Tinder, Badoo, Elittárs, Randivonal? Mégis melyik a legjobb online társkereső oldal? A válaszom meglepő lesz. Hamar megérted, miért!

A legfontosabb tényező, ami a legtöbb társkereső oldalból hiányzik…

A legfontosabb tényező, ami a társkereső oldalakból hiányzik, az átláthatóság. Nem, nem az oldal átláthatóságára gondolok. Hanem a személyére, aki lefotózza magát, kitölti az adatlapot, magyarul online profilt generál társkeresés céljából.

Miért kell egy társkeresőnek átláthatónak lennie?

Az online társkeresők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy a regisztrált tagok profilja vagy nem reális, vagy túlságosan ki van szinezve. Mondjuk meg őszintén, mindannyian szinezzük, fényesítsük magunkat az internetes profiljainkon. Viszont amíg bizonyos oldalakon ezt lazábbra vesszük és valószínűleg utánkövethetőbbek vagyunk, addig a társkereső profilokon általában „tiszta lappal indulunk.

Mégis hol tudjuk ( és akarjuk ) magunkat „fényesebbre” csiszolni?

Nemrégiben a legnagyobb online szociális média felület bejelentette, hogy elindítsa a saját társkereső appját. Ami pedig nem más, mint a facebook dating. Igen, a kék óriás saját társkereső applikációjával jókora pofon adhat a hagyományos társkereső odlalaknak. De elmondom, én miért ajánlom a facebook társkereső appját, sőt egyáltalán a facebookot társkeresésre.

Miért hagytam fel a hagyományos online társkereséssel?

Bármennyire is specializáltam magam, kerestem konkrétabban társat különböző online appokon, nem tudtam kellően letapogatni, utánajárni a profil tulajdonosának. Egyszerűen kevés volt a rendelkezésre álló infó.

Online tapogatózás egy sötét szobában…

Pár fotó, néhány adat, kedvtelés, esetleg valami bemutatkozó szöveg – ezeken felül nem sokat tudtam kideríteni a kiszemelt hölgyeményekről. Ha épp olyanom volt, hogy név alapján fél napot akaródzott kutatni, akkor nagy nehezen megtaláltam a facebook profilját, és ott kiderült, hogy nem is olyan, mint amilyennek gondoltam – de sokszor még csak nem is úgy néz ki. És ekkor elégeltem meg…

Még nem volt facebook dating, mégis működött…

A facebook a társkereső appját sokáig csak az angol piacon tette elérhetővé, majd néhány további országban. Mégis, arra gondoltam miért ne? Miért ne lehetne a facebookon ismerkedni applikáció nélkül is. Információk hada, kommentek, történetek, ismerősi kör, hírfolyam – egyszerűen annyi minden rendelkezésre áll a kontaktálni kívánt személyről, ami hagyományos társkereső oldalakon nincs meg.

Az információ hiánya a legjobb társkereső odlalakat is 2. helyre száműzi

A facebook felépítette a legnagyobb, legszerteágazóbb szociális hálót. Egy olyan helyet, ahol a magánszemélyekről jelenleg legálisan és kis körültekintéssel a legtöbb információ nyerhető.

  • Intelligens nőt keresel? Nézd meg milyen kommenteket ad a fotókra
  • Látni szeretnéd, hogy néz ki valójában? Lapozd végig a fotóit?
  • Tudni szereted össze illik-e az ízlésetek zenében, sportban, bármiben? Nézd meg, mik a kedvtelései

Persze nem minden infó nyilvános minden csajnak, és itt is sokan színezik az életüket. Mégis, sokkal-sokkal többet ki tudsz deríteni a lányról, aki tetszik neked.

Ez egy olyan előny, ami szinte behozhatatlan

Az igazság az, hogy pont ez az, ami a facebook társkereséshez hiányzott. Bár enélkül is működött, ez teszi fel az i-re a pontot. Persze felmerül a kérdés, miért gondolom, hogy jobb, mint a Tinder vagy bármely más modern társkereső applikáció. A válasz pedig egyszerűen ugyanaz. Sőt!

A Tinder próbál helyetted választani

A döntés pedig a te kezedben van. Jobbra húzod vagy balra. A társkeresés viszont nem csak tetszik-nem tetszik játék. Magyarországon jelenleg meg merem kockáztatni, hogy a legnagyobb biztonsággal a legjobb nőket facebookon tudod megismerni.

A karanténhelyzet rásegít az online társkeresésre

Hihetetlenül megugrott az online társkeresők száma. Teljesen érthető. Semmi nincs nyitva, nem tudsz elmenni szórakozni, ha klasszikus úton akarsz ismerkedni, akkor is távolságot tartanak tőled. Mi marad? Az internet. Így most egy ligába kerül gazdag, szegény, modell és átlagos, lényegében mindenki.

És hol van szinte az összes nő az interneten?

Hát nem társkeresőn, legalábbis nem aktívan. De az aktív felnőtt lakosság a társkereső osztályból mintegy 80%-a facebookon van és működő profillal rendelkezik! Facebookon kellő mennyiségű infó és vizuális inger adott, hogy kezdeményezhess!

A legjobb online társkereső oldal nem más, mint a facebook! Irány tehát a facebook randi appja!

Facebook csajozás tippek csoport
Csatlakozz te is a facebook csajozás tippek csoporthoz