Tudtad, hogyha a csajozás facebookon a cél, a nők teljesen més szemmel tekintenek a profilodra? Márpedig, jó ha tisztában vagy vele, hogy amit te vonzónak találsz, az nem feltétlenül az egy nő számára, aki nyitott egy új kapcsolatra.

Vegyük csak például sorra, mi az amire minden valamire való férfi felkapja a (fejét) profilját, és máris nyálcsorgatva kutat a nő fotói után:

Fenék, fenék, fenék

Egy átlag férfinak éppen elég egy átlagon picit felüli testformát belibbenteni a szemei előtt és máris megmozdul valami aaa…szívében – na jó ne vicceljünk! A férfiak genetikailag elsősorban szexuálisan vonzódnak, tehát vizuális alapon döntenek arról mely nőt mennyire tartják vonzónak.

Most őszintén: érdekel bármelykőtöket is, mennyi van a bankszámláján? Honnan jött, milyen családból van, milyen a végzettsége? Persze a nők szeretik vagy legalábbis szeretnék ezt hallani, de ezek akkorsem mérvadóak az elején. Ha később sem, az már természetesen baj. Az viszont teljesen normális, hogy egy formás, gyönyörű nőt akkor is vonzóbbnak fogunk találni, ha nem a legdrágább szerelésben virít.

Ellenben egy túlöltözött csaj kevésbé vonzó alvázzal lehet, hogy elkerüli a figyelmünket. Persze általánosítani nem akarok, és nem is kell ebből végső következtetést levonni.

Mi történik azonban, ha egy nő eldönti, hogy itt az ideje ismerkedni? Mi alapján szelektál, mit fog megnézni a profilodon. Ez a facebook ismerkedés legfontosabb kérdése, és a részedről a legfontosabb tematika, amit kívülről-belülről ismerned kell, ha facebookon akarsz barátnőt szerezni.

Csajozás facebookon egy nő szemével

Tegyük fel, hogy a csaj, nevezzük itt Évának, nyitott egy új kapcsolatra. Ezt ők így nevezik, nem azt mondják, hogy párt keresnek. A nőknél ez is máshogy működik, főleg a jó nőknél. Tehát Éva, mivel beindulnak a hormonjai, elkezd szétnézni az online húspiacon. Társkeresőt a legjobb csajok többnyire csak szórakozás gyanánt használnak. Aki elég kelendő, az másképp ismerkedik. Jól figyelj!

Szóval Éva egyszerűen csak nyitott. De ez nem azt jelenti, hogy máris őrült módjára keres-kutat, hanem elkezd szemezgetni, itt-ott szétnéz az ismerősnek ajánlások közt, 500 év után legörgeti azt a 6000 ismerősnek jelölést, amit még nem ignorált. Picit tágabbra nyílt pupillával figyeli a posztokat, hátha felbukkan a szőke herceg fehér lovon valamely ismerőse vagy ismerősének ismerőse formájában.

Ő ismeri az értékeit, szóval ne gondold, hogy be fog téged jelölni ismerősnek, vagy bármi közvetlen lépést tesz. De lehet, hogy egy laza kommentet nyom, hogy feltűnjél a radarján, vagy likeol egy ilyen közös képet az ismerősével. A lényeg, hogy ezt csak akkor teszi meg, ha lecsekkolt téged és megtalálta az (egyik) lehetséges párjelöltet.

Adja magát a kérdés, mit csekkol le?

Ha igényes, akkor mindent. Ha nem, akkor is igen. Egy ilyen nő tudni akarja, mit tudsz neki nyújtani, ami kiemeli őt az átlagból és az ő adottságainak és egocitijának (nem tudom honnan jött ez a szó) megfelelő magasságokban képes tartani az életét.

Uncsi, átlagos profilfotó? Csajozás facebookon hiba number 1

Online nincs lehetőséged bemutatni a bámulatos humorod, meg egyéb offline erősségeid. Meg egyébként is, ha nagy dumás, önbizalomtúltengéses vagy, akkor mit is keresel a facebookon? Mármint csajozás szempontjából…

A legtöbben viszont ma már nem csak azért keresnek online társat, mert esetleg a valóságban félénkebbek és nem mernek leszólítani egy csajt. Bár ez sem ritka sajnos. Hanem azért, mert óriási benne a potenciál. Szinte mindeki fenn van, és offline esélyed sincs akkora tömegű csajt lecsekkolni, mint a világhálón szinte egy kattintásra ( ha tudod, hogyan kell csinálni).

Szóval Évánk csipeget a szinte végtelennek tűnő lehetőségek közt és alig hiszi el, hogy 100-ból 95 férfinak még a világvégén sem adna esélyt. Nem feltétlenül a küllemük miatt, hanem mert olyan képet közvetítenek magukról a facebook profilukon keresztül.

Szerinted mekkora esélyed van rá, hogy egyáltalán rákattint a profilfotódra, ha az egy átlagos, unott srácot tükröz? Ez az oka annak, hogy oda kell tenned magad, amikor a profilodra lőnek rólad fotót!

Csatlakozz prémium klubunkhoz és tanulj profiktól az online/offline hódításról és alfa férfi életstílusról!

Ez csak az első lépcső a facebook ismerkedésben!

Amint rákattint a fotódra, máris érik az ingerek – vagy nem érik. És ha nem érik, elvesztetted az esélyt! Hogy mik ezek az ingerek? Hát szinte minden, ami a profilodon szembe jön vele, hidd el!

Máris ott a borítókép. Van vagy nincs? Mi vagy ki van rajta? Mit ábrázol? Mit sugall?

Milyen infókat talál rólad? Hol végeztél sulit – ha végeztél? Mennyi ismerősöd van? Kik alkotják az ismerőseid zömét?

Éva keresi a jeleket, hogy egy belevaló pasival van-e dolga!

És érted, jogosan. Meg van rá az esélye, hogy egy magabiztosabb, esetleg ténylegesen tehetősebb, de legalább törtető és ambíciózus férfi rabolja el a szívét, nem annak fog esélyt adni, akinek a hétvégéi kocsmázással, meg számítógépes játékokkal telik.

Szóval ideje átgondolni, milyen elvárásaid vannak a nők terén, és mit tartasz reálisnak, hogy el tudod érni belátható időn belül. Hogy milyen eredményeket tud hozni a facebook ismerkedés, az azon fog múlni, mennyire tudod ellenálhatatlanná tenni a profilod, és ezt hogyan tudod úgy az előnyödre fordítani, hogy azt már a kommunikáció ne szabotálja el neked.

Alábecsülöd – Csajozás facebookon hiba number 2

Nem viccelek, én is eleinte meredeken alámentem annak a szintnek, amit valójában hoznia kell a facebook profilomnak. Hogy, mit hozott a javított verzió? 800 top női ismerőst. Olyanokat, akik szó nélkül visszajelöltek, és sokukkal aztán chatelni is kezdtem. Ez volt az online ismerkedésben az első nagy felismerés és legnagyobb tanulság, hogy milyen dimenzióugrást lehet elérni azzal, ha teljesen máshová tesszük a fókuszt és elkezdünk teljes egészében a csaj szemszögéből szemlélődni!