Olykor bizony felmerül a kérdés, nekem miért is nem megy a barátnő szerzés? A gond az, hogy minél inkább rágörcsölsz a témára, annál messzebb száműzöd magadtól a vágyott barátnőt.

Miért van ez így?

Mert a nők maximálisan érzelmi lények és ösztönösen távol tartsák maguktól a hiányérzettel küszködő férfiakat. Márpedig ha rá vagy kattanva a barátnő szerzés témára, akkor valószínűleg ki vagy éhezve rá, hogy legyen melletted valaki. Ez pedig pont az ellentetje annak az állapotnak, amikor szinte magától megy a barátnő szerzés.

Miért fontos neked a barátnő szerzés?

Tetszik – nem tetszik, le kell tisztázni magadban a kérdést, miért fontos neked, hogy minden áron barátnőd legyen. Ha megtalálod az igazi választ, előbb vagy utóbb bejön a barátnő is a képbe.

Ne ess abba a hibába, amibe a legtöbb kiéhezett férfi, hogy nem mer szembenézni a kérdéssel. Lehet, hogy elég mélyre kell magadban ásnod ahhoz, hogy megtaláld a választ. Lehet, hogy olyan dolgok kerülnek a felszínre, amikre nem is gondoltál volna.

A lényeg, hogy amint megvan a válasz, tudni fogod, mit kell tenned. Nem lehet ugyanis úgy barátnőd, hogy csak azért van melletted, hogy kielégítse bizonyos vágyaidat. Egyszerűen nem ez a szerepe egy kapcsolatban egyik félnek sem. Vagy őszintén: te azt szeretnéd, ha valakinek a szexuális vagy lelki játékszere legyél, és mindenben a kedvére járjál?

Vagy sokkal inkább egy olyan barátnőt szeretnél, akinek nincsenek lelki kisiklásai és nem azért van veled, mert trendi vagy épp menő? És nem is csak azért, hogy éppen ne legyen egyedül.

Élvezd az életet

Próbáld levenni a saját váladról a barátnő szerzés terhét. Tedd a dolgod, menj el a barátaiddal szórakozni. Csináld, amit szeretnél, élvezd az életet. Keress olyan hobbikat, amik örömet okoznak neked. Oké, egyik sem fogja helyettesíteni azt az időt, amit egy barátnővel tölthetnél. De akkor is, legalább nem csak folyton azon fogsz kattogni, hogy épp miért nincs melletted senki sem.

Nincs annál rosszabb, mint amikor bent gubbasztasz a lakásban/házban és azon rágod magad, hogy miért nem kellesz senkinek. Elég könnyű így belekerülni egy negatív spirálba, amiből aztán nagyon nehezen fogsz tudni kimászni. Ha pedig már ebben vagy, akkor csak egyet tudok mondani: mozdulj ki, menj edezni, menj el szórakozni és ne azzal törődj, hogy épp kid vagy mid nincs. Hanem gazdálkodj azzal, amid van.

Ez lehet a kapcsolati tőkéd, a hobbid, egy utazás, egy cél megvalósítása, amire mondjuk barátnő mellett kevesebb időd lenne. Millió -féle dolgot csinálhatsz, Időnként érdemes abba is belegondolni, hogy az embernek kellenek az életébe olyan szakaszok, amikor egyedül van. Ez is a lelki fejlődés része. Fogadd el és lépj túl ezen a dilemmán. Ne várd meg, amíg emiatt depresszív állapotba kerülsz!

Foglald el magad!

Amint felüti a fejedben a barátnő szerzés gondolata, találj valami elfoglaltságot. És nem filmnézésre gondolok, ami közben megint csak arra fogsz gondolni, hogy miért magad nézed a filmet. Keress kihívásokat, ahol oda kell koncentrálnod. Ha valami másra figyelsz, mint a barátnő szerzés, akkor leveszed a válladról a terhet, legalább a tevékenységvégzés idejére. Márpedig ez az idő is jelentősen változtathat a kedéjállapotodon.

Ismerkedj folyamatosan!

Keresd a lehetőségeket az ismerkedésre. Legyél mindig nyitott és ne görcsölj. Egyszerűen csak kommunikálj emberekkel, nőkkel és közben tedd a dolgod. Érezd jól magad. Teljesen más, ha egy nő fesztelennek, mosolygósnak lát, olyannak, aki nem függ attól, hogy épp van e barátnője.

Minél több nővel ismerkedsz meg, minél többel kommunikálsz folyamatosan, azt fogod látni idővel, hogy van választásod. Ez az a kívánt állapot, amit minden férfinak át kellene élnie, amikor épp társat keres. Az érzés, hogy a te kezedben van az irányítás, felülmúlhatatlan.

Legtöbbször pont ebben az állapotban törik meg a jég. Ez az a pont, amikor már azt érzed, hogy nem is feltétlenül van szükséged barátnőre. Mert nem függ tőle a boldogságod. Ezt pedig megérzik a nők is. És nekik pedig pont ilyen férfira van szükségük. Ettől lesz egy férfi igazán vonzó a számukra.

Járj el társaságba

Ha esetleg online társkeresésre adod a fejed, akkor is mozdulj ki, ha megteheted. Semmi sem helyezttesíti a személyes érintkezést. Persze a jelen helyzetben kicsit változtak a játékszabályok, de ha van rá lehetőség, hogy ismerkedj, eljárj emberek közé, tedd meg. Persze csakis úgy, hogy azzal nem veszélyeztetsz senkit sem.

Legyen célod és stratégiád (barátnő szerzés céljából)

Állíts fel célokat az ismerkedéssel kapcsolatban és legyen stratégiád a barátnő szerzésre. Ha kijelölsz bizonyos időszakot a hétköznapjaidban, hétvégéiden, amiket kifejezetten a nőkkel való kommunikációra, randizásra fordítasz, akkor lesz egyfajta elégedettségérzeted, hogy tettél a célért valamit. A maradék idődben pedig nem azon fogod rágni magad, hogy csak ültél a fenekeden és vártada sült galambot.

Nézzél szét, mit tehetsz azért, hogyan lehetsz vonzó férfi. Tanuld meg az online társkeresés csínját bínját. Kezdj el csajozni facebookon. Sok lehetőséged van. Ha nem tudsz választani, konzultálj velem és megtaláljuk neked a leghatékonyabb és legjobb megoldást. Csatlakozz a facebook oldalamhoz. A lényeg, hogy cselekedj!

Jó barátnő szerzést!