiszen ha nem elég vonzó a nő számára, akkor rá sem fog hederíteni az üzenetedre.

Az első üzenet fontos a messengeren?

Igen, abszolút. Ha jó a profilod az már egy jó pont. De egyáltalán nem mindegy, hogyan nyitod meg a beszélgetést. Az sem elhanyagolható, hogy egy olyan lányt szólítasz meg, aki ismerősöd, vagy már váltottatok azelőtt pár szót – vagy egész egyszerűen egy vadidegen nőnek készülsz üzenetet küldeni.

Mindkét esethez picit másképp kell közelíteni. A hideg szituációt is fel lehet picit melegíteni, hogy a csaj ne vegye tolakodásnak, ha ismeretlenben írsz rá. Ebben a csajozási tippek facebookon tud neked segíteni.

Milyen gyakran van értelme írni egy csajjal?

Ezt egyrészt érezni kell, hogy hogyan működik köztetek az a bizonyos online kémia. Akár ismerős a csaj, akár nem, amit javasolni tudok, az az, hogy ne lógj folyton a messengeren. Ha állandóan azt lesed, hogy mikor lép fel, és olvassa már el végre az üzeneted, azzal csak eltaszítod magadtól.

Meg kell érteni, hogy a nők ( és különösen a jó nők ) nagyon is tisztában vannak az értékükkel, és nem fecsérlik az idejüket olyan férfiakra, akik nem elég magabiztosak hozzájuk. Nekik egész egyszerűen az alfa férfira van szükségük.

Nem mellesleg, ha visszaír neked és látja, hogy folyton szinte abban a pillanatban elolvastad az üzenetét (kijelzi a messenger, ezen nem tudsz csalni), azzal szerinted mit fogsz felé közvetíteni? Azt, hogy nem hagyod őt lélegezni már most sem. Mi lesz ebből később? Hát kb. semmi.

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

Napi kétszer nézd meg az üziket…

Ha egy konkrét irányelvet szeretnél kapni arra vonatkozóan, hogy a csajozás messengeren milyen gyakori üzenetváltást foglal magába, akkor a következő a javaslatom:

Ha az elején vagy a chatelésnek, akkor egész egyszerűen tedd félre napközben a messengert. Nézd meg reggel ébredés után és este lefekvés előtt az üzeneteidet. Persze nehéz ezt megállni, ha látod, hogy rádírt – ráadásul az az egy mondat, amit kijelez az app – épp valami kecsegtető. Mégis önfegyelmet kell gyakorolnod. Másképp kiengeded a kezedből az irányítást. Férfiként pedig neked kell irányítanod.

Később, ha látod, hogy van érdeklődés és esetleg ő gyakrabban is rádír ( ami egy jel, hogy érdeklődik ) esetleg beiktathatsz mondjuk egy ebédszünezi választ. Meg is írhatod neki, hogy épp kajálsz, és rápillantottál a chatre.

Ne írjál túl bőven, inkább sejtelmesen messengeren

Nem kell kisregényt írnod, hogy felkeltsd a figyelmét. Hadd lássa, hogy nincs időd állandóan csak vele foglalkozni. Így azt fogja érezni, hogy igenis van életed a nőkön kívül is. Ami persze jó lenne, ha tényleg így is lenne.

Mindig te köszönjél el előbb

Ha csak lehetséges, mindig te zárd rövidre a beszélgetéseket. Ezzel nem azt érezteted vele, hogy nem szeretnéd megismerni, hanem éppenséggel azt, hogy van választásod és nem függsz attól, hogy most összejönne-e vele vagy sem.

Hagyjál kiskaput minden szöveg végére

Végül hagyjál nyitva minden egyes üzenetváltást. Köszönj el tőle, de egyezzetek le egy következő chat-randit. Vagy tegyél fel neki valami kérdést, amire hamarosan szeretnél választ kapni. Bárhogyan is ne hagyd lezárva a beszélgetést, mert könnyen lehet, hogy nem lesz következő alkalom.

Ezeket, ha betartod, sokkal könnyebben és gördülékenyebben fog működni a csajozás messengeren.